برگزاری جلسه شورای برنامهریزی دانشگاه بدون دخانیات در دانشگاه تهران
به گزارش روابطعمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت دانشجویی، پنجمین جلسه شورای برنامهریزی دانشگاه بدون دخانیات با حضور دکتر حسن بهنژاد، معاون دانشجویی؛ دکتر سیداحمدرضا خضری، مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی، برگزار و درباره سیاستها و خط مشیهای دانشگاه بدون دخانیات بحث و تبادل نظر شد.
در این جلسه دکتر حسن بهنژاد، ضمن اشاره به نقش اعضای شورای سیاستگذاری بهویژه دانشجویان در تدوین خط مشیهای دانشگاه بدون دخانیات در دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران گفت: «خط مشیهای تدوین شده کاملاً غیرانضباطی و مبتنی بر تشویق است و قصد داریم با انجام امور فرهنگی در هر دو دانشگاه به سمت دانشگاه بدون دخانیات حرکت کنیم».
وی افزود: «براساس برنامه سوم توسعه دانشگاه تهران مبنی بر ایجاد محیطی سالم در دانشگاه و حرکت به سمت دانشگاه سبز، طرح دانشگاه بدون دخانیات لازمالاجرا است و خط مشیها در این مسیر مبتنی بر رویکردی اجتماعی، فرهنگی، پیشگیرانه و سلامتمحور است و تحقق این امر با کمک تمامی اعضا و دانشجویان دانشگاه امکانپذیر است».
معاون دانشجویی دانشگاه گفت: «طرح دانشگاه بدون دخانیات طی دو مرحله اصلی اجرا میشود؛ مرحله اول در یک بازه زمانی یکساله اطلاعرسانی و آگاهیبخشی در قالب طرحهای نو نسبت به مسئله دخانیات دنبال میشود و مرحله دوم اجرایی شدن منع دخانیات در دانشگاه است».
دکتر سیداحمدرضا خضری، مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابطعمومی دانشگاه، نیز با تاکید بر همکاری تمامی نهادهای دخیل در اجرای این طرح گفت: «بزرگترین جامعه هدف در این موضوع، دانشجویی است؛ بالغ بر ۵۰ هزار نفر دانشجو در در دانشگاه تهران و ۲۰ هزار نفر دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به تحصیل هستند، در حالی که جامعه کارمندی و هیأت علمی در مجموع به ۱۰ هزار نفر هم نمیرسند. بنابراین، بدون حضور و همراهی دانشجویان، این طرح قابلیت اجرا نخواهد داشت».
وی با تاکید بر داشتن نگاه ویژه به اکثریت جامعه هدف، مشارکت بالا و مسئولانه دانشجویان در مراحل مختلف اجرای طرح را ضروری دانست.
در این مراسم، حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران، نیز درباره این طرح گفت: «۱۰ خرداد ۱۳۹۶ بیانه مشترک دانشگاه بدون دخانیات توسط رؤسای دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران به امضا رسید و در این مورد اطلاعرسانی شد. اکنون با گذشت بیش از یک سال و تدوین خط مشیها، امیدواریم بتوانیم این طرح را با مشارکت تمامی ذینفعان و بهویژه دانشجویان اجرایی کنیم».
در این نشست، حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره؛ دکتر یوسف مقدس، مدیر کل مرکز بهداشت و درمان؛ دکتر محمد علی شریفی، مدیر کل خدمات آموزشی دانشگاه تهران؛ نماینده اداره کل فرهنگی و مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی تهران و نمایندگان تشکلهای دانشجویی از دانشگاههای تهران و علوم پزشکی تهران نیز حضور داشتند.
نظر شما :