جلسه میان‌دوره نشست تعالی سریع برای سامانه‌سپاری و بهبود فرایند ترفیع استادان دانشگاه تهران برگزار شد

۳۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۲ کد : ۶۱۱۸ اخبار اخبار ستادی
تعداد بازدید:۲۷۴۴
جلسه میان‌دوره نشست تعالی سریع برای سامانه‌سپاری و بهبود فرایند ترفیع استادان دانشگاه تهران با حضور رئیس دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی، جلسه پیگیری میان‌دوره‌ای «نشست تعالی سریع برای سامانه‌سپاری و بهبود فرایند ترفیع استادان دانشگاه» با حضور رئیس دانشگاه تهران، مدیران و کارشناسان ذی‌ربط ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ در مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران برگزار شد.

دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، در این جلسه با اشاره به تاثیر کارشناسان در فرایندهای دانشگاه گفت: «در نظر گرفتن نظر کارشناسان و مشارکت آنان می‌تواند در روند بهبود فرایندها بسیار مفید باشد».

وی افزود: «با توجه به وسعت دانشگاه تهران و تنوع گروه‌های آموزشی، ایجاد کارگاه‌هایی برای بهبود با این شکل متفاوت می‌تواند سنت جدیدی را در راستای کارهای دانشگاه تهران ایجاد کند و علاوه بر بهبود فرایند باعث ارتقای دانش کارشناسان شود».

دکتر نیلی احمدآبادی با یادآوری اهمیت کیفیت در این فرایند اظهار داشت: «فرایند ترفیع، فرایندی است که تا پیش از این غالباً در آن کمیت معیار اصلی بوده است، اما لازم است که کمیت در راستای کیفیت مورد ارزیابی قرار گیرد».

وی اضافه کرد: «بعد از انقلاب بیشتر بر روی کمیت تمرکز شده است و با تسلسل کمیت در ارزیابی‌ها مواجه شده‌ایم. لذا به منظور کاهش نقش کمیت و لحاظ کردن کیفیت در ارزیابی‌ها نیازمند تغییر الگوها هستیم».

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به پیچیدگی‌های این الگوها گفت: «تغییر الگو ابتدا با مقاومت همراه است ولی با اجرایی شدن آن‌ها دلایل کارا بودنشان آشکار خواهد شد. هرچند پیاده‌سازی الگوهای جدید با توجه به پیچیدگی‌شان بسیار مشکل است، اما با به کارگیری فناوری‌های نوین، این الگوها می‌توانند اجرایی شوند».

دکتر نیلی احمدآبادی درباره اهمیت نشست تعالی سریع برای سامانه‌سپاری و بهبود فرایند ترفیع استادان اظهار داشت: «موفقیت بحث ترفیع، موفقیت یک تغییر نگاه و نگرش است و ارکان مربوطه باید کمک کنند که این موضوع با کمترین مشکل و بالاترین بازده انجام شود».

وی افزود: «دانشگاه تهران در حال حاضر متهم به بوروکراسی است. با اتخاذ تصمیم‌های این چنینی می‌توان فرایندها را کاهش داد و به دانشگاهی یکپارچه دست یافت که در آن بروکراسی به حداقل رسیده باشد».

رئیس دانشگاه تهران در پایان تاکید کرد: «اقدام به سامانه‌سپاری مسئولیت سنگینی است که بر عهده مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی است که با توجه به الگو بودن دانشگاه تهران چه در سطح ملی و چه در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نمود شایانی خواهد داشت».

در ابتدای این جلسه دکتر محمود رضا هاشمی، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی در خصوص اقدامات پیشین و هدف از برگزاری این‌گونه نشست‌ها توضیحاتی ارائه داد.

سپس دکتر جعفرزاده با اشاره به الگوی مورد استفاده، متدولوژی به کار گرفته شده در آن را الگوبرداری شده از دانشگاه کویینزلند استرالیا و بومی‌سازی شده برای دانشگاه تهران توصیف کرد.

در ادامه جلسه کارشناسان گزارش‌هایی از روند انجام اقدامات خود ارائه کردند که به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.


( ۱ )

نظر شما :