معاون فرهنگی دانشگاه تهران: بسیج اندیشه‌ای متعالی، سرمایه‌ای ملی و متعلق به همه مردم کشور است

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۸:۵۳ کد : ۴۱۸۲ اخبار
تعداد بازدید:۲۵۲۷
مراسم تجلیل از مدیران و کارکنان بسیجی دانشگاه تهران روز یکشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ با حضور جمع کثیری از مدیران و کارکنان بسیجی و معاون فرهنگی دانشگاه تهران در تالار امیرکبیر دانشگاه برگزار شد.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران: بسیج اندیشه‌ای متعالی، سرمایه‌ای ملی و متعلق به همه مردم کشور است

در این مراسم، دکتر سرسنگی، جایگاه رفیع بسیج را مورد تاکید قرار داد و گفت: «بسیج یک تفکر و یک اندیشه متعالی است که ضامن امنیت کشور و نیز پیشرفت جامعه در عرصه‌های گوناگون است».

وی نقش بسیج را در هشت سال دفاع مقدس ممتاز عنوان کرد و افزود: «همانگونه که بسیج در دوران دفاع مقدس توانست با تکیه بر باور و اعتماد عمومی حماسه‌ای جاودان خلق کند، امروز نیز اگر مردم بسیج را از خود بدانند و این نهاد مقدس را نهادی فراجناحی و پایبند به اصول کلی نظام تصور کنند، باز هم خواهد توانست در دیگر عرصه‌ها خالق حماسه باشد».

معاون فرهنگی دانشگاه تهران با انتقاد از کسانی که بسیج را به چالش‌های جناحی و سیاسی وارد می‌کنند، گفت: «بسیج متعلق به یک گروه خاص نیست، هر کس این را بگوید قطعاً کذب گفته است. امام راحل ایده بسیج بیست میلیونی را بر مبنای آن طرح کرد که بسیج یعنی همه مردم، فارغ از دیدگاه‌ها و نظرات گوناگونی که ممکن است داشته باشند. لذا در این شرایط انتساب بسیج به یک گروه خاص و خرج کردن آن در مسیر منفعت‌های جناحی خیانت به بسیج و کشور است».

دکتر سرسنگی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع انتخابات پیش رو اشاره کرد و گفت: «انتخابات های پیش رو هر دو مهم هستند، چرا که سرنوشت کشور و شهر تهران را برای چهار سال آینده تعیین می‌کنند. همانگونه که مقام معظم رهبری هم تاکید فرمودند همه ما باید شرایط یک انتخابات پرشور را فراهم کنیم. هرچه تعداد بیشتری رأی بدهند، مشروعیت نظام افزایش بیشتری خواهد داشت و رئیس جمهور منتخب با پشتوانه محکم‌تری خواهد توانست قوه بزرگ و مهم مجریه را اداره کند».

معاون فرهنگی دانشگاه تهران، علاوه بر کمیت انتخابات، کیفیت آن را هم با اهمیت توصیف کرد و افزود: «باید با شناخت و آگاهی به کسی رأی دهیم که بهترین باشد. کوتاهی در این زمینه ممکن است مصائبی را بر سر کشور وارد کند که متأسفانه نمونه آن را قبلاً دیده‌ایم. در این میان نقش دانشگاهیان بسیار مهم است چرا که قاطبه مردم به دانشگاهیان به عنوان قشری فهیم و صادق اعتماد داشته و آنها را الگوی خود قرار می‌دهند».

وی با انتقاد از کسانی که رأی مردم را فقط در زمانی که متعلق به آنها باشد می‌پسندند، گفت: «یکی از مشکلات کشور در این چند دهه آن بوده که متأسفانه فرد یا جناحی که در انتخابات پیروز نمی‌شود، رأی مردم را نپذیرفته و از فردای انتخابات سعی در تخریب برنده رقیب می‌کند. کشور ما از این رویکرد در این سال‌ها بسیار خسارت دیده و مردم نیز خسته و ناراحت‌اند. باید رأی مردم را قبول کنیم، هرچند اگر مخالف با نظر ما باشد. کسانی که خود را رهرو علی (ع) و ولایت می‌دانند باید به یاد داشته باشند که حضرت علی (ع) در حالی که دارنده مسلم حق حکومت بود اما برای احترام به نظر مردم و حفظ کیان جامعه اسلامی سال‌ها سکوت کرد و درد خود را با چاه گفت. آیا سیاستمداران ما به این ظرفیت رسیده‌اند که اگر مردم آنها نخواستند کنار روند و راه را برای آنکه از سوی مردم انتخاب شده است، باز کنند؟»

در پایان این مراسم لوح‌های تقدیری از سوی معاونت فرهنگی و بسیج کارکنان به مدیران و کارکنان بسیجی دانشگاه اهدا شد.


( ۳ )

نظر شما :