معارفۀ رئیس جدید پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، ۲۸ شهریور ۱۳۹۵، در مراسمی که با حضور دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، هیأت رئیسه و جمعی از مسئولان دانشگاه تهران، هیأت امناء بنیاد حامیان دانشگاه تهران، کانون فارغالتحصیلان پردیس دانشکدههای فنی و اعضاء هیأت علمی و کارکنان پردیس دانشکدههای فنی در سالن شهید چمران این دانشکده برگزار شد، از دکتر محمود کمرهای، رئیس سابق پردیس، تقدیر و دکتر ناصر سلطانی بهعنوان رئیس جدید این پردیس معرفی شد.
دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، با اشاره به سیاستهای برنامه پنج ساله دانشگاه و ضرورت تطبیق همۀ فعالیتهای آموزشی و پژوهشی با این برنامه، وجود یک نظام یکپارچه و هماهنگ را یکی از ارکان پیادهسازی سیاستهای راهبردی دانست و ارتقاء جایگاه بینالمللی، حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین و توسعه اخلاق حرفهای و مسئولیتهای اجتماعی را از سیاستها و برنامههای مهم دانشگاه برشمرد.
رئیس دانشگاه تهران با تأکید بر اینکه همه برنامهها باید در راستای ارتقاء کیفیت دانشکاه صورت بگیرد، گفت: «اگر ما شاخصهای صد دانشگاه برتر جهان را بررسی کنیم، الگوی مناسبی برای دستیابی به یک سطح مطلوب بینالمللی در اختیار ما قرار میگیرد. این یک رقابت بینالمللی است و امروزه در سطح جهان در این باره شاخصهای روشنی وجود دارد.»
در این مراسم دکتر محمود کمرهای، رئیس سابق پردیس دانشکدههای فنی نیز طی سخنانی به تشریح فعالیتهای صورت گرفته در دوران تصدی خود در زمینههای آموزشی، پژوهشی، امور بینالملل و اداری پرداخت. وی گسترش مرزهای دانش، تعامل دانشگاه با جامعه و نهادهای دولتی، تجهیز آزمایشگاهها، پیگیری و توسعه مؤسسات پژوهشی و جذب اعضای هیأت علمی برجسته را از جمله فعالیتهای انجامگرفته در این دوره برشمرد.
همچنین رئیس پیشین پردیس دانشکدههای فنی، امضاء تفاهمنامههای متعدد بینالمللی و ایجاد کرسی یونسکو در بازیافت آب و حضور اعضای هیأت علمی و دانشجویان در مجامع بینالمللی را از پیشرفتهای به دست آمده برای این دانشکده دانست.
در ادامه دکتر ناصر سلطانی، رئیس جدید پردیس دانشکدههای فنی نیز مجموعۀ دانشکدههای فنی دانشگاه تهران را بخش بزرگی از این دانشگاه دانست که به تنهایی با بسیاری از دانشگاههای صنعتی کشور برابری میکند. وی افزود: «این پیشرفتها مدیون افراد بزرگی است که در ادوار گوناگون این دانشکده را در مسیر اهداف خود هدایت کردهاند.»
وی در ادامه به تبیین برنامههای پیشنهادی خود پرداخت و ارتقاء کیفیت آموزشی، تحکیم انسجام بین اعضای هیأت علمی، افزایش روحیه مشارکت بین کارکنان، تعامل با جامعه، شفافیت در امور مالی، شرکت در جوامع بینالمللی، و استفاده از تجربیات اعضای هیأت علمی و کارکنان با تجربه در مدیریت پردیس را از جمله اهداف و برنامهها خود ذکر کرد.
نظر شما :