مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران برگزار شد

۰۲ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۴ کد : ۴۲۱۰ اخبار
تعداد بازدید:۴۷۰۸
نهمین همایش تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر، یکم خرداد ۱۳۹۶ همزمان با گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر در دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این مراسم که با حضور مسئولان دانشگاه تهران، بنیاد شهید و امور ایثارگران و دانشجویان برگزار شد، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، ضمن تبریک به دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر و گرامیداشت سالروز آزادی خرمشهر گفت: «آزادی خرمشهر فقط یک عملیات نظامی نبود، بلکه ما آن را باید پیروزی یک تفکر و پیروزی شعار انقلاب اسلامی ایران بدانیم».

رئیس دانشگاه تهران، با خاطر نشان کردن اینکه شهدا برای دفاع از خرمشهر، وطن و خاک و مهم‌تر از آن برای آرمان‌های ملت ایران جنگیدند، افزود: «همه پیشرفت‌هایی که امروز در کشور شاهد آن هستیم، در مقام نخست مرهون ایثارگری و رشادت‌های جوانان در دوران دفاع مقدس است».

وی با اشاره به برگزاری افتخارآمیز انتخابات ریاست جمهوری و شوراها اظهار کرد: «در منطقه‌ای که منازعات از طریق نظامی حل و فصل می‌شود، در کشور ما در کمال امنیت و نشاط یک رقابت بسیار موفق انجام گرفت».

دکتر نیلی احمدآبادی افزود: «مردم ایران مدیران خود را به خوبی ارزیابی می‌کنند و مدیران موظف می‌شوند عملکرد و برنامه‌هایشان را در پیشگاه ملت ایران ارائه کنند، و سپس مردم در کمال آرامش انتخاب اصلح خود را انجام می‌دهند».

وی با تأکید بر اینکه در تمامی سطوح مدیران و مسئولان باید پاسخگو مردم باشند، گفت: «این آرزوی دیرینه مردم ایران در طول تاریخ بوده و امروز ما شاهد تحقق آن هستیم، البته در منطقه‌ای که حاکمیت‌ها در اوج تحجر قرار دارند و از این ارزش‌ها و مرام‌ها به‌دور هستند، این اتفاق ره‌آورد بزرگی برای ملت و جامعه ایران محسوب می‌شود».

رئیس دانشگاه تهران، دستاوردهای علمی دانشگاه‌ها را به‌عنوان یکی دیگر از نمادهای جمهوری اسلامی ایران برشمرد، و آن را مرهون همت جوانان این مرزوبوم دانست.

وی با بیان اینکه ایران جزو سه کشور موفق جهان با بالاترین رشد علمی است، گفت: «رشد ۱۴ درصدی دستاوردهای دانشگاه‌های ایران مایه شگفت همگان شده است، و هم‌چنین تقاضا برای تحصیل در دانشگاه‌های معتبر ایران به‌ویژه دانشگاه تهران رشد چشمگیری داشته است».

رئیس دانشگاه تهران، با عنوان اینکه وظیفه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران ایجاد پل ارتباطی بین جامعه و دانشگاه است، از گردش مالی بیش از ۱,۲۰۰ میلیارد تومان این پارک خبر داد که محصول شرکت‌های دانش بنیانی است که دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تأسیس کرده‌اند.

وی امکان دسترسی به نرخ‌های رشد را توجه به علم و دانش در فضای رقابتی امروز توصیف کرد، و گفت: «همه کشورهایی که نرخ رشد بالای ۵ درصد دارند عمده فعالیت آن‌ها بر اساس کارهای دانش بنیان است».

دکتر نیلی احمدآبادی در ادامه افزود: «با بنیان علمی بسیار خوبی که در دانشگاه‌ها وجود دارد، جمعیت ۵/۴ میلیون دانشجو که آن را باید یک نعمت بدانیم به‌شرط آنکه خوب استفاده شود، و با زیر ساخت‌هایی که امروز به وجود آمده و ارتباطات فراهم شده در سطح بین‌المللی رسیدن به این نرخ رشد، دور از دسترس نیست و ما می‌توانیم در حوزه‌های اقتصادی و توسعه‌ای هم دنیا را شگفت زده کنیم و این به همت جوانان و اتکای روح بلند شهیدان قطعاً شدنی است».

سردار محسن انصاری، قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران، نیز با اظهار اینکه تجلیل از مقام علمی دانشجویان ایثارگر پاسداشت ایثار، مقاومت و پیروزی است، افزود: «امروز این حرکت در حقیقت زنده نگه داشتن یاد و خاطره همه شهدا و ایثارگران است».

وی در پاسخ به این سوال که چرا فتح خرمشهر نماد پیروزی در دفاع مقدس و جنگ تحمیلی است، گفت: «دشمن تصرف خرمشهر را نماد شکست ایران و پیروزی ارتش خود محاسبه کرده بود، و عملیات بیت‌المقدس این تئوری پیروزی‌سازی را از بین برد و پنج هزار کیلومتر مربع از خاک میهن اسلامی آزاد شد».

سردار انصاری، خاطر نشان کرد: «رزمندگان در خرمشهر برای عزت، عظمت و دفاع از ارزش‌های اسلامی جنگیدند. امروز صحنه دفاع متفاوت شده است، و در مقابله با جنگ نرم رزمندگان و دانشجویان در صحنه جهاد علمی و ارتقای مرتبه علمی کشور کوشش می‌کنند».

قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران، با اشاره به اینکه در سطح کشور ۱۶۷ هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در حال تحصیل هستند، افزود: «دانشگاه تهران به‌عنوان دانشگاه مادر و یک برند خوب جهانی بیش از سه هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر دارد، و این نشان می‌دهد فرزندان جانبازان، شهدا و ایثارگران تلاش می‌کنند جا پای نقشی که پدرانشان در صحنه‌های دفاع مقدس ایفا کرده‌اند، بگذارند».

دکتر سید جلال زرگر، مشاور رئیس و مدیر کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران نیز در این مراسم با اظهار اینکه ۳۲۹۳ دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه تهران در مقاطع مختلف مشغول به تحصیل و بیش از ۵۰ درصد این دانشجویان در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری هستند، افزود: «خانواده بزرگ شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران جمعیت ۴۰۵۳ نفره متشکل از اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان را شامل می‌شود».

وی بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی، فعالیت‌های فرهنگی و رعایت شئون دانشجویی و ایثارگری را از موارد ارزیابی برای انتخاب دانشجویان نمونه و ممتاز توصیف کرد.

مشاور رئیس و مدیر کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران، با اشاره به تشکیل کمیته‌هایی در پردیس‌ها و دانشکده‌ها برای بررسی و انتخاب دانشجویان ممتاز و نمونه، تعداد درخواست‌های ارسالی از واحدهای مختلف دانشگاه را ۴۸ پرونده عنوان کرد.

دکتر زرگر خاطرنشان کرد: «برای انتخاب نهایی کمیته داوری و مرکزی تشکیل شد و سوابق و مدارک مجدد مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت ۱۲ دانشجو با کسب بیشترین امتیاز به‌عنوان دانشجوی نمونه سال ۹۶-۹۵ انتخاب شدند».

وی یادآور شد که در این مراسم از دو دانشجوی دکتری تحت عنوان دانشجوی نمونه و هم‌چنین از دو دانشجوی دکتری برگزیده جشنواره ملی ایثار تقدیر به‌عمل خواهد آمد.

در پایان این مراسم با اهدای لوح از دانشجویان ممتاز و نمونه شاهد و ایثارگر تقدیر به عمل آمد، و با حضور در محل یادمان شهدای گمنام یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را گرامی داشتند.

ردیف

نام و نام خانوادگی

عنوان

دوره

رشته

پردیس/دانشکده

ایثارگری

۱

زهرا خاکپور

ممتاز

کارشناسی

شیمی کاربردی

علوم

فرزند جانباز سرافراز ۲۵٪

۲

رضا کرامتی نیا

ممتاز

کارشناسی

مهندسی کامپیوتر-نرم‌افزار

فنی

فرزند جانباز سرافراز ۳۵٪

۳

زهرا منصوری

ممتاز

کارشناسی

مهندسی معماری

هنرهای زیبا

فرزند جانباز سرافراز ۵۰٪

۴

سمیرا نادری نژاد

ممتاز

کارشناسی ارشد

مهندسی شیمی – بیوتکنولوژی

فنی

فرزند جانباز سرافراز ۲۵٪

۵

احمدعلی رضا نژاد

ممتاز

کارشناسی ارشد

علوم قرآن و حدیث

فارابی

فرزند آزاده و جانباز سرافراز ۵۵٪

۶

بهنام الماسی

ممتاز

کارشناسی ارشد

برنامه‌ریزی آمایش سرزمین

جغرافیا

فرزند جانباز سرافراز ۲۵٪

۷

محدثه فلاح یخدانی

ممتاز

کارشناسی ارشد

مهندسی مکانیک-طراحی کاربردی

فنی

فرزند جانباز سرافراز ۵۰٪

۸

صدیقه احمدی فصیح

ممتاز

دکتری تخصصی

علم اطلاعات و دانش شناسی

مدیریت

همسر معظم شهید

۹

علیرضا محمدی

ممتاز

دکتری تخصصی

مهندسی منابع طبیعی- محیط زیست

کشاورزی و منابع طبیعی

فرزند جانباز سرافراز ۴۰٪

۱۰

مجید زارعی

ممتاز

دکتری تخصصی

توسعه کشاورزی روستایی

کشاورزی و منابع طبیعی

رزمنده و جانباز سرافراز

۱۱

صدیقه دهقانی

ممتاز

دکتری تخصصی

مهندسی برق

فنی

فرزند معظم شهید

۱۲

سید مصطفی میرمحمدی میبدی

ممتاز

دکتری تخصصی

حقوق عمومی

حقوق و علوم سیاسی

فرزند جانباز سرافراز ۷۰٪

۱۳

غلامرضا محمدی

نمونه

دکتری تخصصی

زبان و ادبیات فارسی

بین‌المللی کیش

جانباز سرافراز ۲۵٪

۱۴

احسان سلطانی فر

نمونه

دکتری تخصصی

مدیریت بازاریابی

مدیریت

فرزند معظم شهید

۱۵

مهسا نوری داریان

جشنواره ملی ایثار

دکتری تخصصی

مهندسی صنایع

فنی

فرزند جانباز سرافراز ۲۵٪

۱۶

علی کلانتری حصاری

جشنواره ملی ایثار

دکتری تخصصی

بافت شناسی مقایسه‌ای

دامپزشکی

فرزند جانباز سرافراز ۳۰٪

 

( ۲ )

نظر شما :

سعید ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۹
با سلام برای دانشجویان ممتاز غیر ایثارگر نیز می تونین مراسم برگزار کنین.
پاسخ مدیر سایت ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۷:۳۵

با سلام. مراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز غیر ایثارگر نیز برگزار شد. می‌توانید خبر برگزاری آن را در اینجا ببینید.