«روز پروژه» گامی در جهت ارتباط دانشگاه با صنعت و توسعه اقتصادی

۱۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۴ کد : ۵۹۳۰ اخبار اخبار برگزیده اخبار توسعه‌ای
تعداد بازدید:۹۹۷۵
سومین رویداد «روز پروژه» با هدف تسهیل ارتباط دانشگاه با صنعت و توسعه اقتصادی ۱۳ تیر ۱۳۹۷، در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران برگزار شد.
«روز پروژه» گامی در جهت ارتباط دانشگاه با صنعت و توسعه اقتصادی

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکده‌های فنی در راستای رسالت اجتماعی خود و برنامه سوم دانشگاه، برای سومین دوره دفاع از پروژه‌های کارشناسی دانشجویان را در قالب ارائه پوستر برگزار کرد.

دکتر مجید نیلی احمدآبادی، رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، هدف از برگزاری روز پروژه را ایجاد فعالیت بیشتر و امیدوار بودن دانشجویان به کارهای خود و افزایش کیفیت فعالیت دانشجویان به واسطه ارائه ایده‌ها برای همه ذینفعان برشمرد.

دکتر مجید نیلی افزود: «یکی دیگر از اهداف ما این است که با ایجاد این فضا و امکانات، درصد قابل قبولی از دانشجویان به این فکر بیفتند، تا پروژه کارشناسی خود را در مسیرها و حوزه‌هایی که امکان نوآوری همراه با ارزش اقتصادی در کشور است، تعریف کنند. این یک زیست‌بوم است و گام نخستین آن امیدواری دانشجویان به انجام این گونه فعالیت‌ها است».

به گفته وی مسئله مهم و قابل توجه عدم آگاهی ذینفعان و جامعه از دستاوردهای دانشگاه است، که این خود منجر به کاهش میزان اثر بخشی دانشجویان در جامعه شده است.

رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر خاطر نشان کرد: «اینگونه برنامه‌ها اجازه می‌دهد تا دانشجویان از ایده‌های یکدیگر با خبر شوند و هم‌چنین صنعت و علاقه‌مندان به یافته‌های علمی به آگاهی لازم در این حوزه‌ها دست یابند. امید داریم در سال‌های آتی درصد قابل توجه‌ای از پروژه‌های کارشناسی منجر به توسعه اقتصادی کشور شود».

دکتر نیلی با بیان اینکه در دوره‌های پیشین برگزاری روز پروژه از صنایع مختلف حضور داشتند وهم‌چنین جوایزی را برای پایان نامه‌های برتردر نظر گرفتند، افزود: «این بدان معناست که دستاوردها و ایده‌های دانشجویان مورد توجه صنعت قرار گرفته است و در برخی از موارد حتی منجر به استخدام دانشجویان شده است. اما هنوز زیر ساخت‌های لازم برای اینکه این ایده‌ها منجر به استارت‌آپ شود وجود ندارد، که امیداریم با ایجاد مرکز نوآوری این اتفاق بیفتد».

وی با اظهار اینکه این رویداد باید به‌عنوان یک روال در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ادامه پیدا کند، از برگزاری جشنواره انتخاب پروژه‌هایی در آینده خبر داد که وارد توسعه اقتصادی کشور می شوند.

دکتر مصطفی صالحی‌نسب، مسئول برگزاری سومین رویداد روز پروژه نیز با بیان اینکه پروژه‌های کارشناسی دانشگاه تهران و بالطبع دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر جزو پروژه‌های با کیفیت هستند، گفت: «این پروژه‌ها تا قبل از برگزاری رویداد روز پروژه به‌صورت خصوصی مورد دفاع قرار می‌گرفتند و بازتاب لازم را نداشتند».

وی با عنوان اینکه برگزاری این رویداد اهدافی را به دنبال دارد؛ آگاهی صنعت و ذینفعان از دستاوردها و ایده‌های دانشکده، تشویق پروژه‌های برتر و اصلاح پروژه های ضعیف را از جمله اهداف برگزاری روز پروژه توصیف کرد.

دکتر صالحی نسب خاطر نشان کرد: «هدف آتی این رویداد تعریف کاربردی پروژه‌ها و تعریف آنها از طرف صنعت است. تا این پروژه‌ها توسط چندین دانشجو انجام و به رقابت گذاشته شوند.در حال حاضر پروژه‌هایی هستند که حامی صنعتی دارند، اما برنامه مدونی برای آنها وجود ندارد».

مسئول برگزاری سومین رویداد روز پروژه در پایان تصریح کرد: «دانشجویان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در ۹ گرایش الکترونیک، بیوالکترونیک، سخت‌افزار، نرم‌افزار، آی تی، کنترل، قدرت، سیستم‌های دیجیتال و مخابرات در این رویداد با ارائه پوستر شرکت کرده‌اند».

در پایان این رویداد که به‌منظورتسهیل آگاهی ذینفعان از دستاوردها، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و دانش‌آموختگان آن و هم‌چنین گسترش تعامل دو سویه با کارآفرینان، سرمایه‌گذاران، فناوران و فعالان صنعتی برتر کشور در راستای تقویت اقتصاد دانش‌بنیان برگزار شد، پروژه های برتر معرفی و از برگزیدگان تقدیر به عمل آمد.

اسامی برگزیدگان:

آسا فراهانی برزآبادی، گرایش الکترونیک، پروژه ساخت نانوساختارهای سولفور برای کاربرد باتری‌های لیتیوم یونی؛ سید مهیار امامی، گرایش سیستم دیجیتال، پروژه مدیریت دما در پردازش نزدیک به حافظه؛ مهرداد حاجی آقابزرگی، گرایش فناوری اطلاعات، پروژه شبیه‌سازی و مقایسه الگوریتم‌های تخمین اعتماد در شبکه اینترنت اشیا؛ احمدرضا دارابی، گرایش قدرت، پروژه امکان‌سنجی تعیین نوع فاز خطوط هوایی بدون نیاز به سنسور تماسی؛ امیرحسین شاکر، گرایش کنترل، پروژه به‌کارگیری توجه بینایی در ساختار و عملکرد شبکه عصبی عمیق کانولوشن به‌منظور بازشناسی اشیاء کوچک؛ سپهراسکندری، گرایش مخابرات، پروژه تسریع محاسبات تصویربرداری مایکروویو به کمک پردازش موازی؛ سید علیرضا میرکاظمی، گرایش نرم‌افزار، پروژه بستر تست عملکرد روتینگ روترها به‌صورت اتوماتیک؛ رومینا ابدی، گرایش نرم‌‌افزار، پروژه بررسی امکان به اشتراک گذاشتن سفر در سرویس تاکسی آنلاین؛ ایمان نامداری خلیل آباد، گرایش سخت افزار، پروژه طراحی شبیه‌ساز شبکه بی سیم بین تراشه.

 


( ۷ )

نظر شما :