عضویت دو استاد دانشگاه تهران در کمیته مشورتی فنی سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد

۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۳ کد : ۵۳۹۲ اخبار حوزه کشاورزی اخبار علمی-فناوری
تعداد بازدید:۴۸۶۱
دکتر آرمین توحیدی و دکتر مجتبی زاغری، استادان گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی به عضویت کمیته مشورتی فنی LEAP سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) درآمدند.
عضویت دو استاد دانشگاه تهران در کمیته مشورتی فنی سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، کمیته مشورتی فنی LEAP در تاریخ ۲۶ تا ۲۸ فوریه با دعوت از استادان برجسته از دانشگاه‌های مهم دنیا مانند آمریکا، ایران، آلمان، سوئد، کانادا، برزیل، انگلستان، موسسه تحقیقات اینرا فرانسه، CSIRO استرالیا، و مدیران بخش تحقیق و توسعه شرکت‌های مهم DSM ، Evonik, Altech و انجمن بین‌المللی خوراک دام IFIF ، FAFANA ، FAFAC و... در محل سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد در رم ایتالیا تشکیل شد.

جلسات کاری طی سه روز با مرور وظایف LEAP و کمیته مشورتی فنی مربوطه انجام شد. محور مذاکرات ارزیابی اثرات زیست‌محیطی تولید افزودنی‌های خوراکی دام و نیز ارزیابی تاثیرات زیست‌محیطی مصرف آنها در دام بود. پس از مرور دستورالعمل‌های موجود، برای هر یک از اعضای کارگروه وظائفی در راستای تدوین دستورالعمل جدید تبیین شد.

گفتنی است که دکتر آرمین توحیدی و دکتر مجتبی زاغری، با درجه استاد تمامی، عضو هیات علمی دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران هستند.


( ۱۶ )

نظر شما :