نشست کارگروه تغذیه صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد
به گزارش روابطعمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت دانشجویی، این نشست با حضور حسن جعفری، رئیس اداره تغذیه و یارانههای صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم؛ محمد طاهری، مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه تهران، و جمعی از نمایندگان دانشگاههای سطح سوم کشور، ۹ مرداد ۱۳۹۷، در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.
رئیس اداره تغذیه و یارانههای صندوق رفاه دانشجویان گفت: «به منظور ارتقا کیفیت غذا در دانشگاههای مناطق مختلف کشور و با تاکید وزیر علوم، آشپزخانهها و خدمات تغذیه دانشجویی دانشگاههای مناطق مختلف کشور بر اساس یک سری شاخصها رتبهبندی شد».
وی هدف صندوق رفاه از برگزاری این نشست را حمایت از آشپزخانههای دانشگاههایی دانست که در سطح سوم کشوری این رتبهبندی هستند و از نظر فضا و تجهیزات مشکل دارند که ۱۱۰ آشپزخانه از لحاظ تجهیزات و ۳۳ آشپزخانه از لحاظ فضا در سطح سوم قرار گرفتهاند.
دکتر جعفری هدف از این برنامه را ابتدا صنعتیشدن آشپزخانههای دانشگاهی و سپس ارتقا به سایر رتبهها عنوان کرد.
رئیس اداره تغذیه و یارانههای صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: «صندوق رفاه ۵۰ درصد هزینه این طرح را حمایت میکند و به عنوان تشویق در اختیار این دانشگاهها قرار میدهد».
وی افزود: «غیر از کمک مالی برای کمک به بحث آموزشی این طرح، سه کتاب توسط این کارگروه توسط انتشارات دانشگاه تهر ان در دست انتشار است».
مهندس طاهری، مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه تهران، نتیجه برگزاری این نشست را علاوه بر تبادل تجارت در بحث تغذیه و مباحث علمی، استانداردسازی آشپزخانههای دانشگاهها عنوان کرد.
وی تاکید کرد: «آشپزخانههایی که تعداد آمار غذای پایین دارند باید پخت را متوقف کنند و غذای لازم از آشپزخانههای دانشگاههای همجوار تأمین شود، زیرا تمرکز بر این موضوع باعث کاهش هزینه سربار شامل هزینههای حاملهای انرژی و نیروی انسانی میشود».
وی با اشاره به جایگاه دانشگاه تهران در این رتبهبندی افزود: «دانشگاه تهران همیشه در بحث تغذیه پیشرو بوده است. بعضی از سلف سرویسهای ما به علت اینکه تجهیزات خوبی داشتند و شرایط استاندارد تغدیه در آنها رعایت میشود، رتبه یک کشور را دارند، مانند کوی دانشگاه، ولی بعضی دیگر از دانشکدههای ما از لحاظ تجهیزات ضعیفتر، نیمهصنعتی یا سنتی هستند که در حال تبدیل آنها به صنعتی هستیم».
نظر شما :