دفتر مرکزی پردیس البرز با حضور رئیس دانشگاه تهران افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این مراسم که با حضور رئیس و مسئولان دانشگاه تهران برگزار شد٬ دکتر محمود نیلی احمدآبادی، ضمن تبریک میلاد رسول اکرم و امام جعفر صادق (ع) و بزرگداشت روز دانشجو گفت: «خوشحالیم امروز شاهد افتتاح این ساختمان بعد از فراز و نشیبهای زیاد هستیم».
وی در ادامه افزود: «برای دانشگاه تهران بسیار مهم است که هر حرکتی که انجام میشود نه تنها برند دانشگاه تهران را خدشه دار نکند بلکه بر کیفیت عملکرد دانشگاه اضافه کند و شرط آن این است که برنامههای آموزشی و دانش آموختگان از کیفیت لازم برخوردار شوند».
رئیس دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: «کیفیت برنامه آموزشی پردیس البرزاز ابتدا قابل قبول بوده، هر مدرکی که دانشگاه تهران صادر میکند از یک مسیر کنترل کیفیت لازم عبور می کند. اما مهم این است که این کیفیت باید ارتقا پیدا کند و انتقال دفتر مر کزی پردیس البرز در این راستا صورت گرفته است».
دکتر نیلی تاکید کرد: هدف دانشگاه تهران از ایجاد پردیس هایی مانند البرز و کیش صرفاً افزایش ظرفیت دانشجو و یا درآمد مالی نیست هر چند که همه دانشگاههای معتبر دنیا بخشی از درآمدهایشان را از محل شهریه اخذ میکنند. بلکه از دیدگاه ما این پردیسها محلی برای نوآوری هستند.در دانشگاه تهران به دلیل بزرگی، انجام تغییرات به سختی و کندی صورت میگیرد و البته این صحیح است دانشگاه تهران یک نهاد بسیار بزرگی است و هر تصمیمی در آن باید با پختگی و دور اندیشی لازم صورت گیرد».
وی با عنوان اینکه پردیسها به دلیل چابکی محلی برای تجربه ایدههای نوآورانه هستند، گفت: «یکی از ماموریتهایی که به همه پردیس ها ارائه شده این است که به راهکارها و برنامههای جدید فکر کنند. که این برنامهها در محتوا، روش و یا نوع است».
رئیس دانشگاه تهران توسعه رشتههای بین رشتهای را یکی از ماموریت های پردیس البرز برشمرد و تصریح کرد: «ما در پردیس کیش تمرکزمان بر روی توسعه فعالیتهای بینالمللی است اگر چه این بدان معنی نیست که سایر واحدهای دانشگاه تهران بایداز این مسئله غفلت کنند. یکی از محورهای فعالیت در کل دانشگاه تهران فعالیتهای بینالمللی است. ولی پردیس کیش به طور ویژه بر روی این موضوع باید متمرکز و در آینده اکثر برنامههایش باید به زبان انگلیسی ارائه شود».
دکتر نیلی با بیان اینکه ماموریت پردیس البرز توسعه رشتههای بین رشتهای است یادآورد شد: «تدوین آیین نامه توسعه رشتههای بینرشتهای در دانشگاه تهران به حدود ۱۰ سال گذشته بر میگردد، ولی بهرغم ظرفیت بسیار بالای دانشگاه تهران ما نتوانستیم توسعهای را در این حوزه لحاظ کنیم. علت آن هم این است که زمانی که می خواستیم یک رشته بین رشتهای ایجاد کنیم همواره این بحث بوده کدام یک از دانشکدهها به صورت اصلی و یا جنبی باید قرار داده شوند واینکه سهم و مسئولیت هر کدام چگونه تنظیم شود، نامشخص است».
وی ادامه داد: «پردیس البرز به دلیل اینکه همه واحد های دانشگاه در آن حضور دارند، میتواند محور ایجاد رشتههای بین رشتهای شود و این منافات با فعالیت دانشکدهها در این حوزه ندارد ولی این مسئولیت به شکل خاص بر عهده پردیس البرز است».
دکتر یونس نوربخش، رئیس پردیس البرز دانشگاه تهران در ابتدای این مراسم ضمن خوش آمدگویی و تشکر از دست اندرکاران بازسازی و آماده سازی دفتر مرکزی پردیس گفت: «پردیس البرز معتقد به کیفیت است و همه فعالیتها ناظر بر این امر است. ما دنبال این هستیم که دانشجو و استاد با فراغ بال به اصل مسئله بپردازند و درگیر مسایل حاشیهای نشوند».
وی افزود: «ما به دنبال توسعه بی رویه نیستیم وهدف ما نوآوری در رشتههای جدید و بهروز کردن آنهاست، تاریخ برخی رشتهها منقضی شده و تاثیر چندانی در جامعه ندارند که باید پایش و رشتههای جدید جایگزین شوند».
رئیس پردیس البرز خاطر نشان کرد: «در حوزههای جدید اگر وارد شویم هویت پردیس معنیدار خواهد شد. شعار ما که البته تاکیدی بر شعار دانشگاه است دانشگاه اخلاقمدار و مسئولیت اجتماعی است. ما به دانشجو به عنوان مشتری نگاه نمیکنیم. هرچند شهریه دریافت میشود اما نگاه اقتصادی نداریم، بلکه بحث دانشگاه اخلاقمدار و مسئولیت اجتماعی سرلوحه پردیس است تا بتواند گامی در جهت سیاستهای کلان دانشگاه بردارد».
دکترمهدی وصفی مرندی، معاون اجرائی پردیس البرز دانشگاه تهران نیز گزارشی از روند تکمیل و بازسازی ساختمان مرکزی پردیس البرز ارائه کرد و گفت: «در سال ۱۳۹۴ در هیات رئیسه دانشگاه تهران تصمیم گرفته شد تا دفاتر پردیس البرز در دانشکدهها و پردیسها شروع به فعالیت کنند که این مسئله مورد استقبال دانشجویان و استادان قرار گرفت».
وی افزود: «در کنار این پیشنهاد لازم بود ساختمان مرکزی پردیس البرز در مجاورت دانشگاه تهیه و یا احداث شود و این ساختما ن که در حال حاضر به عنوان دفتر مرکزی است خریداری و عملیات ساختمانی از ابتدای فروردین ۹۵ شروع شد. پس از بررسی مشخص شد که ساختمان نیاز به مقاومسازی دارد به همین دلیل بازسازی آن به طول انجامید و سرانجام با مشارکت مسئولان و کارکنان بهویژه اداره کل طرحهای عمرانی و پشتیبانی دانشگاه تهران امروز شاهد افتتاح آن هستیم».
نظر شما :