افتتاح آزمایشگاه جدید مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تهران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران در این مراسم که با حضور هیأت رئیسه، مسئولان دانشگاه تهران و رئیس و کارکنان مرکز بهداشت و درمان برگزار شد، دکتر حسن بهنژاد، معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی، گفت: «مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تهران یکی از مراکز اصلی و مهم دانشگاهی است که نقش عمدهای در بالا بردن کیفیت زندگی دانشجویان دارد».
وی با عنوان اینکه آزمایشگاه مرکز بهداشت و درمان از فضای محدود و غیر استانداری برخوردار بود، افزود: «در حال حاضر بر اساس استانداردهای وزارت بهداشت این مرکز تجهیز و آماده بهرهبرداری شده است. اولین مرکزی که میتواند کار تشخیصی اصلی را برای درمان دانشجو انجام دهد آزمایشگاه است و بنا بر اهمیتی که این مرکز دارد در خرید تجهیزات، توسعه فضا، بازسازی و نوسازی اقدامات لازم صورت پذیرفت».
دکتر بهنژاد، خرید و راهاندازی تجهیزات بخش آزمایشگاهی جهت انجام انواع آزمایشها به ویژه آزمایشهای هورمونی و ایمونولوژی با کیفیت و دقت بالا را از کارهای انجام شده برای تجهیز این آزمایشگاه برشمرد.
معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی، تجهیز امکانات سونوگرافی و ماموگرافی دیجیتال، دستگاه تست ورزش کلینیک قلب، پروژکتور چارت بینایی و اتورفرکتومتر بیناییسنجی از دیگر اقدامات انجام گرفته برشمرد.
دکتر بهنژاد با اشاره به اینکه بازسازی کل مرکز بهداشت و درمان دانشگاه در دست اقدام است، گفت: «در بخشهای مختلف توسعه فیزیکی صورت گرفته است که نوسازی واحد ماموگرافی و پذیرش سالن و سالن انتظار رادیولوژی به مساحت ۱۵۰ متر مربع، نوسازی بخش دندانپزشکی به مساحت ۵۰۰ متر مربع، نوسازی بخش آندوسکوپی به وسعت ۱۰۰ مترمربع و نوسازی بخش فیزیوتراپی به مساحت ۱۰۰ متر مربع از جمله آنهاست».
وی همچنین ساخت درمانگاه خوابگاهی کوی دانشگاه تهران به وسعت ۱۳۰۰ متر مربع را از دیگر پروژههای در دست اقدام برشمرد.
دکتر یوسف مقدس تبریزی، رئیس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تهران با عنوان اینکه آزمایشگاه یکی از خدمات درمانی و تشخیصی در همه مراکز، بیمارستانها و کلینیکهای درمانی است، گفت: «در مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تهران نیز در همین راستا در طول دورههای مختلف بنا بر امکانات موجود به موضوع آزمایشگاه توجه ویژه شده است».
وی با اظهار اینکه بر اساس آمارهای سال ۹۵ حدود ۱۳ هزار مراجعه کننده در بخش آزمایشگاه ثبت شده که حدود ۴ هزار از این مراجعه کنندگان دانشجو بودهاند، افزود: «تلاش ما بر این بود که در حیطههای مختلف آزمایشگاهی بتوانیم پاسخگو باشیم و اگر مورد نادری هم در آزمایشگاه مرکز بهداشت و درمان وجود نداشت، سعی کردیم از طریق قراردادهای منعقد شده با بیرون این کمبودها را برطرف کنیم».
دکتر مقدس تبریزی خاطر نشان کرد: «آزمایشگاه مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تهران به غیر از بحثهای تشخیصی در طرحهای مختلف دیگر مانند چکاپ و معاینات استخدامی حضور همیشگی و نقش بسزایی داشته است».
رئیس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تهران در ادامه با اشاره به بحثهای هزینهای مراجعه کنندگان گفت: «با توجه به بیمههای تکمیلی و پایهای که وجود دارد حداقل مبلغ و در برخی موارد حتی مبلغی نیز بابت هزینه دریافت نمیشود. کارکنان و اعضای هیأت علمی که تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند با راهاندازی سامانه پذیرش بیمه طلایی بدون پرداخت هزینه و صرفاً با اعلام کد ملی پذیرش میشوند».
وی در خصوص نحوه پذیرش دانشجویان گفت: «درباره دانشجویان که بیمه تکمیلی ندارند علاوه بر تخفیفت بیمه پایه ۴۰ درصد تخفیف ویژه برای آنها در نظر گرفته شده است».
دکتر مقدس تبریزی در ادامه اظهار کرد: «با توجه به توسعه تجهیزات آزمایشگاه ما از نظر فضا با محدودیت مواجه بودیم فضای مفید وجود نداشت و مشکلاتی هم در بخش پذیرش آزمایشگاه وهمچنین سالن انتظار بود، همه این محدودیتها منجر به پیگیری در جهت توسعه فضای فیزیکی آزمایشگاه شد که در سال گذشته با جابهجایی آموزش این نیاز عنوان و با موافقت و حمایت هیأت رئیسه دانشگاه اقدامات لازم صورت پذیرفت».
وی با اشاره به اینکه حدود ۱۴۰ متر به فضای آزمایشگاه افزوده شده است، گفت: «در حال حاضر فضای آزمایشگاه به ۳۰۰ متر مربع رسیده که طراحی آن نیز مورد تأیید دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار گرفته است».
رئیس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تهران در پایان از همراهی و صبر و حوصله کارکنان آزمایشگاه و دیگر همکاران مرکز بهداشت و درمان و ادارات مجاور در طول بازسازی این مرکز تشکر و قدردانی کرد.
نظر شما :