دیدار مشاور آموزشی و سفیر نیوزیلند با مدیران کل برنامه ریزی وهمکاریهای بینالمللی و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تهران
دیدارآقای جان لاکسون مشاور و وابسته علمی سفارت نیوزیلند مستقر در ریاض و آقای ایمن اوشانسی سفیر نیوزیلند در تهران با عبدالمجید اسکندری و دکتر افشین آخوندزاده بستی مدیران کل برنامهریزی وهمکاریهای بینالمللی و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تهران دوشنبه 11 خردادماه 1394دیدار وگفتگو کردند. در این دیدار آقای جان لاکسون با اشاره به حضور تعداد قابل توجهی از ایرانیان در کشور نیوزیلند و شهرت علمی دانشگاه تهران و نیز دانش آموختگان این دانشگاه هدف از دیدار خود از دانشگاه تهران را تبادل نظر درخصوص بررسی راههای ارتقاء همکاری علمی بین دانشگاه تهران و دانشگاههای نیوزیلند اعلام داشت.
در این دیدار عبدالمجید اسکندری مدیرکل برنامه ریزی وهمکاریهای بینالمللی با اشاره به این که تعدادی از اساتید دانشگاه تهران از دانش آموختگان دانشگاههای نیوزیلند هستند و درسال گذشته نیز گروهی از اساتید دانشگاه تهران با همکاری دانشگاه آکلند که یاداشت تفاهم همکاری با دانشگاه تهران دارد جهت انجام فرصت مطالعاتی به کشور مذکور اعزام گردید که برنامه بسیار موفقی بود خواستار گسترش همکاریهای مختلف علمی وفرهنگی با کشور نیوزیلند شد.
در ادامه دکتر افشین آخوندزاده بستی مدیرکل دانشجویان غیر ایرانی نیز با اشاره به برگزاری جشنواره روز بینالملل و حضور تعداد قابل توجه دانشجوی خارجی در دانشگاه تهران اشاره کرد و آمادگی دانشگاه تهران را جهت تبادل دانشجو و استاد اعلام کرد و همکاری با دانشگاههای نیوزیلند را بسیار مثبت ارزیابی کرد.
عبدالمجید اسکندری مدیرکل برنامه ریزی وهمکاریهای بینالمللی خواستار نوجه بیشتر نسبت صدور روادید اساتید جهت شرکت در کنفرانس های بینالمللی و نیز فرصت مطالعاتی و دانشجویان جهت شرکت در کنفرانس و دورههای کوتاه تحقیقاتی شد و آقای ایمن اوشانسی سفیر نیوزیلند در تهران نیز اظهار داشت که سفارت مذکور از برنامه همکاری با دانشگاه تهران حمایت میکند و بر اساس یک رویه متعارف و احترام به جایگاه علم ،بخصوص اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران و بطور کلی جامعه علمی همواره مورد توجه خاص سفارت میباشند و مسلما این رویه ادامه و تسریع خواهد شد.
آقای جان لاکسون در این دیدار اظهار داشت ما متقاضیان زیادی جهت تحصیل از کشورهای مختلف بویژه در خاورمیانه داریم ولی نکته این جاست که دانشگاهها و اساتید دانشگاههای نیوزیلند همواره از ما درخواست میکنند که با توجه به پیشینه علمی و خلاقیت بالای دانشجویان ایرانی ترجیح ما این است که دانشجویانی از کشور ایران داشته باشیم و من این شهرت علمی ارزشمند را به جامعه دانشگاهی ایران ونظام آموزش عالی ایران تبریک می گویم.
عبدالمجید اسکندری با اشاره به رتبه و جایگاه دانشگاه تهران ، افزود که دانشگاههای نیوزیلند نیز در نظامهای رتبه بندی در جایگاه بسیار عالی قراردارند و با توجه به موفقیت دانشگاهها و پارک های علمی نیوزیلند در تبدیل دانش به ثروت و محصول ، تبادل تجربه در این خصوص از اهمیت خاصی برخوردار است.
سفیر نیوزیلند نیز در این ارتباط خواستار هماهنگی بازدید از پارک علم وفناوری و نیز آشنایی با دانش آموختگان دانشگاههای نیوزیلند و نیز همکاری در زمینه رشته های کشاورزی و تولیدات دامی ، گوشت و غیره در دانشگاه تهران شد که مقرر شد در آینده نزدیک این امربا هماهنگی با واحدهای مربوطه انجام شود.