استارتآپ ویکند و کارگاههای آموزشی در دوازدهمین کنفرانس سالانه یادگیری الکترونیکی در دانشگاه تهران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دوازدهمین کنفرانس سالانه یادگیری الکترونیکی با هدف عرضه آخرین پیشرفتهای پژوهشی و فناورانه در زمینه نقش محتوای الکترونیکی در یادگیری با تمرکز بر یادگیری الکترونیکی در مدارس از ۹ تا ۱۴ اسفند در دانشگاه تهران برگزار میشود.
در این کنفرانس، از ۹ تا ۱۱ اسفند رویداد استارتآپی کنفرانس در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و در ۱۰ اسفند، کارگاههای آموزشی کنفرانس در مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. همایش نیز ۱۳ و ۱۴ اسفند در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار میشود.
دکتر محمد جعفری، معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری تهران در خصوص برگزاری رویداد استارتآپی کنفرانس گفت: در بحث استارتآپ ویکند به دنبال این هستیم که از ایدههایی که در حوزه مطالعه و آموزش الکترونیک وجود دارد، حمایت کنیم.
وی گفت: امکان ثبت نام برای این رویداد در سایت آموزش الکترونیکی، سایت پارک علم و فناوری تهران و سایتهای دیگری که در حوزه های کسب و کار الکترونیکی و استارتآپ ویکند فعالیت میکنند، همچنان وجود دارد و علاقهمندان میتوانند برای شرکت در این استارت آپ ثبت نام کنند.
دکتر جعفری ادامه داد: این استارتآپ روز چهارشنبه ۹ اسفند آغاز میشود و تا جمعه ۱۱ اسفند ادامه دارد؛ در روز اول شرکت کنندگان ایدههای خود را مطرح میکنند که حدود ۱۰ تا ۱۲ ایده انتخاب میشود و ۱۰ تیم بر اساس این ایدهها تشکیل میشود که در این سه روز برای این تیمها، بحثهای مشاورهای و کارگاههای آموزشی برگزار میشود.
وی افزود: این تیم ها در روز سوم دوباره ایدههای خود را در حضور داوران و سرمایهگذاران مطرح میکنند که بعد از داوری ایدهها به سه تیم اول جوایز نقدی به مبلغ پنج، هفت و ۱۰ میلیون تومان پرداخت میشود.
معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری تهران گفت: هدف ما از برگزاری این استارتآپ ویکند این است که بتوانیم از سه تیم اول برگزیده این استارتآپ در پارک علم و فناوری تهران حمایت کنیم؛ ما در تلاشیم که به این سه تیم در پارک علم و فناوری تهران فضا یا میز کار دهیم و حمایتهای خود را ادامهدار و به آنها کمک کنیم که بتوانند تیم اصلی خود را تشکیل دهند تا یک هسته کارآفرین ایجاد شود و بتوانند در این حوزه برای خود یک کسب و کار ایجاد کنند.
همچنین دبیر کارگروه رسانه و محتوای دیجیتال ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز نیز بحث آموزش و تحولاتی را که در بحث آموزش صورت میگیرد، یکی از سرفصلهایی دانست که عملاً باعث تغییر نگرش و نظام آموزشی خواهد شد.
سید امیر آقایی گفت: ساختارهای آموزش الکترونیکی و محتوا، مبتنی بر شایستگیهای فردی شکل مییابند و تحقق یادگیری در آنها به مراتب بیشتر میشود. بنابراین عملاً مجرایی برای تحولات جدید در حوزههای آموزشی میشوند که به صورت طبیعی اقتصادهای خود را خواهند داشت.
وی خاطرنشان کرد: نکته اساسی در اینجا ترکیب شدن مجموعهای از موضوع فناوری اطلاعات و ارتباطات و حوزههای محتوایی است که زمینهساز محیط یادگیری برای بهرهگیری دانشجو میشود.
آقایی، محتوای دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران را دانشجویی عنوان کرد و افزود: اکنون اصرار داریم که آن را به سمت دانشآموزی نیز سوق دهیم و عملاً شاهد باشیم که نظام آموزشی ما با مسئله آموزش الکترونیکی و یادگیری الکترونیکی درگیر میشود.
دبیر کارگروه رسانه و محتوای دیجیتال ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز گفت: در حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مجموعه ستاد، زیستبومی با عنوان شرکتهای خلاق وجود دارد که از طریق آن می توانیم به شرکتهای شبهاستارتآپی که در حوزه آموزش و یادگیری الکترونیکی وجود دارند، کمک کنیم و زمینهساز رشد و بروز آنها در فضاهایی از قبیل ابعاد مختلف تجاریسازی، جذب سرمایه، حوزه های کارآفرینی و کسب و کار باشیم.
آقایی همچنین اعلام کرد: این کنفرانسها به عنوان مجموعه مرجعی که مرجعیت علمی این حوزه را عهدهدار است، در واقع محفلی برای عرصه بروز و ظهور شرکتها یا تیمهایی است که به سمت رشد حقوقی خود در حوزه یادگیری و یاددهی الکترونیکی حرکت میکنند.
ما در این کنفرانس ضمن حمایت از مجموعههای فناور چه در قالب بحث حضور در نمایشگاه و چه در قالب استارتآپ ویکند و جشنوارههای سامانههای الکترونیکی و با ارزیابی مجموعههای برتر و خلاق، به آنها در استفاده از بستر زیستبوم شرکتهای خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کمک میکنیم.
علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره کنفرانس میتوانند به سایت. https://icelet2018.ut.ac.ir مراجعه یا با شماره تلفن ۸۸۹۸۱۸۷۳ تماس بگیرند.
نظر شما :