مدیران کل برنامهریزی و همکاریهای بینالمللی دانشگاه و دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه معرفی شدند
در مراسمی که ۱۲ آبان و با حضور دکتر محمدباقر قهرمانی معاون بینالملل ،دکتر سید مهدی قمصری معاون آموزش، دکتر محمدعلی موسوی معاون سابق بینالملل ،روسای پردیسها و مشاوران بینالملل و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه در اتاق شورای دانشگاه برگزار شد آقای عبدالمجید اسکندری به عنوان مدیرکل برنامه ریزی و همکاریهای بینالمللی و دکتر افشین آخوندزاده به عنوان مدیرکل دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه معرفی شدند.
دکتر قهرمانی در این مراسم با قدردانی از تلاشهای همه مدیران بینالملل دانشگاه گفت: موفقیتهای بخش بینالملل دانشگاه مدیون زحمات فراوانی است که همه مدیران در این مدیریت انجام دادهاند تا دانشگاه به جایگاهی که امروز دارد برسد.
معاون بینالملل دانشگاه با تاکید بر تعاملات بینالمللی دانشگاه به منظور ارتقا جایگاه دانشگاه در سطح ملی و بینالمللی تصریح کرد: بدون تولید ثروت علمی ترفیع جایگاه بینالمللی دانشگاه ممکن نیست.
دکتر قهرمانی معاون بینالملل دانشگاه تهران گفت: اگر میخواهیم توسعه داشته باشیم و رشد بکنیم بدون باز کردن درها و تعاملات بینالمللی این امر امکان نیست.
دکتر قهرمانی در بخش دیگری از سخنان خود موفقیت در همکاری بینالمللی را مستلزم همکاری همه پردیسها ، دانشکدهها و بخشهای مرتبط دانست و گفت: کار در این بخش یک کارگروهی است و همه بخشها برای موفقیت و ارتقا جایگاه بینالمللی دانشگاه باید فعال شوند.
وی با تاکید بر نقش امید و اعتماد به نفس در تعاملات بینالمللی گفت: دانشگاه تهران مایه افتخار است و باید بر آن و با اعتماد به نفس تعاملات بینالمللی خود را افزایش دهیم.
معاون بینالملل دانشگاه با اشاره به افزایش چشم گیر حضور دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاه تهران تصریح کرد: با نگاه مثبت به همه انسانها حضور دانشجویان غیر ایرانی را به فرصتی برای شناخت خود و دیگران تبدیل کنیم و این شناخت باعث رشد میشود.
دکتر قهرمانی گفت: دانشگاه تهران با نگاه بینالمللی باید در اندیشه حل مشکلات جامعه باشد و از تعاملات بینالمللی برای رفع مشکلات و نیازهای کشور بهره ببرد.
وی در پایان خواهان همکاری همه واحدها برای پیشرفت دانشگاه تهران در همه عرصهها به ویژه در عرصههای بینالمللی شد.
در این مراسم همچنین دکتر اسدی مدیرکل سابق برنامه ریزی و همکاریهای بینالمللی در سخنانی ضمن قدردانی از همکاران خود در معاونت بینالملل و بخشهای مربوطه در پردیسها و دانشکدهها گفت: هر فعالیتی که در دوره مسئولیت بنده انجام شده یک کار کاملاً تیمی و گروهی و به همت همه کارکنان این حوزه بوده است.وی افزود: دانشگاه تهران دانشگاه بزرگی و این بزرگی باید حفظ شود.
دکتر اسدی افزود:استفاده از مزیت رقابتی در عرصههای بینالملل میتواند دانشگاه را همچنان در جایگاه برتر قرار دهد.
در ادامه آقای اسکندری مدیرکل برنامه ریزی و همکاریهای بینالمللی دانشگاه با قدردانی از حسن اعتماد معاون بینالملل حضور در این بخش را یک فرصت دانست و گفت: کار بینالملل یک کار بلند مدت است که همکاری گروهی و تیمی صمیمانه را میطلبد.
وی با ارج نهادن به تلاشهای مدیران قبلی در این معاونت گفت: نباید تلاشهای مدیران قبلی را نادیده بگیریم و موفقیتهای فعلی حاصل تلاش همه مدیران قبلی و فعلی است.
مدیرکل برنامه ریزی و همکاریهای بینالمللی دانشگاه در پایان گفت: اقدامات و فعالیتهای دانشگاه در بخش بینالملل با همکاری وزارت علوم و با توجه به اسناد بالادستی انجام میشود.
دکتر آخوندزاده نیز در سخنانی با اشاره به حضور چشمگیر دانشجویان خارجی در دانشگاه تهران گفت: برخلاف تصوری وجود دارد ما از بیش از ۷۰ کشور متقاضی برای ادامه تحصیل در دانشگاه تهران داریم.
گفتنی است در این مراسم از دکتر اسدی مدیرکل سابق کل برنامه ریزی و همکاریهای بینالمللی دانشگاه با اهدا لوح سپاس قدردانی شد.