عرضه نان غنیشده در کوی دانشگاه تهران
طرح بهبود کیفیت نان، تولید نان سبوسدار و جایگزینی آن با نان سفید، در کوی دانشگاه به اجرا درآمد.
به گزارش اداره کل امور خوابگاههای دانشگاه تهران، بهمنظور فرهنگسازی برای ترویج تغذیه سالم و استفاده از نان سبوسدار که حاوی فیبر غذایی و مواد معدنی مانند آهن، روی و کلسیم است، سیام اردیبهشت در کوی دانشگاه تهران، نان سبوسدار توزیع شد.
از آنجا که به علت عادات غذایی نادرست در کشور ما از نان تیره استقبال مناسبی نشده است، بنابراین کوی دانشگاه تهران آموزش، اطلاعرسانی و فرهنگسازی برای استفاده از این نوع نان را در دستور کار خود قرار داده است. در این برنامه تاکنون حذف جوش شیرین، مصرف مخمر و تخریب اسید فیتیک و آزادسازی مواد معدنی اجرا شده است.
نظر شما :