حرکت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در مسیر صنعت و توسعه کشور

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۰ کد : ۵۵۶۰ اخبار اخبار توسعه‌ای
تعداد بازدید:۱۱۵۳
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: «پارک علم و فناوری دانشگاه تهران می تواند در مسیر صنعت و توسعه کشور حرکت کند».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پارک علم و فناوری، دکتر عباس زارعی هنزکی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه در همایش سوم جشنواره صنعتی رسم با موضوع راه‌اندازی استارت‌آپ‌‌های لوازم خانگی که ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: «امروز دانشگاه‌های نسل سوم به‌طوری برنامه‌ریزی شده‌اند که در مسیر کسب و کار و تبدیل آن به ثروت حرکت می‌کنند».

وی در ادامه افزود: «خوشبختانه دانشگاه تهران هم با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده توانسته است در این مسیر حرکت و گام بردارد تا بتواند دانش دانشجویان را به ثروت تبدیل کند».

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه پارک‌های علم و فناوری در کشور ایران ارتباط دهنده دولت، دانشگاه و صنعت هستند، اظهار کرد: «این پارک‌ها در مسیر اقتصاد دانش‌بنیان هستند و در اقتصاد دانش‌بنیان، تولید ملی و کاهش وابستگی اقتصادی به نفت دنبال می‌شود».

زارعی در ادامه در خصوص اینکه ما باید به دنبال تولید علم نافع و علمی که به دنبال حل مشکلات جامعه است، باشیم، گفت: «دانشجویان در دانشگاه‌ها باید به گونه‌ای تربیت شوند که اقدام به کسب و کار کنند به همین علت یکی از برنامه‌های ما تبدیل دانشگاه‌ها به دانشگاه کارآفرین است».

وی تصریح کرد: «بر این اساس کارهایی اتخاذ شده و آن هم پارک علم و فناوری است که می‌تواند در مسیر صنعت و توسعه کشور حرکت کند».

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: «دانشگاه نسل اول، دانشگاه‌های آموزش محور هستند، که تا دهه اول انقلاب ادامه داشته و به‌نام دانشگاه‌های آموزش‌محور یا دانشگاه‌های آموزشی شناخته می‌شود که هدف و وظیفه آن، ارائه آموزش و صدور مدرک تحصیلی بوده و برای توسعه کشور فقط به تربیت نیرو‌های مجرب آموزش‌دیده پرداخته که این از محور‌های اصلی دانشگاه نسل اول بوده است و فارغ‌التحصیلان آن برای امر تدریس در دانشگاه‌ها یا مراکز علمی و برای پر کردن پست‌های مدیریتی در صنعت کشور آماده می‌شوند و آموزش نیرو‌های انسانی جامعه جهت آگاهی‌بخشی و افزایش سطح آگاهی جامعه و تربیت نیروی انسانی برای انجام امور صنعتی و مدیریتی کشور صرف می‌شد».

زارعی بر ضرورت توجه به نقش استارت‌آپ‌ها اشاره کرد و گفت: برگزاری استارت‌آپ‌ها می‌تواند در توسعه تکنولوژی‌های جدید که یادگیری الکترونیکی است، تاثیرگذار باشد».

وی یادآور شد: «توسعه قطب‌های علمی دانشگاه و رشد شرکت‌های دانش بنیان از جمله برنامه‌های آتی ما به‌شمار می‌رود».

در ادامه این مراسم دکتر کارن ابری‌نیا، رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران گفت: «در واقع هدف از برگزاری این همایش نیاز واقعی دانشگاه و جامعه است تا از این طریق این نیازها برطرف شوند».

وی ادامه داد: «ما در دانشگاه تهران باید فعالیت‌هایمان را به‌طوری عملیاتی کنیم که در راستای نیازهای کشور صورت گیرند».

رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران افزود: «صنعت و دانشگاه باید در جهت یکدیگر باشند تا جوانان ما بتوانند از این طریق در اقتصاد کشور و ایجاد ثروت قدم بردارند».

دکتر ابری نیا افزود: «برای رسیدن به پیشرفت و توسعه پایدار نیاز به اراده جهت پیشرفت و برنامه‌ریزی جامع دراز مدت و تقسیم کار ملی داریم و این مهم حاصل نمی‌شود مگر با تلاش دانشجویان».

وی در پایان به راه‌اندازی سوله استارت‌آپ در دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت: «در واقع با راه‌اندازی این سوله نوآوری و فرصت مناسبی در اختیار جوانان کارآفرین شکل می‌گیرد و می‌توان از این طریق ایجاد ثروت کرد».


نظر شما :