رئیس دانشگاه تهران در گفت‌وگوی ویژه خبری:

هیچ چیزی جای آموزش حضوری را نمی‌گیرد | زیرساخت‌های قانونی برای نقد در دانشگاه فراهم است

۰۸ مهر ۱۴۰۱ | ۲۳:۰۶ کد : ۳۰۷۸۲ اخبار اخبار ستادی خبر
تعداد بازدید:۳۷۹
رئیس دانشگاه تهران در پاسخ به سوال مجری گفت‌وگوی ویژه خبری درباره کرسی‌های نقد و نظریه‌پردازی در دانشگاه، گفت: رهبر عزیزمان همواره اشاره می‌کنند که فضای دانشگاه باید فضای نقد باشد. شورای عالی انقلاب فرهنگی هم در زمینه کرسی‌ها آیین‌نامه دارد و زیرساخت‌های قانونی و مقرراتی برای این موضوع فراهم است.
هیچ چیزی جای آموزش حضوری را نمی‌گیرد | زیرساخت‌های قانونی برای نقد در دانشگاه فراهم است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران ساعتی پیش در گفت‌وگوی ویژه خبری، با اشاره به آموزش حضوری در دانشگاه تهران، گفت: دانشگاه تهران در نیمسال دوم سال تحصیلی گذشته یک تجربه موفق برای ازسرگیری آموزش حضوری داشت و سال تحصیلی جاری اولین سال تحصیلی است که پس از دو سال درگیری با شیوع کرونا، آموزش از همان ابتدای سال تحصیلی، حضوری می‌شود.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی جدید دانشگاه تهران از ۲۷ شهریور ماه آغاز شده و به صورت حضوری ادامه پیدا می‌کند، تاکید کرد: هیچ چیزی نمی‌تواند جایگزین آموزش حضوری شود.

رئیس دانشگاه تهران با یادآوری اینکه بیش از ۱۵ هزار دانشجوی جدیدالورود در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در سال تحصیلی جدید وارد دانشگاه تهران شدند، خاطرنشان کرد: علی‌رغم محدودیت‌ها تاکید کردیم هیچ دانشجوی غیربومی نباید بدون خوابگاه بماند؛ که در این زمینه خوشبختانه موفق عمل کردیم.

دکتر مقیمی افزود: با تجربه آموزش حضوری در نیمسال تحصیلی گذشته، مشکلات خوابگاه‌ها احصا شد و همچنین ایام تابستان فرصتی بود که بیشتر مشکلات خوابگاه‌های دانشگاه تهران رفع شود.

رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه در زمینه ایجاد امکانات ویژه برای اتاق‌های خوابگاه‌ها باید تلاش‌هایمان ادامه پیدا کند و کیفیت اضافه شود، اظهار کرد: به طور مستمر و دائم، نشست‌هایی با دانشجویان در کوی و خوابگاه‌های دانشگاه دارم، با هم صحبت می‌کنیم و مشکلات را با هم بررسی می‌کنیم و تلاش می‌کنیم تا مشکلات را حل کنیم.

**اساتید در چه زمان‌هایی می‌توانند کلاس مجازی برگزار کنند؟

وی افزود: حدود شش ماه گذشته کارگروهی را مامور کردیم که آسیب‌ها و چالش‌ها و درس‌آموخته‌های آموزش مجازی را برسی کند. نتیجه فعالیت‌های این کارگروه، این شد که دو ماه قبل، دستورالعمل آموزش ترکیبی را ابلاغ کردیم که نقش استاد در قبل و حین و بعد از کلاس تعیین شده است.

رئیس دانشگاه تهران تاکید کرد: استفاده از امکانات برخط و مجازی، به معنای تعطیل کردن آموزش حضوری نیست بلکه به نوعی یک کمک‌کننده برای آموزش حضوری است. بنابراین اگر یک استاد می‌خواهد کلاس‌هایش را مجازی برگزار کند، این شامل زمان‌هایی می‌شود که تعطیلات غیرمترقبه ایجاد شود (مانند تعطیلی آلودگی هوا).

دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در پایان این گفت‌وگو در پاسخ به سوال مجری گفت‌وگوی ویژه خبری درباره کرسی‌های نقد و نظریه‌پردازی در دانشگاه، گفت: رهبر عزیزمان همواره اشاره می‌کنند که فضای دانشگاه باید فضای نقد باشد. شورای عالی انقلاب فرهنگی هم در زمینه کرسی‌ها آیین‌نامه دارد و زیرساخت‌های قانونی و مقرراتی برای این موضوع در دانشگاه فراهم است.

استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران در پایان یادآور شد: در خرداد ماه امسال، رییس‌جمهوری دستوری صادر کردند که وزرا باید به دانشگاه بروند و پاسخگوی سوالات دانشگاهیان باشند. در یک نشست که با همکاری دانشگاه تهران و مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در دانشگاه تهران برگزار شد، همزمان سه وزیر فرهنگی، اقتصادی و سیاسی به صورت همزمان در این نشست حاضر شدند و گفتگوی متقابلی شکل گرفت.

کلیدواژه‌ها: آموزش حضوری دانشگاه تهران دکتر سید محمد مقیمی سید محمد مقیمی دکتر مقیمی مقیمی


( ۴ )

نظر شما :