سردر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ۱۲ اردیبهشت ماه افتتاح می‌شود | آشنایی با نمادها و نشانه‌های بکاررفته در سردر بزرگترین مرکز آموزش‌های مدیریتی کشور

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۲ کد : ۳۴۱۸۳ اخبار اخبار ستادی خبر
تعداد بازدید:۲۸۱۴
سردر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران روز سه‌شنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ همزمان با هفتاد سالگی این دانشکده و همچنین هفته بزرگداشت مقام معلم، با حضور شخصیت‌های علمی و فرهنگی افتتاح می‌شود.
سردر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ۱۲ اردیبهشت ماه افتتاح می‌شود | آشنایی با نمادها و نشانه‌های بکاررفته در سردر بزرگترین مرکز آموزش‌های مدیریتی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر طاهر روشن‌دل اربطانی رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با اشاره به ۷۰ سالگی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، گفت: دانشکده مدیریت دانشگاه تهران در حالی در طول ۷۰ سال فعالیت خود به عنوان بزرگ‌ترین و مهّم‌ترین مرکز آموزش‌های مدیریتی کشور ایفای نقش کرده است که متأسفانه این مجموعه بزرگ و تاثیر‌گذار، فاقد نمادی در شأن خود بوده است.
وی با اشاره به اینکه دانشکده مدیریت دانشگاه تهران جزو آثار ثبت‌شده میراث ملّی است، خاطرنشان کرد: اینکه مجموعه‌ای با این قدمت و پیشینه تاریخی و ظرفیت اثرگذاری، فاقد نمادی شایسته و درخور نام خود است، باید جبران می‌شد؛ بنابراین طرح ساخت سردر دانشکده مدیریت به‌عنوان پروژه‌ای مهّم و راهبردی در دستور کار قرار گرفت.
دکتر روشن‌دل اربطانی افزود: طرح سردر دانشکده مدیریت، طرحی است که با الهام از معماری بنای اصلی دانشکده و همچنین سردر دانشگاه تهران شکل گرفته و طرحی به ظاهر ساده و در عین حال دارای ظرافت و پیچیدگی‌های خاص خود است.
استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران درباره نمادها و نشانه‌های بکار رفته در طرح سردر این دانشکده، گفت: سردر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، بنایی متشکل از چهار قاب است که نمادی از چهار کارکرد اصلی مدیریت می‌باشد و در قاب چهارم به طره‌ای متصل می‌شود که با اوج‌گیری خود نمادی از رشد و تعالی جامعه است و پرتوافکنی به دور دست‌ها؛ و جالب‌تر این‌که بدانیم این قاب‌های به ظاهر جدا، در پایه به هم متصل بوده و برآیند آن‌ها امکان اوج‌گیری و چنین حرکت روبه بالایی را به کلیت بنا می‌دهد.
وی افزود: آب‌نمای تعبیه شده در زیر قاب‌ها در امتداد سه آب‌نمای دیگر موجود در معماری اولیه طوری طراحی شده که در همراهی با سه آب‌نمای دیگر جریانی از حرکت و سیالیت را در سراسر دانشکده تداعی نماید و این موضوع با انعکاس نور از لابلای قاب‌ها به داخل آب جلوه بیشتری به خود می‌گیرد.
رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران یادآور شد: از یک منظر دیگر و خصوصاً با نگاه از داخل به بیرون، سردر از سه طاق متوالی که تداعی‌کننده مهارت‌های سه‌گانه مدیریت است تشکیل شده که به مثابه باب‌هایی عمل می‌کنند که دانشجو برای رسیدن به رشد و تعالی و پرتوافکنی به جامعه، می‌بایست از زیر این طاق‌ها عبور کند و به‌عباتی بهتر هر سه مهارت فنی، انسانی و ادراکی را به دست آورد و در این مسیر، ترکیب نور و روشنی آب او را همراهی کرده و باعث پالایش باطن و تزکیه درونش می‌شود.
دکتر روشن‌دل اربطانی خاطرنشان کرد: سردر طراحی شده برای دانشکده مدیریت دانشگاه تهران حامل پیام و معنای خاص برای مخاطبان خود است و اطمینان داریم که این اثر باشکوه برای مخاطبان این مجموعه و به‌ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان الهام‌بخش خواهد بود و باعث ارتقای روحیه کاری، اعتماد به نفس، رضایت شغلی و تعهد سازمانی در بین آن‌ها خواهد شد.
وی اظهار داشت: تقارن احداث این سردر با ارتقای ساختار دانشکده مدیریت به سطح دانشکدگان، که خود دربرگیرنده چندین دانشکده تخصصی در حوزه مدیریت و علوم وابسته خواهد بود را باید به فال نیک گرفت و تصمیم آینده‌نگرانه هیأت امنای دانشگاه در این خصوص را بایستی ستود.
رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران در پایان با بیان اینکه حمایت مالی احداث سردر این دانشکده از سوی بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد صورت گرفته است، گفت: سردر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با این نگاه طراحی شده است که باعث دمیدن روح زندگی و شادابی بیشتر در کالبد این مجموعه و این منطقه مهّم و پرتردد شهری شود و در ایجاد تصویر ذهنی و هویت‌بخشی به دانشکدگان مدیریت کمک کند.

کلیدواژه‌ها: دانشکدگان مدیریت افتتاح افتتاح سردر


( ۲۷ )

نظر شما :