امضای تفاهمنامه علمی، آموزشی بین دانشگاه تهران و دانشگاه سیستان و بلوچستان
دانشگاه تهران و دانشگاه سیستان و بلوچستان روز ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ تفاهمنامه مشترک علمی، آموزشی امضا کردند.
دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، به همراه هیأت رئیسه دانشگاه و رؤسای پردیسهای دانشکدههای فنی، کشاورزی و منابع طبیعی و دانشکده علوم اجتماعی در بازدید از دانشگاه سیستان و بلوچستان در نشست مشترکی با رئیس و اعضای هیأت رئیسه این دانشگاه دیدار و تفاهمنامه مشترک امضا کردند.
این تفاهمنامه در چارچوب رویکرد دانشگاه تهران در جهت تقویت و گسترش همکاریهای علمی و پژوهشی خود با دانشگاههای بینالمللی و دانشگاههای داخل کشور صورت میگیرد. ایجاد و تداوم این الگوی ارتباطی با مراکز علمی داخل کشور از اهداف ارتباطات علمی دانشگاه تهران در کنار رویکرد گسترش ارتباط با دانشگاههای معتبر بینالمللی است.
همکاری میان دو دانشگاه در زمینه فرصتهای مطالعاتی اعضای هیأت علمی و دانشجویان دکتری، همکاریهای مشترک پژوهشی و فناوری در زمینههای مورد نیاز منطقه، ادامه تحصیل مربیان دانشگاه سیستان و بلوچستان در دانشگاه تهران و برگزاری دورههای مشترک از دیگر توافقات این دیدار بود.
بخشی از مهمترین مفاد این تفاهمنامه عبارت است از: همکاریها در جهت توسعه ظرفیتهای علمی و پژوهشی فیمابین با بهره جویی از امکانات متقابل، تدوین طرح مشترک با استفاده از امکانات طرفین برای جذب طرحهای تحقیقاتی از سازمانهای اجرایی، بهره مند شدن طرفین از امکانات تجربی، پژوهشی، کارگاهی، کتابخانهها، ارتباطات بینالمللی، استفاده از فضاهای فیزیکی و فضاهای تحقیقاتی دو طرف، طراحی و برگزاری همایشها، میزگردها و نشستهای مشترک علمی و پژوهشی، فرهنگی و هنری، برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی علمی و تخصصی ویژه اعضای هیئت علمی و دانشجویان، انجام پژوهشهای بنیادی، کاربردی، توسعهای و راهبردی در قالب طرحهای پژوهشی و پایاننامههای تحصیلات تکمیلی بر اساس عناوین پروژههای تعریفشدۀ مشترک فیمابین در قالب انعقاد قراردادهای جداگانه، انتشار مقالات حاصل از نتایج طرحهای تحقیقاتی و نیز آثار تألیفی، ترجمه و گزارشات تخصصی در نشریات مکتوب و دیجیتال دانشگاه تهران و دانشگاه سیستان و بلوچستان، همکاری در جهت تأسیس پژوهشکدههای تقاضامحور با دستگاههای اجرایی و شرکتها.
رئیس دانشگاه و هیأت همراه همچنین از آزمایشگاه مرکزی، مرکز «آپا» و مرکز «دادهها» و مرکز پژوهشی گیاهان دارویی این دانشگاه بازدید کردند.
دکتر محمد رحیمیان، معاون پژوهشی؛ دکتر سید حسین حسینی، معاون آموزشی؛ دکتر سیداحمدرضا خضری، مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی؛ دکتر علی محقر، رئیس سازمان توسعه و سرمایهگذاری؛ دکتر رحمتاله ستوده قرهباغ، مدیرکل امور پژوهشهای کاربردی؛ دکتر ناصر سلطانی، رئیس پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران، دکتر سیدحسین گلدانساز، رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی؛ دکتر محمودرضا هاشمی، رئیس مرکز انفورماتیک و دکتر غلامرضا غفاری، رئیس دانشکده علوم اجتماعی؛ رئیس دانشگاه را در این سفر همراهی میکردند.
نظر شما :