تجلیل از رهبران کارآفرین در دانشگاه تهران

۰۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۱:۰۵ کد : ۳۸۸۴ اخبار اخبار رویدادها
تعداد بازدید:۵۲۰۹
چهارمین جشنواره رهبران کارآفرین با اعطای نشان عالی رهبران کارآفرین اول اسفند ۹۵، در دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، دکتر علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در این مراسم گفت: «به کارگیری مفهوم کارآفرینی منجر به ایجاد تولید و ثروت در کشور شده است و امروز نیاز به ائتلاف بزرگ برای حل مسائل داریم».

دکتر علی ربیعی، با اشاره به اینکه به عنوان یک کنشگر به کارآفرینی نگاه کرده است گفت: «اعتقاد دارم که کارآفرینی ارتباط تنگاتنگی با توسعه و رشد کشور، پایداری اقتصادی، اشتغال‌زایی و فقرزدایی دارد».

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه کارآفرینی را نباید یک مفهوم دست‌نیافتنی معرفی کنیم، افزود: «امروز نیاز داریم کارآفرینی را به‌عنوان یک طرز تفکر در جامعه گسترش دهیم، زیرا کارآفرینی به معنی ارتباط انسان با جامعه خود است».

وی با بیان اینکه امروز می‌خواهم از مفهوم دولت، فرد و خانواده کارآفرین صحبت کنم، گفت: «اگر بخواهیم در کشور تغییر بنیادین ایجاد کنیم، باید بکوشیم کشوری کارآفرین داشته باشیم، یعنی؛ هر ایرانی در هرجایی که هست یک ایده و حرکت نو داشته باشد».

دکتر ربیعی در ادامه تصریح کرد: «ما نیاز به الگوهای موفق داریم، کارآفرینان سرمایه اجتماعی کشور را بالا می‌برند و ما نیاز داریم الگوهای کارآفرینی را در کشور گسترش دهیم».

دکتر محمدرضا زالی، رئیس دانشکده کارآفرینی و دبیر جشنواره، کشف، شناسایی، ارزیابی و معرفی رهبران کارآفرین به جامعه ایرانی در راستای تقویت فرهنگ ملی کارآفرینی، الگوسازی برای نسل جوان و نوجوان کشور را از اهداف چهارمین جشنواره دانست.

رئیس دانشکده کارآفرینی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری به این مسئله که ایران امروز پیش از هر زمان دیگری به کار و کارآفرینی نیاز دارد گفت: «تجلیل از مقام شامخ آن دسته از کارآفرینانی که پیشرو و ناجی سفره‌های مردم هستند، اقدامی عملی در راستای تقویت اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید و صنعت داخلی است».

وی گفت: «جامعه دانشگاهی ایران باید به‌عنوان یک رسالت، مأموریت و مسئولیت مردمی از کارآفرینان و رهبران کارآفرین خود تجلیل و قدردانی کند».

دکتر زالی افزود: «امید است این حرکت عملی و دانشگاهی که موجب تعمیق مباحث کلاسی در رشته کارآفرین و تقویت تعامل صنعت و دانشگاه شده است، توانسته باشد بخشی از مسئولیت‌های خطیر دانشگاهی ما را در قبال کارآفرینان و جامعه ایفا کند».

دبیر چهارمین جشنواره، بنیانگذاری و یا بنیانگذاری مشترک شرکت، هلدینگ، گروه صنعتی، تولیدی و خدماتی؛ اشتغال‌زایی بیش از یک هزار و رشد اشتغال‌زایی در سال‌های اخیر؛ صادرات بیش از ۲۵ درصد؛ تراز بازرگانی با بیش از ۳ کشور؛ نوآوری و دسترسی به آخرین فناوری در صنعت مربوطه؛ حسن شهرت و مسئولیت اجتماعی را از جمله معیارهای انتخاب رهبران کارآفرین دانست.

در پایان این مراسم از رهبران برتر کارآفرین کشور تقدیر شد. رهبران کارآفرینی که در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفتند عبارتند از: محمدرضا انصاری، شرکت کیسون؛ رجبعلی بنا، گروه صنعتی جهان‌رو؛ ناصر پاشاپور، گروه شرکت‌های تبیغاتی؛ احمد پورفلاح، شرکت سکو ایران؛ ابراهیم جمیلی، گروه صنعتی معدنی زرین؛ فاطمه دانشور، مؤسسه خیریه مهرآفرین؛ علی‌محمد رجالی، شرکت ظریف مصور؛ سیدحمید رضازاده، مؤسسه خیریه گلستان علی؛ عفت رئیسی سرحدی، شرکت نحل میهن؛ یونس ژائله، گروه صنایع غذایی شیرین عسل؛ غلامعلی سلیمانی، شرکت کاله؛ جعفر شکیب، شرکت ایران رادیاتور؛ محمد شهپری مطلق، اتحاد موتور فن؛ صدیقه گرامی، شرکت کیلا؛ غلامرضا فارسیان، گروه مجموعه‌سازی توس؛ علیرضا معدلی، شرکت پرلیت؛ سیدعباس موسوی ره‌پیما؛ گروه صنعتی فومن شیمی؛ مرسده نادری، شرکت هودیان؛ ‌ سومبات هاکوپیان، شرکت هاکوپیان؛ محمدرضا ظهیر امامی، گروه صنعتی فراسان؛ ‌ و سیدرضا مقیمی اصل، گروه مهر اصل.


( ۴ )

نظر شما :