بهره برداری از مرحله اول طرح آزمایشگاه جریان قوی الکتریکی در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

۰۲ تیر ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۴ کد : ۱۵۴۹ اخبار اخبار ستادی
تعداد بازدید:۱۶۹۲
بهره برداری از مرحله اول طرح آزمایشگاه جریان قوی الکتریکی در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

 

یکی از نیازهای صنعت برق کشور آزمایشگاه جریان قوی الکتریکی است که مرحله اول این طرح با کمک شرکت توانیر، شرکت توزیع برق تهران بزرگ، شرکت ایران ترانسفو، شرکت پارس سویچ، شرکت نیرو ترانس، شرکت مهام شرق و تعدادی شرکت های خصوصی و با همت اساتید دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکده فنی دانشگاه تهران در این دانشکده، به مرحله بهره برداری رسیده است. 

مراسم شروع بهره برداری با حضور جناب آقای مهندس مهاجری، معاون وزارت نیرو در امور تحقیقات، جناب آقای مهندس حائری مدیرعامل شرکت توانیر و هیئت همراه، جناب آقای دکتر کمره ای ریاست پردیس دانشکده های فنی، جناب آقای دکتر یوسفی کما، معاونت پژوهشی پردیس دانشکده های فنی، جناب آقای دکتر فرهنگی، ریاست دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، تعدادی از مدیران صنعت و اساتید دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و دکتر حسین محسنی، مجری طرح و همکاران طرح انجام شد.

ابتدا دکتر محسنی در رابطه با نکات فنی، مدار آزمایش و مراحل انجام طرح و منابع مالی گزارشی ایراد نمود و سپس از قسمت های مختلف آزمایشگاه بازدید به عمل آمد.  در خاتمه آزمون جریان قوی با حداکثر دامنه 52 هزار آمپر و مقدار مؤثر 27 هزار آمپر به صورت 3 فاز بر روی یک نمونه کلید جداکننده 72 کیلوولت ساخت شرکت پارس سویچ با موفقیت انجام گرفت.

در طراحی و ساخت قسمت های مختلف آزمایشگاه دانشجویان و کارشناسان آزمایشگاه زیر نظر اساتید نقش اساسی داشته اند و از این راه مهارت و جسارت انجام کارهای بزرگ را کسب کرده اند. امید که پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران در پیروی از دستور مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهور، در جهت برطرف نمودن نیاز کشور یک قدم، هرچند کوچک، برداشته و در آینده قدم های بزرگتری را بردارد.

 

 
باید نگاه کنید ببینید نیاز داخلی چیست، این کار تحقیقاتی شما - بخصوص در مقطع دکتری و مقاطع بالا -   به درد کجای کشور میخورد، کدام خلأ را در داخل کشور پر میکند.                             
                                                                                    بیانات مقام معظم رهبری در همایش نخبگان 17/7/92

 

 حلقه علم و فناوری از ایده شروع می‌شود و به تحقیق، نمونه فناوری، توسعه فناوری، صنعتی شدن، پیدایش بازار و تبدیل به ثروت ملی و قدرت ملی منتهی می‌شود پس دل خوش نکنیم به مقالاتی که گاهی برخی از آن مقالات مشکل فناوری و دانش کشور ما را نیز حل نمی‌کند، بلکه مشکل دیگران را حل می‌کند.

                             سخنرانی ریاست جمهوری در مراسم آغازسال تحصیلی دانشگاه‌ها  22/7/92