برگزاری دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران

۳۰ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۵۱۵۰ اخبار اخبار توسعه‌ای
تعداد بازدید:۲۱۹۳
دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، در دوازدهمین کنفرانس یادگیری، اندیشمندان و صاحبنظران حوزه یادگیری الکترونیکی ایران با محوریت «محتوای الکترونیکی» اسفند ۱۳۹۶ برگزار می‌شود.

پونه مهرتاش، دبیر اجرایی دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران از برگزاری این کنفرانس خبر داد و گفت: «این کنفرانس به میزبانی دانشگاه تهران و توسط مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران برگزار می‌شود. بنیان‌گذار ومتولی اصلی این کنفرانس، انجمن یادگیری ایران (یادا) است که تا امسال به طور متناوب در ۱۱ دوره و به میزبانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برگزار شده است».

وی افزود: «امسال کنفرانس در روزهای سیزدهم و چهاردهم اسفند ۱۳۹۶ در سالن الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار خواهد شد و البته برخی رویدادهای جانبی کنفرانس مانند استارت‌آپ ویک‌اند، محتوای الکترونیکی از ۹ اسفند ۱۳۹۶ در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران آغاز می‌شود».

دبیر اجرایی دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران درباره محورهای این گردهمایی بزرگ علمی، تصریح کرد: «محور اصلی کنفرانس امسال با توجه به اهمیت محتوای الکترونیکی در این حوزه و لزوم تقویت آن «محتوای الکترونیکی» است».

مدیر شبکه اجتماعی شعاع مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران افزود: «محورهای اصلی کنفرانس شامل علم، هنر یادگیری یاددهی (پداگوژی) در محتوای الکترونیکی، منابع باز آموزشی، کسب و کار در محتوای الکترونیکی، نقش فناوری‌های نوین در توسعه سامانه‌ها و محیط‌های یادگیری الکترونیکی و یادگیری فراگیر است.

مهرتاش با بیان اینکه کنفرانس امسال نسبت به سال‌های گذشته از بخش‌های متنوع و جدیدتری تشکیل شده است، عنوان کرد: «عناوین این بخش‌ها غیر از ارائه مقالات علمی به سیاق تمام کنفرانس‌های علمی در خصوص تازه‌های این حوزه، شامل سخنرانی کلیدی، تازه‌های یادگیری الکترونیکی در جهان، نشست دانشجویی برای ارائه چالش‌ها و یافته‌ها این حوزه تا قبل از دفاع تز تحصیلات تکمیلی، جشنواره تولید محتوا و... است».

دبیر اجرایی برگزاری دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران درباره گروه‌های هدف این گردهمایی علمی، یادآور شد: «اندیشمندان و صاحبنظران حوزه یادگیری الکترونیکی، اعضای هیات علمی حوزه‌های مرتبط و یا علاقه‌مندان به این شیوه تدریس، دانشجویان دارای کسب و کار، افراد دارای ایده‌های کارآفرینی، موسسات آموزش الکترونیکی و همه علاقه‌مندان به یادگیری الکترونیکی جزو مخاطبان اصلی این کنفرانس هستند».

وی با بیان اینکه فرصت ارائه مقاله و ارائه پیشنهاد کارگاه به پایان رسیده است، خاطرنشان کرد: «داوری مقالات و بررسی پیشنهادها در حال انجام است. فرصت ارائه محتوا برای جشنواره‌ها و همچنین فرصت ارائه خلاصه پژوهشی برای نشست دانشجویی هنوز وجود دارد. ثبت نام در کنفرانس، کارگاه‌ها، نمایشگاه، استارتاپ ویکند شروع شده است و تا تاریخ ۲۰ بهمن از تعرفه زود هنگام برخوردار است».

مهرتاش با توجه به همراهان و حامیان کنفرانس، گفت: «این کنفرانس از حمایت‌های مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران به عنوان برگزار کننده دوازدهمین دوره کنفرانس و معاونت آموزشی دانشگاه تهران، معاونت پژوهشی دانشگاه تهران، دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات، دانشگاه آزاد اسلامی برخوردار بوده و پارک علم وفناوری دانشگاه تهران، موسسه آموزش عالی مهر البرز، انجمن دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی همکار ما در اجرای برنامه‌های کنفرانس و سیویلیکا، ISC ، شاخه ایران IEEE همراهان ما در انتشار مقالات و و پوشش اطلاعاتی کنفرانس هستند».

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت کنفرانس مراجعه کنند.


نظر شما :