افتتاح پروژه‌های عمرانی در مجتمع کوی دانشگاه تهران

۱۶ مهر ۱۳۹۶ | ۱۶:۳۷ کد : ۴۶۴۵ اخبار اخبار ستادی
تعداد بازدید:۴۱۴۱
چندین پروژه عمرانی در مجتمع کوی دانشگاه تهران ۱۶ مهر ۱۳۹۶ افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه تهران، معاون دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، رئیس صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مسئولان دانشگاه تهران و مسئولان و کارکنان کوی دانشگاه برگزار شد، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران گفت: «واقعیت این است ما از نظر امکانات با استانداردهای لازم فاصله داریم و سعی در کم کردن این فاصله داریم. در شرایط اقتصادی موجود طبیعی است از لحاظ منابع نتوانیم آن چه را مورد انتظار است به طور کامل جذب کنیم».

وی عنوان کرد: «وضعیت در کوی از خوابگاه‌های در سطح شهر طبیعتاً بهتر است، البته در کوی ما با قدمت زیاد ساختمان‌ها مواجه هستیم که هزینه تعمیر و نگهداری را افزایش می‌دهد. دانشجویان انتظار دارند وقتی وارد دانشگاه تهران می‌شوند خدمات آن در سطح نام دانشگاه تهران باشد».

دکتر نیلی احمدآبادی خاطر نشان کرد: «امیدواریم که با تغییر سیاست در دولت و مجلس این اتفاق بیفتد. ما دائم به دنبال تأمین منابع هستیم و سعی می‌کنیم این اصلاحات را انجام دهیم ولی اتفاق بزرگ‌تری باید رخ دهد. اعتباراتی که وزارت علوم در اختیار ما قرار داده افزایش خوبی را نشان می‌دهد، اما فاصله با نتیجه مطلوب زیاد است».

رئیس دانشگاه تهران در ادامه افزود: «بنابراین باید سیاست‌ها مقداری تغییر پیدا کند. به نظر می‌آید بهترین آن همان سیاستی بود که در برنامه ششم توسعه و در خصوص تقویت صندوق رفاه دانشجویان پیشنهاد شد و همچنان این موضوع را با سازمان برنامه بودجه دنبال می‌کنیم».

وی خاطر نشان کرد: «در هر صورت دانشجویان ما بایستی از شرایط رفاهی خوبی آنگونه که شایسته آن‌هاست و شرایط کشور اجازه می‌دهد برخوردار شوند. امید دارم بتوانیم شرایط بهتری برای دانشجویان فراهم کنین چون نتیجه آن را در آینده نه تنها دانشجویان بلکه کشور می‌گیرد».

دکتر نیلی احمدآبادی تصریح کرد: «هر چقدر دانشجویان در فضای بهتر و فاخرتر درس بخوانند دارای فکر بلندتری در آینده خواهند بود و در هر مسئولیتی که قرار بگیرند به استناد سابقه تاریخی و ذهنی که تجربه کسب کرده‌اند عمل خواهند کرد».

دکتر حسن به نژاد، معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران، نیز در این مراسم گفت: «با پشتیبانی رئیس محترم دانشگاه و هم‌چنین سازمان امور دانشجویان وزارت علوم توانستیم یک گام دیگر به جلو حرکت کنیم.. شرایطی که در قبل وجود داشت شرایطی نبود که در شأن دانشجویان باشد و باید کار زیادی انجام می‌دادیم و در حال حاضر میانه راه هستیم».

وی افزود: «در بهمن ماه سال گذشته ۲۶ طرح معاونت دانشجویی با حضور وزیر محترم علوم افتتاح شد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها بحث فضای سبز تمامی مجتمع‌های خوابگاهی بود که در سلامت روانی و زندگی دانشجویان تأثیر بسزایی داشته است».

معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران، ساخت آب‌نما، تعمیرات و نقاشی کلیه ساختمان‌ها نصب تجهیزات ورزشی در فضای روباز، تعمیرات کلی سلف سرویس خوابگاه و سیستم گرمایشی و سرمایشی را نیز از اقدام صورت گرفته در خوابگاه دخترانه چمران توصیف کرد.

وی هم‌چنین پروژه بازسازی و نوسازی تالار اندیشه کوی دانشگاه تهران و بازسازی کامل خوابگاه‌های دکتر حسابی، امین، اسکو و نصرت را از دیگر کارهای صورت گرفته برشمرد.

مهندس ذوالفقار یزدان‌مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان با بیان اینکه دانشگاه تهران نماد آموزش عالی کشور است و ما هرچه به آن کمک کنیم باز هم کم است، گفت: «ما سعی کرده‌ایم سهمی در این کمک‌ها داشته باشیم، در سال ۹۴ که صندوق را تحویل گرفتیم یک آسیب شناسی از وضعیت صندوق رفاه صورت گرفت. با توجه به اینکه در برنامه پنجم با منع خوابگاه سازی مواجه بودیم ۴۰۰ هزار مترمربع کمبود فضای خوابگاهی داشتیم و وضعیت خوابگاه‌ها چندان مطلوب نبود و فقط حدود ۴ درصد از خوابگاه‌های ما رتبه یک داشت».

وی افزود: «در بحث بهبود فضای خوابگاهی در سال ۹۴، جمعاً ۶۴ خوابگاه داشتیم که از وضعیت خوبی برخوردار نبودند و با مشارکت دانشگاه‌ها توانستیم آن‌ها را به سطوح بالاتر ارتقا دهیم. در بحث تغذیه دانشجویی خیلی از سلف سرویس‌ها سنتی بودند و کیفیت غذای دانشجو مطلوب نبود که دانشگاه تهران در این زمینه پیشرو بود و آشپزخانه‌های خود را از حالت سنتی به صنعتی تبدیل کرد».

مهندس یزدان مهر خاطر نشان کرد: «در برنامه ششم با توجه به گشایشی که صورت گرفت منع خوابگاه سازی برداشته شد و الان با ارائه تسهیلات ارزان قیمت کمبود فضای خوابگاهی در حال جبران است. در خصوص خوابگاه متأهلین با توجه به برنامه ششم تبصره‌ای آورده شد که در بودجه ۹۷ پیگیری خواهیم کرد که در این راستا کمک رهن به دانشجو داده می‌شود و یا برنامه‌ریزی برای ساخت شهرک‌های رفاهی با کمک شهرداری و سازمان‌های مختلف خواهیم داشت».

رئیس صندوق رفاه دانشجویان تصریح کرد: رستوران مکمل از بحث‌های دیگری در جهت ارتقای کیفیت غذای دانشجویان بود. در بحث وام‌ها با توسعه منابع و کمک دولت محترم وام‌ها را پوشش صد درصدی دادیم و از ابتدای سال تا کنون حدود ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات به دانشگاه تهران پرداخت شده است که دانشجویان دوره دکتری پوشش ۱۰۰ درصدی داشته‌اند که به هر دانشجو ماهانه ۷۰۰ هزار تومان پرداخت کرده‌ایم و مشکل ما فقط در بحث وام شهریه است چون در ردیف تملک قرار گرفته، نتوانستیم پوشش صد درصدی داشته باشیم».


( ۹ )

نظر شما :