ایده دانشجوی دانشگاه تهران برگزیده دومین رویداد همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت شد

تعداد بازدید:۳۷۴۵
روابط عمومی دانشگاه تهران: ایده علی جلالی ویرثق، دانشجوی کارشناسی ارشد پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، برگزیده دومین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت شد.

در دومین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت که از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، ایده علی جلالی ویرثق، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، تحت عنوان «اپلیکیشن کارآموبازی» به‌ عنوان ایده برگزیده معرفی شد.
در این رویداد، پس از بررسی ایده‌های ارسال شده توسط کمیته داوران، چهارده ایده برای ارائه شفاهی انتخاب شدند که در این بین از سه ایده به‌عنوان ایده‌های برگزیده تقدیر به‌عمل آمده است.
علی جلالی، دانشجوی پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، در این خصوص گفت: «این ایده مبتنی بر یک نرم‌افزار تلفن همراه است که در آن کارآموزان، استادان و مسئولان کارآموزی صنایع در آن عضو می‌شوند.. هر کارآموز باید از سد ۱۰ مرحله عبور کند تا کارآموزی خود را به پایان برساند. هر مرحله دو نمره دارد که یک نمره آن برعهده استاد راهنما و یک نمره برعهده مسئول کارآموزی است».
وی افزود: «کارآموز موظف است از هر مرحله عکس و فیلم تهیه کرده و در نرم‌افزار قرار دهد و استاد راهنما و مسئول کارآموزی شرکت نیز باید به هر مرحله که کارآموز گذرانده نمره دهند. مدت زمان هر مرحله را می‌توان یک هفته در نظر گرفت. با این روش امکان انجام ندادن دوره کارآموزی توسط کارآموز (که بسیار شایع است) از بین می‌رود، زیرا کارآموز موظف است به‌صورت هفتگی در نرم‌افزار گزارش دهد».
به گفته جلالی، این نرم‌افزار قابلیت مقایسه و رتبه‌بندی میان کارآموزان را دارد و استادان راهنما و مسئولان کارآموزی می‌توانند با مقایسه کارآموزان در هر هفته به آنها نمره بدهند.
دانشجوی پردیس دانشکده‌های فنی، همچنین درگیر شدن کامل کارآموزان با فضای صنایع، آشنایی استادان دانشگاه با وضعیت حال حاضر صنایع، آشنایی صنعتگر با توانایی و زمینه‌های کاری استادان و دانشجویان، اطمینان کامل استاد راهنما از انجام دوره کارآموزی توسط دانشجو، ایجاد رقابت میان دانشجویان (کارآموزان)، شناسایی دانشجویان توانمند توسط صنایع و امکان استخدام و به بکارگیری دانشجویان توسط صنایع را از دستاوردهای این ایده برشمرد.
لازم به ذکر است، دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای اجرای سیاست‌ها و اقدامات مفید به منظور توسعه ارتباط دانشگاه‌ها با جامعه و صنعت، دومین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت را برگزار کرده است.

کد تحریریه : ۱۰۰/۱۰۱/۱۰۲

کلید واژه ها: الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت ایده مبتنی بر نرم‌افزار قابلیت مقایسه و رتبه‌بندی صنایع ایده ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه دانشگاه تهران


( ۲۵ )

نظر شما :

مجید حاجی رمضانعلی ۳۰ دی ۱۳۹۹ | ۲۰:۳۱
سلام این طرح خوب، ایده ای است که از ذهن خلاق با قابلیت های مدیریتی صادر میشود. با آرزوی موفقیت جناب جلالی
امیرحسین تقی پور ۳۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۷
با سلام خدا قوت میگم ایده جذابیه. ان شاءالله قدمی به سوی ارتباط بیشتر و موثرتر بین دانشگاه و صنعت خواهد بود
امير جلالى ويرثق ۲۹ دی ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۷
واقعا عالى امیدوار که از این گونه ایده ها در راستاى اموزش وپیشرفت در یادگیرى استفادهى بهینه بشود وقدر این عزیزان رو بیشتر بدونن مسئولین و حمایت بیشتر وموثرترى در این زمینه بکنند با ارزوى موفقیت