‌بازدید مشاور رئیس جمهور از دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران

۱۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۶ کد : ۳۵۵۲ اخبار اخبار ستادی
تعداد بازدید:۲۰۷۱
دکتر الهام امین‌زاده، مشاور رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی، از دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران بازدید کرد.

به گزارش دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، دکتر الهام امین‌زاده، مشاور رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی، ۱۴ مهر ماه ۱۳۹۵، ضمن بازدید از دانشکده کارآفرینی با دکتر محمدرضا زالی، رئیس دانشکده، و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده کارآفرینی دیدار و گفت‌وگو کرد.

‌در این دیدار، دکتر زالی به معرفی دانشکده کارآفرینی و جدیدترین نتایج شاخص‌های کارآفرینی در ایران بر اساس یافته‌های دیده‌بان جهانی کارآفرینی پرداخت.

در ادامه، دکتر یداللهی، معاون آموزشی دانشکده کارآفرینی، گفت: «برای داشتن رفاه اقتصادی و اجتماعی و رشد تولید ملی بخش خصوصی باید فعال شود و دولت به جای اتکا به درآمد نفت، متکی به درآمد مالیات شرکت‌های خصوصی باشد و برای تحقق این موضوع کارآفرینی باید در کشور بیش از پیش توسعه یابد. از این رو آموزش کارآفرینی که توسط دانشکده کارآفرینی ارائه می‌شود ابزار مناسبی برای پر کردن فاصله دانایی و توانایی است.»

همچنین در این مراسم دکتر الهام امین‌زاده ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران گفت: «ما برای حل مشکلات در جامعه نیاز به بخش دانشگاهی داریم و چنانچه مدیریت، اقتصاد و حقوق با هم ترکیب شود کارآفرینی شکل می‌گیرد. در جامعه امروز ما امنیت حقوقی، اقتصادی و اجتماعی حرف اول را می‌زند و کارآفرینی برای دولت بسیار مهم است، اما پاره‌ای از مشکلات موجود در فرآیندهای اخذ مجوزها و پروانه‌های شروع کسب و کار، مانع از رشد کارآفرینی و پیشرفت بخش خصوصی می‌شود.»

وی تصریح کرد: «کارآفرینان باید علاوه بر مهارت‌های کسب و کار با فضیلت شهروندی نیز آشنا شوند و برای موفق‌شدن باید رعایت حقوق جامعه و دیگران را نیز داشته باشند. نگاه فردگرایانه باید از کارآفرینان دور شود و به سمت نگاه جمعی سوق پیدا کند.»

وی به الزام ورود سرمایه‌گذاران خطرپذیر به حوزه کسب‌وکار نیز اشاره کرد و گفت: «در حوزه کارآفرینی اقتصاد، مدیریت و حقوق حرف اول را می‌زند و وقتی کار آفرینی شکل می‌گیرد امید به آینده گسترش می‌یابد.»

در این دیدار همچنین دکتر ناصر معصومی، مشاور پژوهشی رئیس دانشگاه، دانشکده کارآفرینی را از مهمترین دانشکده‌های دانشگاه تهران از منظر مأموریت دانست و افزود: «ظهور و ورود مباحث مربوط به کارآفرینی، یک سیر تغییر و تحول طبیعی را در دنیا دارد. امروزه جوانان جامعه ما از بسیاری از مهارت‌های اقتصادی و سیاسی محرومند و باید تحت آموزش باشند و ارتباط صنعت با دانشگاه بسیار جایگاه ویژه‌ای دارد و در حال حاضر دانشکده کارآفرینی آموزش‌های کلاسیک با سطح بالا را برای ورود جوانان به عرصه کسب و کار فراهم کرده است.» وی با اشاره به سخنان دکتر امین زاده، مهم‌ترین حقوق شهروندی را آموزش دانست که باید در طرح‌های کلان و در سطوح بالا مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد.

خانم دکتر آراستی، عضو هیأت علمی دانشکده نیز وضعیت کارآفرینی زنان را توضیح داد و یکی از بزرگ‌ترین موانع موجود بر سر راه کارآفرینی زنان را عدم خودباوری آنان دانست.

در ادامه، دکتر کاظمی، مدیر گروه «کسب‌وکار» دانشکده، گزارش دستاوردهای کنفرانس «فرصت‌های سرمایه‌گذاری در ایران پسا تحریم» را ارائه کرد و از این کنفرانس به عنوان یک رویداد دیپلماسی دانشگاهی یاد کرد و خبر از میزبانی دانشکده کارآفرینی از سرمایه‌گذران مالزیایی در آذر ماه داد.

در پایان این جلسه مشاور رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی از بخش‌های مختلف دانشکده بازدید کرد.


( ۱ )

نظر شما :