اولین سمپوزیوم تخصصی و کارگاه آموزشی رویکردهای بالینی و مهندسی جایگزینی مفصل ران (آرتروپلاستی) در دانشکده علوم و فنون نوین برگزار شد.
اولین سمپوزیوم تخصصی و کارگاه آموزشی رویکردهای بالینی و مهندسی آرتروپلاستی که ماحصل نشستهای متعدد علمی فیمابین اساتید آزمایشگاه تخصصی بیوسرامیک و ایمپلنت دانشکده علوم و فنون نوین با متخصصین و جراحان ارتوپدی میباشد دوشنبه 14 اردیبهشت ماه 1394 در محل سالن شهید احمدیروشن دانشکده علوم و فنون نوین برگزار شد. در این سمپوزیوم ابتدا دکتر حسن جلیلی رئیس سمپوزیوم گفت: آموزش دانشجویان در رشتههای بینرشتهای این دانشکده توسط وزارت علوم انجام میگیرد ولیکن بخشی از فعالیتها و کاربرد مربوط به وزارت بهداشت است لذا بر لزوم برگزاری چنین هماندیشیها و نشستهای تخصصی برای جبران خلا موجود در این رشتهها و ارتقای جایگاه علمی کشور تأکید نمودند. در ادامه دکتر زهرا محمدی رئیس آزمایشگاه تخصصی بیو سرامیک و ایمپلنت دانشکده علوم و فنون نوین و دبیر علمی و اجرایی سمپوزیوم، طی سخنانی گفت: ایده اولیه این سمپوزیوم براساس یک گفتمان مشترک با دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی دانشکده بهویژه دانشجویان مقطع دکتری بیومواد و اعلام نیاز آنان به یکسری نشستها برای رسیدن به یک همزبانی عمیق که منجر به همدلی در بخش مهندسی و بالینی شود شکل گرفت و برگزاری چنین نشستهایی را برای بهبود ارتباط بین صنعت و دانشگاه و آشنایی دانشجویان با بخش بالینی و مهندسی ضروری میباشد. و در ادامه به معرفی آزمایشگاه بیوسرامیک و ایمپلنت دانشکده که متولی برگزاری این سمپوزیوم بود پرداخت. سپس مهندس سیدمجتبی معظمی مدیرعامل صندوق توسعه فناوری تجهیزات پزشکی و رئیس اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی در مورد بازار تجهیزات آرتروپلاستی سخنانی را ایراد کرد.
درادمه مهندس سجاد فرهادی رئیس دانشگاه علمی کاربردی بیمارستان خاتمالانبیا در ارتباط با مهارتآموزی در عرصه تجهیزات پزشکی سخنرانی کردند.
بخش دوم سمپوزیوم که به صورت پنل سخنرانی با حضور دکتر زهرا محمدی متخصص بیوسرامیک و ایمپلنت، دکتر عبدالرضا مسگر متخصص بیومواد و ایمپلنت و دکتر پیمان جاوید متخصص ارتوپدی برگزار شد ودر بخش انتهایی یک نمونه جراحی آرتروپلاستی به صورت فیلم همراه با کارگاه آموزشی لوازم و ایمپلنتهای مورد استفاده نمایش داده شد.