نشست هم‌اندیشی خیرین واقفین نیک‌اندیش دانشگاه تهران برگزار شد

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۷ کد : ۴۹۲۹ اخبار اخبار رویدادها
تعداد بازدید:۱۶۸۸
سومین نشست هم‌اندیشی خیرین و واقفین نیک‌اندیش دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، سومین نشست هم‌اندیشی خیرین نیک‌اندیش دانشگاه تهران با حضور رئیس دانشگاه تهران، اعضای هیأت مدیره بنیاد حامیان و جمعی از خیرین نیک‌اندیش دانشگاه تهران ۱۱ آذر ۱۳۹۶ برگزار شد.

در این جلسه دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، با تاکید بر اینکه خیرین و واقفین دانشگاه مشاوران امین دانشگاه هستند گفت: «مسئله اشتغال دانشجویان مبحث مهمی است که بخشی از آن بر عهده دانشگاه است که باید با آموزش دانشجویان و ایجاد بستری برای اشتغال و با طراحی درست پایان‌نامه‌ها و حمایت خیرین از پایان‌نامه‌های کاربردی انجام شود».

وی افزود: «در حال حاضر با توجه به منابع مالی محدود تنها امکان حمایت از ۲۰۰ پایان‌نامه وجود دارد که با حمایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران و خیرین می‌توان این حمایت را بیشتر کرد و ارزش افزوده بیشتری را ایجاد کرد».

رئیس دانشگاه تهران در خصوص حمایت از کسب و کار تصریح کرد: «می‌توان صندوقی تأسیس کرد که درآمد ناشی از شرکت‌های استارتاپ در این صندوق سرمایه‌گذاری شود و از محل سود ناشی از این کسب و کار به صندوق کمک کرد».

خیر نیک‌اندیش مهندس انصاری، رئیس هیأت مدیره شرکت کیسون، نیز با اشاره به لزوم برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت گفت: «دانشگاه لازم است راه‌های واقعی ارتباط با صنعت را شناسایی کند و بنیاد حامیان دانشگاه تهران با توجه به عملکرد موفق سه ساله خود از ابتدای تأسیس می‌تواند گام‌های بزرگی نیز در برقراری ارتباط صنعت با دانشگاه بردارد».

در ادامه مهندس جمیلی، متولی بنیاد نیکوکاری جمیلی، اظهار داشت: «اگر بتوانیم در حین تحصیل دانشجویان برای آنها کار و اشتغال تعریف کنیم موفق بوده‌ایم و می‌توان ایده‌هایی در این زمینه را به مسابقه گذاشت و بنیاد نیکوکاری جمیلی نیز از بهترین ایده‌ها حمایت خواهد کرد»

دکتر علی محقر، رئیس سازمان توسعه دانشگاه تهران، گفت: عنوان کرد و «برنامه‌ریزی برای اشتغال دانشجویان جزو برنامه‌های بلند‌مدت دانشگاه تهران و در کوتاه مدت نیز پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در حال حمایت و جذب دانشجویان است».

در ادامه دکتر جلیلیان، رئیس هیأت مدیره مؤسسه دارالکرام فردا، در مورد حمایت از تولید فکر دانشجویان نخبه عنوان کرد: «بودجه‌ای برای این کار فراهم شده است و دانشگاه دانشجویان نخبه را به منظور حمایت از تولید فکر در ایران و جهان معرفی نماید».

در این نشست محورهای پیشنهادی خیرین در دو جلسه گذشته مورد بررسی قرار گرفت و برنامه راهبردی بنیاد به منظور تحقق اهداف تصویب و ارائه شد: افزایش همیاران و حامیان معنوی بنیاد به ۲۵۰۰ نفر تا پایان سال ۱۳۹۷؛ جذب حمایت‌های مالی از ۳ میلیارد و۵۳۰ میلیون تومان به ۴۰ میلیارد تومان تا پایان ۱۳۹۷؛ تأسیس بنیاد حامیان در ۷ دانشکده و واحد مستقل دانشگاه تا پایان سال ۱۳۹۷؛ افزایش سرمایه اندوخته همیاری بنیاد به مبلغ ۲ میلیارد تومان تا پایان سال ۱۳۹۷؛ افزایش تعداد دانشجویان مستعد حمایت شونده به تعداد ۳ هزار نفر تا پایان سال ۱۳۹۷.


نظر شما :