جشنواره کانون‌های فرهنگی، هنری دانشگاه تهران (ترنج) افتتاح شد

۲۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۶ کد : ۲۹۶۰ اخبار اخبار رویدادها
تعداد بازدید:۲۶۶۴
مراسم افتتاحیه دومین جشنواره کانون‌های فرهنگی، هنری، ادبی، اجتماعی و دینی دانشگاه تهران با عنوان «ترنج»، در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران گشایش یافت.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، در این مراسم که روز دوشنبه ۲۶ بهمن‌ماه، با حضور دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران، مسئولین امور فرهنگی و اعضای شورای هماهنگی کانون‌های دانشجویی دانشگاه تهران و جمع زیادی از دانشجویان برگزار شد، معاون فرهنگی دانشگاه تهران، گفت: «امروز دانشگاه تهران از قطب‌های مهم فرهنگ، هنر، مسایل اجتماعی و دینی است. فعالیت‌هایی که در کمتر از دوهفته انجام گرفته، از مدارک این مدعاست. نخستین جشنواره «ترویج مسئولیت‌های اجتماعی»، سومین جشنواره «نشریات دانشجویی» پس از ۱۱ سال و دومین جشنواره «ترنج» پس از ۱۴ سال، که همگی با کیفیت خوبی برگزار شده‌اند و پتانسیل بالای فعالیت فرهنگی در دانشگاه را نشان می‌دهند. وی افزود: «در معاونت فرهنگی دانشگاه تهران، یکی از قوی‌ترین تیم‌های فرهنگی در سطح دانشگاه‌های کشور را داریم که باید به عنوان یک سرمایه به آن توجه و آن را حفظ کنیم. البته واقفیم که مشکلات و نواقصی هم در کار هست که امیدواریم با نقدهای مشفقانه آن‌ها را حل کنیم».

دکتر سرسنگی حمایت دانشگاه از دانشجویان را اتفاقی مهم دانست و گفت: «دبیری هر سه برنامه یادشده، با دانشجویان بود و این اتفاق مهمی است، چون نشان می‌دهد که دانشگاه تهران می‌خواهد شاهد بالندگی دانشجویان باشد. این باعث افتخار است که دانشجویان با کمک هم‌ و حمایت و نظارت مدیران، می‌توانند این جشنواره‌ها را برگزار کنند».

وی با اشاره به شور و نشاط حوزه فرهنگی و اجتماعی حاصل از برگزاری این جشنواره‌ها گفت: «این شور و نشاط در حوزه فرهنگی و اجتماعی از ویژگی‌های کار خوب است و نشان می‌دهد چرخ فعالیت‌های فرهنگی تندتر می‌چرخد و تولیدات ارزشمندی را برجا می‌گذارد و مهم‌تر آنکه، کار اصلی به دست دانشجویان است تا در همه حوزه‌ها بالنده‌تر شوند».

معاون فرهنگی دانشگاه تهران در ادامه به ذکر مشکلات عمده حوزه فرهنگ کشور پرداخت و اشاره کرد: «یکی از مشکلات این است که برخی از مدیران ارشد حوزه فرهنگی و هنری، تخصص آن حوزه را ندارند. معضل دوم ‌آن است که در حوزه با اهمیت فرهنگ و هنر، سند جامع‌ و برنامه‌ای بلندمدت وجود ندارد. مشکل بعدی اهتمام‌نداشتن در حوزه مسایل زیرساختی و مسایل سخت‌افزاری است. مدیر فرهنگی باید خود را نسبت به دوره‌های پس از خود نیز مسئول بداند تا فضای مناسب برای حوزه فرهنگ و هنر ایجاد شود».

دکتر سرسنگی ضمن اشاره به برنامه‌های معاونت فرهنگی دانشگاه تهران گفت: «در کار فرهنگی، به برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری نیاز داریم، چراکه برنامه‌ریزی، کار را از مسیر آزمون و خطا دور می‌کند».

وی در ادامه سخنان خود، به توسعه متوازن فعالیت‌های فرهنگی اشاره کرد و گفت: «خوشبختانه چرخ فعالیت‌های فرهنگی و هنری دانشگاه تهران با سرعت و دقت در حال چرخش است و سعی شده است تا تمام برنامه‌های فرهنگی مورد توجه قرار گیرد. از جمله اینکه، در ماه‌های گذشته در کنار برنامه‌های هنری، فعالیت‌های چشمگیری در حوزه‌ی مسایل دینی و قرآنی صورت گرفته است».

معاون فرهنگی دانشگاه تهران، فعالیت این معاونت را در راستای برنامه سوم توسعه دانشگاه تهران دانست و تاکید کرد: «در سال آینده در حوزه «اخلاق دانشگاهی» کار خواهیم کرد که شامل مباحثی از جمله اخلاق دانشجویی، اخلاق استاد و دانشجو، اخلاق مدیر و کارمند، اخلاق هیأت علمی و استاد است. زیربنای همه کارها در اخلاق است و اخلاق دانشگاهی باعث ارتقای فرهنگ می‌شود. هم‌چنین گستره کار خود را در سطح ملی و بین‌المللی افزایش خواهیم داد تا دانشگاه تهران قطب فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در منطقه و نماینده‌ آموزش عالی در سطح بین‌المللی شود».

پس از برگزاری مراسم افتتاحیه، معاون فرهنگی دانشگاه به اتفاق سایر مدیران و حاضران، از غرفه‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه تهران بازدید نمود و از نزدیک با فعالان کانون‌های مختلف فرهنگی و هنری دانشجویی به گفتگو پرداخت.

یادآور می‌شود جشنواره کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه تهران، ۱۴ سال پیش متوقف شده بود و در دوره جدید، مجدداَ فعالیت خود را آغاز کرده است. 


( ۲ )

نظر شما :