قرارداد بیمه تکمیلی درمان اساتید و کارکنان دانشگاه تهران نهایی شد | افزایش مراکز درمانی طرف قرارداد با دانشگاه تهرانیها | جزئیات یارانه بیمه تکمیلی درمان برای شاغلان و بازنشستگان دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، بر اساس این قرارداد برای اولین بار به اعضای هیأت علمی شاغل و بازنشسته و همچنین کارکنان بازنشسته دانشگاه تهران، یارانه بیمه تکمیلی درمان تعلق میگیرد و مراکز درمانی طرف قرارداد با اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه تهران افزایش پیدا میکند.
شرکت بیمه متعهد شده است با نظرسنجی از واحدهای مختلف دانشگاه تهران، لیست مراجع درمانی جدیدی را به مرکز تحت پوشش بیفزاید.
دکتر احمد نوحهگر، معاون برنامهریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران، با تاکید بر اهمیت خدماترسانی دقیق و منظم به همکاران دانشگاهی، گفت: برای اولین بار است که یارانه بیمه تکمیلی درمان به اعضای هیأت علمی و بازنشستگان دانشگاه تهران تعلق میگیرد.
دکتر نوحهگر افزود: یارانه ۵۰ درصدی بیمه تکمیلی درمان که تا به حال فقط شامل حال کارمندان دانشگاه میشد، در قرارداد جدید بیمه تکمیلی درمان، برای اعضای هیأت علمی شاغل نیز برقرار شد.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران افزود: همچنین پوشش ۳۰ درصدی بیمه تکمیلی درمان برای اساتید و کارکنان بازنشسته دانشگاه تهران نیز در دستور کار قرارداد جدید میباشد.
وی با تاکید بر اینکه «بیمه خود را شریک دانشگاه بداند و نه صرفاً یک شرکت طرفدار قرارداد.» خاطرنشان کرد: انتظار میرود بیمه مانند دانشگاه، دلسوزانه و با تعهد کامل کار را انجام دهد و کار دانشگاهیان معطل نشود.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران با تاکید بر انجام کارهای پژوهشی و مطالعاتی و ارتباط صنعت بیمه با دانشگاه، افزود: نه تنها دانشگاه از خدمات بیمه استفاده میکند، بلکه شرکتهای بیمه نیز برای اداره بهتر امور خود باید با دانشگاه ارتباط داشته باشند تا از دستاوردهای علمی دانشگاه بهره ببرند.
وی افزود: همچنین شرکت بیمه میتواند واحدهای فناور خود را در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر کند، به این ترتیب صنعت بیمه خود را به روز میکند و صرفاً به داشتههای قدیمی اکتفا نخواهد کرد. ما در کشور دچار سوانح عمدهای هستیم که اگر اصلاح نشود، خود بیمه متضرر میشود.
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران اظهار داشت: پیشران ما برای حرکت به سمت آینده روشن، علم است و اگر از این پیشران به خوبی استفاده نکنیم، قطعاً به مشکل برخورد میکنیم.
دکتر نوحهگر تصریح کرد: بیمه در فضای تبلیغات سرمایهگذاری نکرده و بر مبنای علم و فناروی و حضور در میدان، مشکلات را بررسی نکرده است. دانشگاه در این زمینه میتواند به بیمه کمک کند.
دکتر جباری، مدیرعامل بیمه رازی نیز با تاکید بر اینکه توجه دانشگاه به صنعت بیمه و نقشی که بیمه در رفاه و آسایش جامعه دارد بسیار ارزشمند است، گفت: صنعت بیمه نقش عمدهای در بهبود و ثبات جامعه دارد و در مثلث پول، بانک و بیمه، نقش بیمه حتی در رفاه و ثبات جامعه پررنگتر و مهمتر است.
نظر شما :