نخستین دانشجویان غیرایرانی پردیس بینالمللی کیش دانشگاه تهران دانشآموخته شدند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، شنی اسماعیل طه، دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته طراحی صنعتی به راهنمای دکتر یاسمن خداداده، دانشیار پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران از پایاننامه خود با عنوان «طراحی سطل زباله با قابلیت تفکیک و یادآوری کردن، با رویکرد طراحی پایدار» دفاع کرد.
این موضوع با هدف فراهم کردن شرایط تفکیک پسماند در خانهها، کمک به صنعت بازیافت و امکان یادآوری تخلیه سطل زباله انتخاب شده است.
راهنمایی پایاننامه کوسار امین فتاح، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته طراحی صنعتی را نیز دکتر یاسمن خداداده برعهده داشت. این پایاننامه، با عنوان «طراحی تخته نوشتاری آموزشی برای کودکان کلاس اول مبتلا به اوتیسم خفیف، با رویکرد طراحی فراگیر»، طراحی وسیله کمک آموزشی برای دانشآموزان اوتیسمی را مورد بررسی قرار داده است.
استادان داور این دو پایاننامه، نتیجه عملکرد دانشجویان را عالی ارزیابی کرده و استفاده از نتایج به دست آمده از آنها را امکانپذیر دانستند.
لازم به ذکر است که آقای کوسار امین فتاح در سال تحصیلی گذشته موفق به کسب عنوان دانشجوی برگزیده در هشتمین جشنواره بینالملل دانشگاه تهران شد.
روابط عمومی پردیس بینالمللی کیش با این دانشآموختگان که از جمله دومین دانشجویان پذیرفته شده بینالملل در سال ۱۳۹۵ هستند، گفتگوی کوتاهی انجام داده است که در ادامه میخوانید.
پردیس بینالمللی کیش دانشگاه تهران بهترین انتخاب برای ادامه تحصیل ما بود
کوسار امین فتاح در پاسخ به این سوال که چرا ایران، دانشگاه تهران و پردیس بینالمللی کیش را برای ادامه تحصیل خود انتخاب کرده است، گفت: «به دلیل تصویر ذهنی نامناسبی که نسبت به ایران در رسانههای غیرایرانی وجود داشت ابتدا در مورد انتخاب دانشگاه تهران مردد بودیم، اما با تحقیقات بیشتر نهایتاً اینجا را برای ادامه تحصیل انتخاب کردیم».
وی دلایل خود و همسرش برای رسیدن به این نتیجه را نزدیکی زبان فارسی به زبان کردی، سطح بالای دانش در دانشگاه تهران و قرابت فرهنگی اقلیم کردستان با ایران عنوان کرد.
در ادامه خانم شنی اسماعیل طه دلیل انتخاب پردیس بینالمللی کیش را زیبایی و آرامش جزیره کیش برشمرد و گفت: «پس از انتخاب دانشگاه تهران برای ادامه تحصیل، سفری به تهران داشتیم، اما با توجه به اینکه تهران شهری شلوغ، آلوده و پرترافیک است در مورد امکان تحصیل در جایی به غیر از تهران پرسیدیم و خوشبختانه پردیس بینالمللی کیش به ما پیشنهاد شد. پس از ورود به جزیره، اگرچه در ابتدا به خاطر گرمای هوا کمی غافلگیر شدیم، اما زیبایی جزیره، آرامش و پیشرفته بودن این شهر باعث شد انتخاب نهایی خود را انجام دهیم».
کوسار امین فتاح در ادامه از خونگرمی و مهماننوازی مردم ایران به خصوص خانواده پردیس کیش اعم از استادان، دانشجویان و کارکنان این پردیس تمجید کرد و علت سطح بالای آموزش خود و همسرش و یادگیری سریع زبان فارسی را ارتباط گرم و صمیمی آنان دانست.
وی کیفیت علمی دانشگاه تهران و پردیس بینالمللی کیش را بسیار خوب توصیف کرد و افزود: «با توجه به اینکه ایران درگیر مسائل و مشکلات بسیاری است و از نظر بینالمللی تحت فشار است، دانشگاه تهران به خوبی توانسته است خود را با دانش روز جهان تطبیق دهد.»
شنی اسماعیل طه نیز از امکانات پردیس بینالمللی کیش ابراز رضایت کرد و گفت: «همه امکانات در پردیس بسیار عالی بود و همه پرسنل وظایف خود را به بهترین شکل ممکن انجام میدادند».
وی وضعیت خوابگاههای پردیس را هم بسیار عالی توصیف کرد و نظافت و نظم خوابگاهها و فضای داخلی پردیس را ستودنی دانست.
این دانشآموختگان ابراز امیدواری کردند که بتوانند تحصیل خود را در مقطع دکتری در پردیس بینالمللی کیش دانشگاه تهران ادامه دهند.
جدیدترین اخبار و اطلاعیههای دانشگاه تهران را در پیامرسان «ایتا» به نشانی UTPRNEWS@ دریافت نمایید.
نظر شما :