سومین کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران در دانشگاه تهران برگزار می‌شود | ۱۵ آبان؛ آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات

۰۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۹ کد : ۲۸۱۷۰ اخبار اخبار رویدادها خبر
تعداد بازدید:۵۵۱
سومین کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران توسط دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، سومین کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران با هدف اشاعه فناوری کامپوزیت به عنوان یک فناوری رده بالا و دانش‌بنیان در کشور و ترویج بکارگیری فناوری کامپوزیت در صنایع زیربنایی کشور، ۵ و ۶ بهمن ماه ۱۴۰۱ در دانشکده علوم و فنون دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
دکتر رهام رفیعی، رئیس سومین کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران، با اشاره به اهمیت کاربرد کامپوزیت در صنایع مختلف، گفت: توسعه همه‌جانبه و یکپارچه فناوری کامپوزیت به عنوان یکی از صنایع پیشرفته کلیدی و زیربنایی، نیازمند تحلیل و تعمق چالش‌های پیش‌روی این فناوری در حوزه‌های مختلف علم و فناوری، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی است. از این رو، به منظور ایجاد فرصتی برای جلب همکاری دولتمردان و سیاستگذاران، صاحبان صنایع و دانشگاهیان فعال در این حوزه، دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران به همراه آزمایشگاه تحقیقاتی کامپوزیت، سومین کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران را بهمن ۱۴۰۱ برگزار می‌کند.
دکتر رفیعی، ایجاد فضای مناسب برای همکاری بین دانشگاهیان، صنعتگران و دولتمردان در حوزه‌های مختلف، آشنایی صنایع با دستاوردهای پژوهش‌های کاربردی مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی، معرفی معضلات و نیازمند‌ی‌های صنعت به جامعه محققین و دانشگاهی کشور، استفاده از توان علمی مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی برای حل معضلات مراکز صنعتی و بررسی چالش‌های پیش‌روی توسعه فناوری کامپوزیت در کشور را از دیگر اهداف این کنفرانس برشمرد.
استاد دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران، ایجاد بستر مناسب برای اشتغال دانشجویان و فارغ‌التحصیلان حوزه فناوری کامپوزیت در صنایع مرتبط را یکی دیگر از اهداف مهم این کنفرانس عنوان کرد و گفت: این کنفرانس، نگاه جدی به بحث اشتغال فارغ‌التحصیلان دارد و زمینه‌های بیشتری برای معرفی دانشجویان به صنایع مرتبط ایجاد می‌شود.
رئیس سومین کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران، درباره اهمیت برگزاری این کنفرانس افزود: امروزه استفاده از کامپوزیت‌ها در صنایع مختلف به علت مزایای منحصر به فرد آنها همانند خواص مکانیکی و استحکامی بالا، وزن پایین، مقاومت در برابر خوردگی، فرکانس طبیعی بالا و عمر مناسب در برابر پدیده خستگی رونق خاصی پیدا کرده است.
وی خاطرنشان کرد: توسعه فرآیندهای تولید نیز موجبات تولید قطعات کامپوزیتی مبتنی بر زمینه پلیمر را به گونه‌ای بسیار ارزان‌تر و کارآمدتر از سایر کامپوزیت‌ها فراهم کرده‌اند. کامپوزیت‌های پایه پلیمری به عنوان مهمترین گروه کامپوزیت‌ها در طیف گسترده‌ای از صنایع مختلف بکار گرفته می‌شوند. قلمرو کاربرد این دسته از کامپوزیت‌ها تنها به صنایع رده بالایی همچون صنایع هوا-فضا و نظامی محدود نشده، حتی در ساخت وسایل خانگی، وسایل ورزشی و وسایل بهداشتی نیز استفاده می‌شوند.
طراحی و تحلیل، روش‌های تولید و آزمون، نانو فناوری در کامپوزیت، زمینه‌های کاربرد، بازاریابی و استراتژی و عوامل طبیعی و محیطی از جمله محورهای این کنفرانس است. آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات جهت شرکت در این کنفرانس، ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۱ تعیین شده است.

کلید واژه ها: دانشکده علوم و فنون نوین کامپوزیت


( ۱ )

نظر شما :