گزیدهای از زندگینامه و وصیتنامه شهید سید حسن حسینی
زندگینامه شهید سید حسن حسینی
شهید سیدحسن حسینی، اول فروردین ۱۳۴۴ در خانوادهای روحانی در شهرستان علیآباد کتول دیده به جهان گشود. دوران ابتدایی را در مدرسه فاضلآباد گذراند و برای تحصیل در مقطع متوسطه به شهرستان قم نقل مکان کرد و از مدرسه امام صادق قم، موفق به اخذ دیپلم شد. بعد از دیپلم و شرکت در کنکور سراسری، در رشته عکاسی دانشگاه تهران پذیرفته شد. وی علاوه بر تحصیل در دانشگاه، برای افزایش معرفت و شناخت علوم الهی به فراگیری دروس حوزوی نیز روی آورد.
شهید حسینی، مدتی بهعنوان مسئول واحد حوزه هنری سازمان تبلیغات قم، مشغول فعالیت شد و با شروع جنگ تحمیلی به کار فیلمبرداری از جبهه و رزمندگان پرداخت و بعد از مدتها حضور در جبهه و کنار رزمندگان اسلام، سرانجام در ۲۷ مرداد ۱۳۶۷ بر اثر سانحه رانندگی حین مأموریت در منطقه فاضلآباد به درجه رفیع شهادت نائل آمد. مزار این شهید بزرگوار، در گلزار شهدای امامزاده روستای الازمن واقع شده است.
گزیدهای از وصیتنامه شهید
نوشتن وصیت برایم آسان نیست، نه مال و منالی دارم که محاسبه نمایم و وصیت نمایم نه روشنگر مسیری هستم که راه را مشخص کنم. آنچه میخواهم در سطور ذیل آورم همان چیزیست که در بین مردم نیکو طینت آموختم. از شما مردم خوب و عزیز متشکرم، از خداوند برایتان جزای خیر مسئلت دارم، شما بودید که با انقلاب خونینتان به رهبری فرزند حسین (ع) و پرچمدار قیام خونینش معنای زیستن را به ما آموختید، شما بودید که در برابر تجاوز کافران دفاع کردید و تا سرکوبی تجاوزگران آرام نخواهید نشست.
پدر و مادر عزیزم! بر دستانتان بوسه میزنم، سرافرازم که والدینی چون شما داشتم پدر عزیزم که غم مصیبت حسین (ع) را فریاد کردی و مادرم که همراه شیرت اشک عزای حسین (ع) را به من نوشاندی.
ای مادر عزیزم! سرت را بالا بگیر، قامتت را راسخ کن که فرزندت را به لیاقت سربازی حسین (ع) رساندی و در روز محشر پیش جدهات زهرا (س) سرافراز و خشنود و مقربی.
یک جمله را نیز به هنرمندان عرضه کنم، هنرمندان عزیز تفکر کنید، دقت کنید و خود را بشناسید و رسالت خود را دریابید، بیایید مردانه و با صلابت تعهد و ایمان را به همراه تخصص به کار بندید و فرهنگ اصیل اسلامی را به این مسلمانان واقعی نشان دهید و همیشه به یاد داشته باشید که تقوا و شجاعت میتواند به شما و اثر شما جان دهد.
ای تمامی خواهران با حجاب و مادران ایثارگر! شما رهروان واقعی فاطمه (س) که در قبل از انقلاب و پس از آن و در جنگ تحمیلی آن کردید که باید یک زن فاطمه گونه انجام دهد، ای مادری که لباس رزم فرزندت را با دستان پینه بستهات در نیمه شب دوختی و ای خواهری که در عصر عزیمت بر قامت رسای برادر جامه رزم پوشاندی و پس از شهادت برادر در مجلس ایراد سخن کردی اما با وقار، به اسارت درآمدی اما عفیف، به خصم شوریدی اما با حجاب، دشمن را دست گزیده بر لب گذاردی که کیست این زن؛ زنی که فاطمهاش الگوست و زینب (س) جلودارش و من بهعنوان یک فرزند از دامان تو و یک برادر از نگاه تو برائت صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.
نظر شما :