برگزاری نشست مجریان طرحهای پژوهشی کاربردی
در ابتدای جلسه دکتر رحمت ستوده قرهباغ، قائم مقام معاون پژوهشی و مدیرکل پژوهشهای کاربردی دانشگاه ضمن تشکر از حضور مجریان طرحهای پژوهشی کاربردی گزارشی اجمالی از وضعیت پژوهشهای کاربردی در دانشگاه تهران و اهداف پیش روی این اداره کل ارائه کرد.
وی با اشاره به انعقاد ۳۷۰ فقره قرارداد پژوهشی کاربردی در سال ۱۳۹۵ ابراز امیدواری کرد در سال جاری سهم درآمدهای ناشی از قراردادهای پژوهشی کاربردی دانشگاه افزایش و حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه به اهداف ترسیم شده در سومین سند راهبردی دانشگاه دست یابد و مسائل و موانع موجود در اجرای طرحهای پژوهشی کاربردی برطرف شود.
در ادامه دکتر محمد رحیمیان، معاون پژوهشی دانشگاه تهران، با اشاره به موفقیت دانشگاه در تدوین و چاپ مقالات علمی ابراز امیدواری کرد که پژوهشهای کاربردی در دانشگاه نیز از لحاظ کیفی و کمی ارتقا یابد.
دکتر رحیمیان با تاکید بر اهمیت و نقش پژوهشهای بینالمللی، پژوهشهای حوزه علوم انسانی و پژوهشهای بین رشتهای اظهار داشت: بر اساس برنامه سوم راهبردی دانشگاه موضوع افزایش سهم درآمدهای دانشگاه از محل فعالیتهای پژوهشی تا سال ۱۴۰۰ باید به ۴۰ درصد برسد.
پس از آن مجریان طرحهای پژوهشی کاربردی نظرها، پیشنهادها و پرسشهای خود را ارائه کردند. مالیات طرحهای کاربردی، تأمین تجهیزات مورد نیاز، پروژهیابی، ضرورت انعکاس توانمندی و ظرفیت دانشگاه به جامعه و صنعت و حل برخی از نیازها و مسائل جامعه از جمله موضوعات مطروحه در سخنان مجریان طرحهای پژوهشی کاربردی بود.
در پایان این نشست، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، با اشاره به اینکه توان دانشگاه بستگی به توان علمی اعضای هیأت علمی و دانشجویان دارد، بر اهمیت جذب اعضای هیأت علمی توانمند و پذیرش دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی تاکید کرد.
رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر انجام تحقیقات گروهی و هدایت و هدفمند کردن رسالهها و پایان نامههای دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد در راستای رفع نیازهای جامعه، این الگو را زمینهای برای کاهش هزینه پروژههای کاربردی، تربیت متخصصان و در نهایت کارآفرینی دانشگاه در سطح جامعه توصیف کرد.
نظر شما :