مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این مراسم که با حضور معاون آموزشی دانشگاه تهران برگزار شد دکتر حسین عباسینژاد بهعنوان رئیس دانشکده اقتصاد معارفه و از زحمات دکتر ابوالقاسم مهدوی در زمان تصدی این سمت قدردانی شد.
دکتر سید حسین حسینی، معاون آموزشی دانشگاه تهران، گفت: «از دکتر مهدوی به دلیل زحماتشان در دوران تصدی این مسئولیت تشکر و قدردانی میکنم ایشان با حضور مؤثر، فعال و هماندیشی خود در شورای دانشگاه و همچنین بهرهگیری از نظرات اعضای هیأت علمی توانستند دانشکده را در این سه سال اداره کنند. به دکتر عباسی نژاد هم تبریک عرض میکنم دانشگاه و دانشکده را به خوبی میشناسند و از مدیران با سابقه هستند».
وی در ادامه خاطر نشان کرد: «دانشکده اقتصاد از لحاظ جمعیتی ممکن است محدود باشد، اما بهعنوان یک دانشکده مهم و اثرگذار هم در سطح دانشگاه و هم در سطح ملی همیشه مطرح بوده است. گرچه حضور اعضای هیأت علمی آن در اجتماع حضور خوبی بوده است اما انتظار میرود که اثر بخشی مؤثری هم در دانشکده داشته باشند».
معاون آموزشی تاکید کرد: «اساس اصلی موفقیت یک محیط بهویژه دانشگاه همراهی و همدلی همه همکاران به معنای عام است و دکتر مهدوی در دانشکده اقتصاد در طول مدت تصدی تمامی تلاش خود را به کار گرفته است».
دکتر حسینی با اظهار اینکه دانشگاه تهران همچنان سیر پویایی خود را با اتکا به سابقه درخشانی که دارد به سمت جلو ادامه میدهد، گفت: «برنامه سوم دانشگاه تهران محورهایی را مشخص کرده است که با کمک همه دست اندر کاران دانشگاه میتواند به موفقیت دست یابد. اما این بدان معنی نیست که فعالیتهای دیگر را متوقف کنیم. دانشگاه برای ارتقای جایگاه خود مأموریتهای دیگری را هم تعریف کرده که با کمک یکدیگر باید در این راه به نقطه مناسب برسیم».
وی با اشاره به اینکه نگاه دانشگاه به ارتقای کیفی آموزشی است، بیان کرد: «سیاست دانشگاه این نیست که پذیرش بی حد و حصر دانشجو داشته باشد ما در هر سال متناسب با شرایط گروهها و دانشکدهها ظرفیتی را مشخص و معمولاً همان را به سازمان سنجش معرفی میکنیم».
دکتر مهدوی، رئیس پیشین دانشکده اقتصاد نیز در این مراسم ضمن تشکر از همکاران دانشکده به ارائه گزارش عملکرد خود در زمان تصدی این سمت پرداخت و گفت: «در ابتدای پذیرش این مسئولیت سندی را آماده کردم که این سند به خوبی وضعیت دانشکده را ترسیم میکند».
وی گفت: «در حوزه آموزشی اتکای من به آئین نامهها بود و در هر جایی هم که مشکل و کمبودی در بحث آئین نامه داشتیم سعی کردم همواره از طریق قانون مسائل را حل و فصل نمایم. در بازنگری دروس کارشناسی که شورای تحول آن را در دست بررسی داشت دانشکده اقتصاد توانست پیشنهادات کارآمدی را ارائه کند».
رئیس پیشین دانشکده اقتصاد، نظم و توسعه فعالیتهای کتابخانه دانشکده اقتصاد و برگزاری کلاسهای مهارتی را ازجمله کارهای صورت گرفته توصیف کرد، افزود: «موسسه توسعه تحقیقاتی و اقتصادی دانشکده نیز توانست سمینارهای خوبی را برگزار کند که این سمینارها در زمینه شناساندن دانشکده بسیار مؤثر بوده است».
دکتر عباسی نژاد، رئیس دانشکده اقتصاد عنوان کرد: «تداوم صمیمت و دوستی بین اعضای خانواده دانشکده اقتصاد بهعنوان یک اصل است و اگر مشکلی در دانشکده است باید مشکل همه باشد».
وی افزود: «ما خیلی به آئیننامه و بخشنامه جدید نیاز نداریم باید بتوانیم ضوابط موجود را خوب اجرا و نظارت صحیح بر اجرای آن داشته باشیم. اختیارات زیادی به گروههای آموزش داده شده اما مسئولیت کم است. گروههای دانشکده اقتصاد اعتباری هستند و مرز مشخصی ندارند ما ضمن اینکه به گروهها اختیار میدهیم باید مسئولیت هم از آنها بخواهیم».
دکتر عباسی نژاد خاطرنشان کرد: «به اسم تحول در علوم انسانی کارهایی صورت گرفت انتظار من این بود که تحول در متون رخ دهد، کمیتهای تشکیل شد و زحمات زیادی هم کشیدند متأسفانه کارهای صورت گرفته منجر به تحول در این رشته نشده است. اما باید اظهار کنم در مقابل ما هم برنامههای خود را البته با پشتوانه اعضای هیأت علمی دانشکده ارائه دادیم».
نظر شما :