معاون دانشجویی دانشگاه تهران: مطالبهگری دانشجویان مولود انقلاب اسلامی است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل معاونت دانشجویی، دکتر حسن بهنژاد، ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ با حضور در نشست «انقلاب و دانشجوی مطالبهگر» در مسجد کوی دانشگاه افزود: «رهبر انقلاب نیز بر مطالبهگری دانشجویان تاکید دارند و فرمودهاند دانشجو باید به عنوان یک فریضه به مطالبهگری نگاه کند. دانشجو باید با بصیرت و دقت به اطراف خود بنگرد و با پیشنهادهای سازنده جامعه را به سمت درستی هدایت کند».
معاون دانشجویی دانشگاه تهران در این نشست که به مناسبت ایام الله دهه فجر برگزار شده بود، خاطرنشان کرد: «یکی از اهداف دانشگاه مسئولیتپذیری اجتماعی و اخلاق حرفهای است که در برنامه پنج ساله سوم دانشگاه تهران مطرح است. بحث مطالبهگری میتواند بهعنوان یکی از مسئولیتهای دانشجو قرار گیرد و دانشگاه هم بهعنوان یکی از برنامههای چشمانداز خود به آن میپردازد. وقتی دانشجویان و مدیران دانشگاه به درک مشترکی از اهداف و چشماندازها برسند، وظایف به بهترین نحو انجام میشود، در غیر این صورت هر دوی آنها به بیراهه خواهند رفت».
وی افزود: «روزی که بنده عهدهدار این مسئولیت شدم، افرادی در شورای صنفی کارهای ما مدیران را نمیپسندیدند و معترض بودند ولی ما سعی کردیم با آنها تعامل کنیم و به این موضوع بهعنوان یک ظرفیت نگاه کردیم. در همان شرایط بحث مطالبهگری دانشجویان در پیشبرد امور به ما کمک کرد».
دکتر بهنژاد اظهار داشت: «در سه سال اخیر با وجود شرایط نه چندان خوب سعی کردیم امور را به بهترین نحو مدیریت کنیم. در اولین قدم به عنوان یک مطالبه دانشجویی، تجهیز اینترنت خوابگاهها را در دستور کار قرار دادیم و برای این کار حدود ۲ میلیارد بودجه اختصاص یافت».
وی ادامه داد: «یکی از اموری که در این مدت سه سال به آن پرداختیم، موضوع فضای سبز بود زیرا اعتقاد داریم وقتی محیط دلپذیرتر باشد، باعث بهبود شرایط درسی و تحصیلی دانشجویان میشود. از این رو فضای سبز تمامی خوابگاهها را بهبود دادیم. در مجموع حدود ۱۵۰۰ اصله درخت کاشتیم و مساحت فضای سبز را به سه هکتار افزایش دادیم و برای آبیاری آن از سیستم آبیاری مکانیزه به منظور صرفهجویی در مصرف آب استفاده کردیم».
معاون دانشجویی دانشگاه تهران افزود: «از دیگر اقدامات صورت گرفته موضوع تامین غذای سالم، متنوع و با کیفیت برای دانشجویان بود. بنابراین با صرف هزینهای حدود یک میلیارد تومان آشپزخانه کوی را با شرایط بهداشتی و استاندارد تجهیز کردیم».
دکتر بهنژاد در ادامه اظهار داشت: «موضوع ورزش نیز از اقدامات انجام شده توسط معاونت دانشجویی بود. تقریباً تمامی سالنهای ورزشی موجود را نوسازی، بازسازی و تجهیز کردیم».
وی افزود: «در بحث خوابگاهها شرایط خوابگاه متاهلین را بهبود بخشیدیم و همچنین پنجرههای بیرونی تمامی خوابگاهها را برای صرفهجویی در انرژی، دوجداره کردهایم. در خوابگاههای دختران نیز برای سهولت در رفت و آمد و حمل بار به طبقات بالا سعی داریم آسانسور نصب کنیم و در خوابگاه چمران این کار انجام شده است. در اقدام بعدی برای تامین امنیت خوابگاه چمران دیواری به طول ۴۰۰ متر احداث و یک اتاق نگهبانی خارج از محوطه خوابگاهی تعبیه شد تا از ورود افراد غریبه به محوطه خوابگاهی جلوگیری شود».
معاون دانشجویی دانشگاه تهران اظهار داشت: «در این مدت سه سال، هزار تخت را به مجموعه خوابگاهی اضافه کردیم. همچنین برای استاندارسازی تمامی خوابگاهها طرح جامع خوابگاههای دانشگاه را تدوین کردیم و امیدواریم با اجرای این طرح استانداردسازی فضا و تخصیص متراژ مناسب به هر دانشجو صورت گیرد».
وی همچنین با اشاره به اقدامات بهداشتی و درمانی تصریح کرد: «از یک سال گذشته احداث درمانگاه را در کوی دانشگاه آغاز کردهایم و تاکنون یک میلیارد هزینه شده است که امیدواریم تا تابستان سال آینده به بهرهبرداری برسد این درمانگاه شامل مرکز مشاوره، دندانپزشکی، اورژانس و داروخانه است. همچنین طرح پایش سلامت مخصوص ورودیهای جدید را بر اساس خواست دانشجویان با رزرو وقت در سامانه انجام دادهایم تا از اتلاف وقت آنها جلوگیری شود. با اقدامات صورت گرفته مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تهران در سال ۹۴ و ۹۵ به عنوان مرکز بهداشت ودرمان برتر کشور انتخاب شد».
دکتر بهنژاد در پایان گفت: «مرکز مشاوره دانشگاه نیز به تجهیزات جدید مجهز شده است و اپلیکیشن مشاوره نیز برای استفاده دانشجویان طراحی و در دسترس دانشجویان قرار میگیرد. با اقدامات صورت گرفته طی سه سال گذشته مرکز مشاوره دانشگاه تهران به عنوان مرکز ممتاز کشور شناخته شده است».
نظر شما :