در مراسم تجلیل بنیاد حامیان دانشگاه تهران از بنیاد جمیلی عنوان شد

حمایت از تجاری شدن ایده‌ها، سیاست اصلی دومین جشنواره دانشمندان و اندیشمندان جوان

۱۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۶ کد : ۵۹۲۶ اخبار اخبار توسعه‌ای
تعداد بازدید:۱۷۵۹
دومین جشنواره دانشمندان و اندیشمندان جوان، ۷ آذرماه سال جاری در رشته‌های زمین‌شناسی، زیست‌شناسی، فیزیک، شیمی، ریاضی، آمار و کامپیوتر برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران به نقل از پارک علم و فناوری، در مراسم تجلیل از بنیاد جمیلی که ۹ تیر ۱۳۹۷ برگزار شد، دکتر محمود کمره‌ای، عضو هیات امنا و هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران با تجلیل از بنیاد نیکوکاری جمیلی و با اشاره به برگزاری دومین جشنواره دانشمندان و اندیشمندان جوان گفت: «اگر بتوانیم با حمایت‌های دومین جشنواره دانشمندان و اندیشمندان جوان بخشی از ایده‌های خلاقانه جوانان کشور را به محصول تبدیل کنیم کار بزرگی کرده‌ایم ودر همین راستا امسال پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از حامیان اصلی این جشنواره است».

عضو هیات امنا و هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران با اشاره به اینکه بنیاد نیکوکاری جمیلی یک نهاد خیریه خصوصی است، گفت: «ورود یک نهاد خصوصی برای حمایت از ایده‌های فناورانه نسل جوان، هم از نظر اهمیت موضوع و هم از لحاظ اینکه می‌تواند آغازگر حمایت بخش صنعت از پژوهش و نوآوری باشد قابل تحسین است».

دکتر کمره‌ای با اعلام اینکه بنیاد نیکوکاری جمیلی تمام هزینه‌های این جشنواره را پرداخت می‌کند، گفت: «تنها انتظار ما از دولت ایجاد تسهیلات قانونی برای حمایت از نوآوری و فناوری است».

در ادامه این نشست، ابراهیم جمیلی، رئیس هیأت امنای بنیاد نیکوکاری جمیلی و رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، گفت: «ایفای مسئولیت اجتماعی، حمایت از نسل جوان و کمک به پیشرفت کشور، اهداف برگزاری این جشنواره است».

وی درخصوص برگزاری نخستین دوره از این جشنواره گفت: «در نخستین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، ۷۵۸ ایده در سامانه جشنواره ثبت شده بود که ۴۲۱ ایده تکمیل شد و در فرایند داوری قرار گرفت و در نهایت ۳۷ ایده به‌عنوان ایده برگزیده انتخاب شد».

جمیلی افزود: «در دوره گذشته این جشنواره به نفرات برتر هر بخش جایزه مالی اعطا شد و به ۳ ایده نیز گرنت پژوهشی بنیاد نیکوکاری جمیلی از ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون ریال اعطا شد».

رئیس ستاد برگزاری دومین جشنواره دانشمندان و اندیشمندان جوان گفت: «در سال جاری سیاست محوری این جشنواره در حمایت از رشته‌های علوم پایه، این است که به جای اعطای جایزه‌های مالی، از ایده‌های برگزیده حمایت کند تا این ایده‌ها تجاری شده و کسب و کارهای جدید در کشور شکل بگیرد».

در ادامه این نشست، دکتر هاشم آقازاده، معاون اجرایی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، گفت: «این موسسه دانشگاهی به‌عنوان نهاد تخصصی برای تجاری کردن ایده‌های ارائه شده به جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در کنار این جشنواره قرار گرفت و تلاش می‌کند ایده‌های برگزیده را با حمایت‌های مالی و تخصصی به کسب و کارهای نوپا تبدیل کند».

وی برنامه جدید پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را علاوه بر حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، حمایت از استارت‌آپ های نو اعلام کرد و گفت: «با اجرایی شدن این برنامه، ایده‌های نو محققان خارج از دانشگاه تهران نیز مورد حمایت قرار می‌گیرند».

جدیدترین اخبار و اطلاعیه‌های دانشگاه تهران را در پیام‌رسان «ایتا» به نشانی UTPRNEWS@ دریافت نمایید.


نظر شما :