نخستین جشنواره تکریم دانشجویان مادر در دانشگاه تهران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این جشنواره که با حضور حجتالاسلام والمسلمین دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دکتر انسیه خزعلی معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدمهدی کرمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران و جمعی از مسئولان دانشگاه تهران، مدیریت شهری و بنیاد پانزده خرداد برگزار شد، بیش از ۲۰۰ دانشجوی مادر تجلیل شدند.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدمهدی کرمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران در این مراسم گفت: برای اولین بار که در راستای موضوع جوانی جمعیت و نیاز به ترویج و تبلیغ فرزندآوری، جشن بزرگ دردانه برگزار میشود.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران افزود: مسئولان دانشگاه تهران با تأسیس مرکز ازدواج و خانواده در دانشگاه تهران، زمینهای برای پیگیر شدن و استمرار این برنامهها فراهم کردند که امیدوارم با راهاندازی این مرکز که با پیگیری ریاست دانشگاه انجام شد، در آینده شاهد برنامههای مناسبتر باشیم.
وی گسترش خوابگاههای متاهلی را مهمترین بستر لازم برای فراهم نمودن آسایش زوجهای دانشجو جهت فرزندآوری دانست و گفت: مدیریت دانشگاه با سرمایهگذاری برای خوابگاههای متأهلین، گامهای اساسی و بزرگی را برداشته است که امیدوارم نتایج آن را بهزودی شاهد باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نیز در این جشنواره گفت: حضور دانشجویان فرهیخته و نسل آیندهدار و آیندهساز کشور همراه با همسر و فرزند در نماد آموزش عالی کشور، پیامهای زیادی دارد. این اتفاق زیبایی که در مرکز دانشگاه تهران شاهد هستیم، ضمن اینکه توجه به مسأله فرزندآوری را یادآوری میکند، پیشرو بودن دانشگاه و مجموعه آموزش عالی کشور به مسئله فرزندآوری را یادآور میشود.
وی خاطرنشان کرد: مسئله جمعیت، مسئله مهم و راهبردی نظام اسلامی و کشور ما ایران است؛ یعنی حتی بدون نگاه سیاسی و با نگاه میهنپرستانه و با نگاه توجه به اعتلای ایران، موضوع جمعیت یک موضوع بسیار مهم و حائز اهمیت است.
دکتر رستمی با بیان اینکه که طرح دردانه به صورت سالیانه از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها اجرا میشود، گفت: دانشگاه تهران هم به زیبایی این کار را اجرا کرده است. این نشان میدهد که دانشگاه محل زندگی است، یک محیط تک بعدی آموزشمحور یا فقط پژوهشمحور نیست. جامعیت دانشگاه این است که به مسأله خانواده، تربیت و آماده کردن جوانان برای ورود به جامعه و پذیرش مسئولیت در جامعه هم توجه کند.
دکتر انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور نیز در سخنان کوتاهی ضمن رونمایی از سامانه همساز، از تصویب مشاوره رایگان برای زوجین در ۵ سال اول ازدواج خبر داد و گفت: این طرح از سوی هیأت دولت تصویب شده است و بهزودی در دو استان به صورت پایلوت اجرا میشود که به زوجین مشاوره رایگان ارائه میدهد.
وی با بیان اینکه بخشی از این مشاورهها به صورت مجازی و بخشی به صورت حضوری صورت میگیرد، اظهار امیدواری کرد: این سامانه و پلت فرم در کنار زوجین برای گرمی، تحکیم زندگی و جمعیت و سبک زندگی کمک کند.
در این جشنواره علاوه بر تجلیل از ۲۲۰ مادر دانشجوی دارای فرزند، از مادرانی که بیشتر از سه فرزند داشتند نیز تجلیل شد.
نظر شما :