تقدیر از استادان برگزیده دانشگاه تهران همزمان با روز معلم

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۶ کد : ۴۱۱۸ اخبار
تعداد بازدید:۷۷۶۱
چهارمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران با موضوع تقدیر از اعضای هیأت علمی برگزیده آموزشی با حضور دکتر اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، در این مراسم که دکتر فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، اعضای هیأت رئیسه و استادان و دانشجویان و مسئولان آموزشی دانشگاه حضور داشتند، دکتر سید حسین حسینی، معاون آموزشی دانشگاه تهران، با گرامیداشت یاد استاد مطهری آموزش را خمیرمایه، بستر و محور همه مأموریت‌های دانشگاه‌‌ها دانست و گفت: «دانشگاهی موفق است که بتواند معلمین موفقی در عرصه آموزش داشته باشد. موفقیت دانشگاه‌ها در حوزه علم و فناوری، کارآفرینی و اشتغال و در تمامی مأموریت‌های جدید منوط به داشتن بن‌مایه آموزش است».

وی اعضای هیأت علمی دانشگاه را ۲ هزار و ۲۶۰ نفر برشمرد که ۴۸۵ نفر در مرتبه استادی، ۶۵۰ نفر در مرتبه دانشیاری، هزار و ۷۵ نفر در مرتبه استادیاری و ۵۰ نفر مربی هستند. وی این تعداد اعضای هیأت علمی را در یک دانشگاه بی‌نظیر توصیف کرد.

دکتر حسینی همه اعضای هیأت علمی دانشگاه را نمونه دانست و انتخاب تعدادی از آنان را نمادی از قدردانی از همه آنان توصیف کرد.

وی کیفیت تدریس، مشارکت در ارائه دروس علمی، آزمایشگاهی، تألیف و ترجمه کتاب‌های درسی و تخصصی، مشارکت در برنامه‌ریزی و بازنگری برنامه‌های درسی، تدوین برنامه‌های میان‌رشته‌ای، ارائه شیوه‌های نوین آموزشی، همکاری در مسابقات علمی دانشجویان و مهم‌تر از همه کیفیت آموزشی و تدریس و نظرسنجی دانشجویان را از معیارهای مهم در انتخاب استادان برشمرد.

سخنران دیگر این مراسم دکتر سید محمدرضا بهشتی، استاد نمونه دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، به نمایندگی از استادان بود. وی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره آموزش کار مهمی است، بر لزوم بازنگری در آموزش عالی تاکید کرد.

دکتر بهشتی گفت: «آموزش عالی ما باید این فرصت را فراهم کند تا استادان کارهای تحقیقاتی خود را در چهارچوب آموزش ارائه دهند و این کار نشاط و نوآوری را در عرصه آموزش بالا می‌برد و با حرکت در مرزهای دانش نوع نگاه استادان و دانشجویان تغییر خواهد کرد».

استاد دانشگاه تهران افزود: «اگر هدف ما پرورش نیروی آموزشی است باید در برنامه‌های ما دروسی باشد که مهارت‌ها و توانایی‌های آموزشی را بالا ببرد و اگر هدف پرورش نیروی پژوهشی است، باز هم یک سلسله مهارت‌ها و توانمندی‌ها ضروری است که در برنامه آموزشی ما وجود ندارد».

وی با اشاره به وجود شیوه‌های بسیار متفاوت در آموزش در دنیا، آگاهی از آنها را ضروری دانست و پیشنهاد کرد که آموزش، خود، موضوع پژوهش شود. وی گفت: «باید در برخی دانشگاه‌ها انعطافی ایجاد کنیم تا در کار آموزش تحولی ایجاد و از زمان استادان و دانشجویان و امکانات موجود بهره بیشتری گرفته شود».

دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، نیز با گرامیداشت استاد مطهری و بزرگداشت مقام معلم، گفت: «محور اصلی فعالیت دانشگاه آموزش است و توجه به کیفیت آموزش از برنامه‌های محوری دانشگاه تهران است. وی تأکید کرد دانشگاه تهران برنامه‌های خود را در جهتی هدایت می‌کند که مطمئن شود آموزش تقویت می‌شود و استادان با این سیاست همراهی می‌کنند».

دکتر اسحاق جهانگیری با تبریک اعیاد شعبانیه و روز معلم حضور در جمع استادان و مسئولان آموزش دانشگاه را توفیق بزرگی دانست و به همه استادان برگزیده در این جشنواره تبریک گفت.

وی فعالیت و خدمات این استادان را ارزشمند توصیف کرد و اظهار امیدواری کرد که حرمت و منزلت تأثیرگذار دانشگاه ارج گذاشته شود. معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد اگر مسائل دانشگاه خوب حل و فصل شود و نقش واقعی خود را ایفا کند، می‌تواند دغده‌های اصلی کشور را برطرف کند.

دکتر جهانگیری با تاکید بر لزوم استقلال دانشگاه‌ها گفت: «بحث هیأت امنا با این انگیزه آغاز شد که دانشگاه‌ها از هر لحاظ مستقل شوند».

معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اینکه دانشگاه باید به مرکز اشتغال‌زایی کشور تبدیل شود، تاکید کرد: «مراکز علم و فناوری و پارک‌ها و کریدورهای علم و فناوری و مراکز رشد در این پارک‌ها باید فکر و خلاقیت دانشجویان را به کار و سرمایه تبدیل کنند و حرکت در این مسیر می‌تواند به جهش ایجاد شغل منجر شود».

وی خاطرنشان کرد: «تلاش بر این است که حلقه علم و فناوری را به حلقه تجارت وصل کنیم و اگر این سیکل کامل انجام نگیرد و علمی که تولید می‌کنیم به ثروت و تجارت تبدیل نشود، فقط در محدوده کتابخانه مفید خواهد بود».

معاون اول رئیس جمهور توقف در طرح توسعه پردیس دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف را محدودیت منابع مالی برای خریداری زمین‌های اطراف دانشگاه و شکل‌گیری پردیس در این دو دانشگاه دانست و اظهار امیدواری کرد که در آینده این مشکل برطرف شود.

وی از استادان دانشگاه تهران خواست تا روی چالش‌های کشور متمرکز شوند و پایان‌نامه‌های دکترای دانشجویان را به این سمت هدایت کنند.

در پایان این مراسم، که در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی برگزار شد، معاون اول رئیس جمهور، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس دانشگاه از ۴۹ استاد برگزیده و مدیر آموزشی نمونه دانشگاه تهران تقدیر کردند.

اعضای هیأت علمی برگزیده آموزشی در چهارمین جشنواره آموزش دانشگاه ۱۳۹۶

ردیف

نام واحد

نام هیات علمی

۱

دانشکده ادبیات و علوم انسانی

دکتر سید محمد رضا بهشتی

۲

دکتر حکمت ا.. ملاصالحی

۳

پردیس ابوریحان

دکتر ساسان علی نیایی فرد

۴

دکتر سید احمد سادات نوری

۵

دانشکده الهیات و معارف اسلامی

دکتر احمد باقری

۶

دانشکده اقتصاد

دکتر حمید ابریشمی

۷

دانشکده معارف و اندیشه اسلامی

دکتر رمضان رضایی

۸

دانشکده دامپزشکی

دکتر مرتضی زنده دل خیبری

۹

دکتر تقی زهرایی صالحی

۱۰

دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی

دکتر محمود گودرزی

۱۱

دانشکده حقوق و علوم سیاسی

دکتر محسن صفری

۱۲

دکتر سید باقر میر عباسی

۱۳

دکتر نسرین مصفا

۱۴

دانشکده جغرافیا

آقای دکتر مجتبی یمانی

۱۵

دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی

دکتر باقر غباری بناب

۱۶

دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی

دکتر زهرا محمدی

۱۷

پردیس علوم

دکتر فرنوش فرید بد

۱۸

دکتر شاهین زارع مبارکه

۱۹

دکتر وحید توکلی

۲۰

دانشکده علوم اجتماعی

دکتر جلال الدین رفیع فر

۲۱

دانشکده علوم و فنون نوین

دکتر علی حسین رضایان قیه باشی

۲۲

دکتر رهام رفیعی

۲۳

پردیس دانشکده‌های فنی

دکتر حسین بهمنیار

۲۴

دکتر مهدی اشجعی

۲۵

دکتر رضا کراچیان

۲۶

دکتر فرامرز دولتی

۲۷

دکتر سید علی ترابی

۲۸

دکتر سعید صفری

۲۹

دکتر سعید شیبانی

۳۰

دکتر حسین رحامی

۳۱

پردیس فارابی

دکتر فتح اله نجارزادگان

۳۲

دکتر جبار باباشاهی

۳۳

دانشکده کارآفرینی

دکتر رضا محمد کاظمی

۳۴

پردیس کشاورزی و منابع طبیعی

دکترمحمد جعفری

۳۵

دکتر خلیل طالبی جهرمی

۳۶

دکتر لیلا تبریزی رائینی

۳۷

دکتر حسین مبلی

۳۸

دکتر علی اسدی

۳۹

دانشکده مدیریت

دکتر بیتا مشایخی

۴۰

دکتر حسین صفری

۴۱

موسسه ژئوفیزیک

دکتر فرهنگ احمدی گیوی

۴۲

محیط زیست

دکتر هما ایرانی بهبهانی

۴۳

دانشکده مطالعات جهان

دکتر محمد سمیعی

۴۴

پردیس هنرهای زیبا

مهندس فریدون علیاری

۴۵

محمد رضا دوست محمدی

۴۶

مرکز آموزش‌های الکترونیکی

دکتر سوده اقتصاد

 

مدیران آموزشی دانشگاه و معاونین آموزشی برتر واحدها در چهارمین جشنواره آموزش دانشگاه ۱۳۹۶

۱

دکتر معصومه ملک

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس علوم

۲

دکتر علی افضلی کوشا

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی اسبق پردیس دانشکده‌های فنی

۳

دکتر محمد علی شریفی

مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه

 

 


( ۴ )

نظر شما :