دکتر سید احمدرضا خضری مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران با رئیس و معاون دانشگاه اسلامی علیگر هند ملاقات کرد
دکتر سید احمدرضا خضری، مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران، که برای شرکت در کنفرانس دامنه و اهمیت منابع تاریخ ایران و هند به هندوستان سفر کرده بود، طی ملاقاتهای جداگانهای با رئیس دانشگاه اسلامی علیگر و معاون آن دانشگاه آمادگی دانشگاه تهران را برای انجام همکاریهای علمی پژوهشی دو طرفه با دانشگاه اسلامی علیگر اعلام نمود.مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی ضمن ابلاغ سلام دکتر نیلی سرپرست دانشگاه تهران،به رئیس دانشگاه اسلامی علیگر گفت دانشگاه تهران بزرگترین و کهنترین دانشگاه ایران است و از نظر رتبه بندیهای معتبر رتبه اول ملی ،رتبه هفتم خاورمیانه ،رتبه 64 آسیا و رتبه 360 جهان و برترین دانشگاه جهان اسلام است . افزون بر اینها دانشگاه تهران نقش مهمی در تحولات علمی،تاریخی،سیاسی و اجتماعی ایران و منطقه در دهههای اخیر ایفا نموده است.
همچنین در این ملاقات آقای دکترضمیرالدین شاه، رئیس دانشگاه اسلامی علیگرضمن ابراز خرسندی از این دیدار، آمادگی کامل دانشگاه علیگر را برای انجام همکاریهای مشترک و عقد تفاهم نامه همکاری همه جانبه با دانشگاه تهران اعلام نمود.
رئیس دانشگاه اسلامی علیگر ضمن اعلام سپاس از دکتر خضری برای ابلاغ سلام دکتر نیلی احمدآبادی، سرپرست دانشگاه تهران، اعلام آمادگی کرد تا در دیدار حضوری در تهران یا دانشگاه علیگر زمینه امضا تفاهمنامه همکاری دو دانشگاه فراهم شود.
شایان ذکر است در این دیدار دکتر علی محمد موذنی استاد دانشکده ادبیات دانشگاه تهران و پرفسورآذرمیدخت صفوی رئیس مرکز تحقیقات زبان فارسی دانشگاه علیگر دکتر خضری را همراهی میکردند.
گفتنی است دکتر سید احمدرضا خضری، مشاور رئیس و مدیر کل روابط عمومی همزمان با شرکت در "همایش بین المللی دامنه و اهمیت منابع تاریخی فارسی در هند و ایران" با مسئولین دانشگاه علیگر نیز دیدار و گفت و گو کرد.
همایش بینالمللی "دامنه و اهمیت منابع تاریخی فارسی در هند و ایران" از روز چهارشنبه 20 اسفند 1393به مدت سه روز با حضور کارشناسان و استادان زبان فارسی از هند، ایران و دیگر کشورها در دانشگاه اسلامی علیگر برگزار گردید.
در مدت سه روز برگزاری این همایش شرکت کنندگان در زمینه آغاز تاریخ نویسی در ایران و هند ،ترجمه کتابهای فارسی به زبانهای دیگر، تاریخ نویسی در دوره غزنویان، ایلخانان، صفویان و گورکانیان به ارائه مقاله و سخنرانی پرداختند.