نخستین نشست هم‌اندیشی مدیران رفاهی دانشگاه‌‌های سطح یک کشور برگزار شد

۰۷ آذر ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۷ کد : ۴۸۸۷ اخبار اخبار ستادی
تعداد بازدید:۳۲۰۰
نخستین نشست هم‌اندیشی مدیران رفاهی دانشگاه‌‌های سطح یک کشور، ۷ آذر ۱۳۹۶ در سالن شورا سازمان مرکزی دانشگاه تهران برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این نشست که با حضور معاون اداری مالی دانشگاه تهران و مدیران رفاهی دانشگا‌ه‌های سطح یک کشور برگزار شد، دکتر سعید یزدانی، معاون اداری دانشگاه تهران، با اشاره به نشست‌های مختلف مسئولان دانشگاه‌های سطح یک کشور در زمینه‌های گوناگون این جلسات را مثبت ارزیابی کرد و آن را راه‌کاری برای تبادل نظرات و تجربیات بین دانشگا‌ه‌ها توصیف کرد.

وی با مهم برشمردن بخش رفاهی گفت: «بخش رفاهی دارای اهمیت ویژه‌ای است و یکی از دغدغه‌های اینجانب از زمان پذیرش مسئولیت معاونت اداری و مالی احیاء اداره رفاه در دانشگاه تهران بوده است».

معاون اداری و مالی دانشگاه تهران با بیان اینکه خدمات و تلاش‌هایی که در اداره رفاه انجام می‌شود متصل به تمامی پرسنل دانشگاه است، افزود: «اداره رفاه در تمامی زمینه‌ها می‌تواند وارد شود و با توجه به اینکه در حال حاضر شرایط کشور خاص است و مردم کشور و بالطبع پرسنل دانشگاه با محدودیت‌هایی مواجه‌اند در دانشگاه افراد زیادی هستند که نیاز به کمک دارند اما اظهار نمی‌کنند و این کار مسئولان رفاهی است که آن‌ها را مورد شناسایی قرار دهند».

دکتر یزدانی با عنوان اینکه باتوجه به اهمیت بخش رفاهی حتی ما پیشنهاد تشکیل معاونت رفاهی در دانشگاه را ارایه دادیم، گفت: «اهمیت اداره رفاه بر هیچکس پوشیده نیست و مسئولان این امر وظیفه بسیار سنگینی بر دوش دارند که می‌توانند منشا خدمات بسیار ارزشمندی برای پرسنل دانشگاه باشند و در این راه مدیران از شما حمایت خواهند کرد».

وی هدف از تشکیل این نشست را ارائه پیشنهاد و تبادل نظر واحدهای رفاهی دانشگا‌ه‌های مختلف برشمرد و تصریح کرد: «با توجه به اینکه هر دانشگاهی مدل خاص خود را دنبال می‌کند و سیاست یکسانی وجود ندارد برای ایجاد هماهنگی، هم‌اندیشی، هم‌فکری و دستیابی به راهکار مناسب در آخرین جلسه معاونان اداری و مالی دانشگاه‌ها پیشنهاد برگزاری نشست مدیران رفاهی مطرح شد».

دکتر یزدانی با تاکید بر اینکه مکانیزه و هوشمندسازی باید گسترش پیدا کند، گفت: «اطلاع رسانی با نامه باید کنار گذاشته شود.اگر یک کانال ارتباطی با وزارتخانه و هم‌چنین بین دانشگاه‌ها در زمینه رفاهی فراهم شود می‌تواند در جهت تسریع این امر راه‌گشا و کمک‌رسان باشد».

وی در ادامه با بیان اینکه وضعیت اقتصادی کشور به گونه‌ای است که دانشگاه‌ها دیگر نمی‌توانند در جاهای مختلف هتل و یا زائرسرا خریداری کنند، افزود: «اقتصاد مقاومتی می‌گوید که باید به اندازه و درست مصرف کنیم باید.هزینه‌ها حداقل شود و با کمترین هزینه بتوانیم بهترین امکانات را ارائه دهیم که یکی از راه‌کارها در این زمینه انعقاد قرارداد با بخش خصوص است».

مهندس محمد علی گودرزی، مدیریت رفاه دانشگاه تهران درابتدای این نشست ضمن خوش آمد گویی و تبریک فرارسیدن آغاز امامت امام زمان (عج) گفت: «دانشگاه‌های سطح یک کشور در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، اداری و مالی، دانشجویی و سایر حوزه‌ها همکاری‌های مشترکی دارند که در آخرین جلسه معاونین اداری و مالی تصمیم گرفته شد تا نشست مدیران رفاهی دانشگاه‌های سطح یک کشور توسط دانشگاه تهران برگزار شود».

وی آشنایی با فعالیت‌ها و عملکردهای بخش‌های رفاهی دانشگاه‌های سطح یک، تبادل اطلاعات بین مجموعه‌های دانشگاه‌های برتر، انتقال تجربیات و دانش در حوزه‌های رفاهی، به اشتراک گذاشتن امکانات و منابع مشترک دانشگاه‌ها با هدف هم افزایی و توسعه امکانات و خدمات را از جمله اهدف برگزاری این نشست برشمرد.

مدیریت رفاه دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: «آشنایی با مسایل و مشکلات بخش‌های رفاهی و بررسی راه‌های حل این مشکلات از دیگر اهداف این نشست است که با توجه به محدودیت منابع ابتدا باید یک اولویت‌بندی در نظر گرفته شود وبعد به سمت ایجاد، شناسایی و خلق منابع پایدار رفاهی حرکت کرد».

مهندس گودرزی هم‌چنین استفاده از ظرفیت‌های قانونی، مانند برنامه پنج ساله ششم کشور را به‌عنوان هدفی توصیف کرد که می‌تواند در حوزه‌های رفاهی فرصت‌های قانونی را در اختیار دانشگاه‌ها قرار دهد.

مهندس حبیب سنگتراش، دبیر ستاد رفاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نیز در این نشست به تشریح گزارش فعالیت شش ماه اخیر وزارت علوم در حیطه کارهای رفاهی که برای دانشگاه‌های کل کشور صورت گرفته است پرداخت. هم چنین در ادامه نشست بحث و تبادل نظر و ارائه پیشنهادها از طرف مدیران رفاهی دانشگاه‌های سطح یک کشورانجام گرفت.


نظر شما :