با حضور رئیس دانشگاه تهران برگزار شد؛

مراسم تودیع و معارفه مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه

۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۴ کد : ۱۲۳۲۶ اخبار
تعداد بازدید:۲۵۷۷
مراسم تودیع و معارفه مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی، با حضور رئیس دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در مراسمی که ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ با حضور رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه تهران، رؤسای پردیس‌ها و دانشکده‌ها، مدیران، اعضای هیأت علمی و کارکنان برگزار شد، دکتر سید جمال موسوی به‌عنوان مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه معارفه و از زحمات دکتر سید احمدرضا خضری در زمان تصدی این سمت قدردانی به‌عمل آمد.
در این مراسم دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، با اشاره به دو موضوع قدمت و تأثیرگذاری دانشگاه تهران گفت: «ما چون در درون دانشگاه تهران حضور داریم، گاهی عظمت آن را فراموش می‌کنیم. برخی زمان‌ها من شخصاً علاقه‌مندم تا به‌عنوان یک ناظر بیرونی این دانشگاه را ببینم تا بزرگی و اثرگذاری آن را بهتر درک کنم. فعالیت و حرکت در درون این دانشگاه و تأثیری‌گذاری که در سطح ملی و بین‌المللی دارد همواره عظمت و بزرگی آن را یادآوری می‌کند و نگاهی که دیگران به دانشگاه تهران دارند، باعث می‌شود تا ما دریابیم که این دانشگاه در چه جایگاه و موقعیتی قرار گرفته است».
وی افزود: «هر شخصی که به‌عنوان مدیر و مسئول در دانشگاه تهران خدمت می‌کند، یقیناً به لحاظ توانمندی در جایگاه مدیریتی قرار می‌گیرد و به همین دلیل نقش تعیین کننده‌ای هم خواهد داشت. در این بین اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران با توجه به اینکه با تمامی واحدهای مختلف دانشگاه در ارتباط است و همچنین در بسیاری از موارد فصل مشترک دانشگاه در روابط برون سازمانی است، از حساسیت و نقش ویژه‌ای برخوردار است».
رئیس دانشگاه تهران، با تبیین فعالیت‌ها و رویکردهای حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: «زمانی بحث انتخاب رئیس دانشگاه تهران، به‌عنوان یکی از موضوع‌های چالشی کشور مطرح شد که پیامدهایی را نیز به دنبال داشت. البته در آن موقع در درون دانشگاه تهران و فضای سیاسی کشور هم این ظرفیت وجود داشت تا این مسأله همچنان به‌صورت یک موضوع حل نشده باقی بماند و این دانشگاه را تحت تأثیر قرار دهد. اما همواره رویکرد همه ما در دانشگاه تهران بر این بوده تا تحت هیچ شرایطی این دانشگاه هزینه مسائل حاشیه‌ای و جریان‌های سیاسی قرار داده نشود».
دکتر نیلی احمدآبادی، در ادامه تصریح کرد: «دور کردن دانشگاه تهران از حواشی و فضای حاکم اولین اقدام ما پس از انتصاب به سمت ریاست دانشگاه بود، تا بر این اساس دانشگاه تهران بتواند به‌عنوان یک مرجع علمی با سرعت و جدیت فعالیت‌های خود را ادامه دهد و در این بین یکی از حوزه‌هایی که می‌توانست نقش سازنده در ایجاد این فضا داشته باشد، حوزه ریاست و روابط عمومی بوده است».
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: «خوشبختانه دکتر خضری به دلیل سوابق مدیریتی، اجرایی و جایگاهی که در دانشگاه داشتند، توانستند حوزه تحت مسئولیت خود را به سرعت شکل دهند و ساماندهی کنند. اما این مدیران و مسئولان واحدهای مختلف هستند که می‌توانند نظر دهند و قضاوت کنند که حوزه ریاست دانشگاه در ارتباط با آنها چگونه عمل کرده و آیا وظایفی را که بر عهده داشته را به خوبی، منصفانه و اخلاق‌مدار انجام داده است و یا خیر. یقیناً دریافت این نقطه‌نظرها بزرگترین سرمایه و عملکرد یک مدیر محسوب می‌شود».
رئیس دانشگاه تهران، عنوان کرد: «بر اساس گزارش‌ها و بررسی‌ها می‌توان گفت که حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه در این دوره اخلاقی، ضابطه‌مند و منصفانه عمل کرده است، البته تمامی این موارد شاخص‌هایی است که ما در دانشگاه تهران به دنبال برقراری آن هستیم. این دانشگاه به‌عنوان یک نماد فرهیخته‌پرور خود باید نمونه اخلاق، درستی و قانون‌‌مندی باشد تا بتواند الگوی مناسبی برای کشور ارائه دهد و همه بخش‌های دانشگاه باید این شاخص‌ها را مورد توجه قرار دهند».
دکتر نیلی احمدآبادی، با بیان اینکه هم‌اکنون همه مدیران دانشگاه تهران منتخب و برگزیده از بدنه این دانشگاه هستند، گفت: «یکی دیگر از سیاست‌های مهم دانشگاه ارتقا کارمندان است و از لحاظ عملکردی، کارمندان ستادی باید الگویی برای دیگر واحدهای دانشگاه باشند. خوشبختانه کارمندان حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه به لحاظ کمی و کیفی عملکرد بسیار خوبی دارند و هم‌اکنون در این حوزه با سازمانی مواجهه هستیم که فعالیت‌های آن به طور دقیق تنظیم و تعریف شده است. البته همه کارکنان دانشگاه در بخش‌های مختلف بسیار کارآزموده هستند و ما امروز در این زمینه با یک ظرفیت و توانمندی بسیار بزرگی همراه هستیم».
وی با اشاره به عملکردها و فعالیت‌های حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، تشکیل دبیرخانه اجلاس رؤسای دانشگاه‌های بزرگ ایران در دانشگاه تهران، تشکیل دبیرخانه اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر و بزرگ ایران و روسیه در دانشگاه تهران و برگزاری پنج دوره موفق از این اجلاس و همچنین تأسیس کانون دانش‌آموختگان را از جمله اقدامات مهم این حوزه برشمرد.
رئیس دانشگاه تهران، در پایان سخنان خود بر پاکدستی و رعایت معیارهای اخلاقی به‌عنوان سر لوحه همه فعالیت‌ها تأکید کرد و گفت: «بر اساس مصوبه هیأت رئیسه دانشگاه، هر مدیری می‌تواند دو دوره در یک سمت مسئولیتی را بر عهده داشته باشد و در این خصوص هیچ استثنایی هم وجود ندارد. هر چند که حوزه ریاست جایگاه حساسی دارد، اما به دلیل همان تعهد اخلاقی و قانون‌مداری، بعد از اتمام دو دوره مسئولیت دکتر خضری، این تغییر و تحول صورت گرفت و خشنودیم که دکتر موسوی به‌عنوان فردی توانمند، باتجربه و قانونمند این مسئولیت را پذیرفتند و امید دارم تا با همراهی دیگر همکاران جهت ارتقای هر چه بیشتر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران تلاش کنند».
در بخش دیگری از این مراسم دکتر سید احمدرضا خضری، مشاور پیشین رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه با بیان اینکه گزارش مشروح عملکرد و فعالیت‌های انجام شده به رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه تهران ارائه شده است، گفت: «در این مدت تلاش بر این بود تا ساختار حوزه ریاست متناسب با فعالیت‌های مورد انتظار رئیس محترم دانشگاه و همگام با جامعه دانشگاهی اصلاح شود. همچنین همواره سعی شد تا عملکردها بهینه شود و کارکنان نیز در پست‌هایی متناسب با توانمندی‌هایی که دارند، قرار بگیرند».
وی به‌روزرسانی فعالیت‌ها، پاسخگو بودن و چابکی سیستم را از دیگر اهداف محقق شده برشمرد و افزود: «در فهرست اقدامات انجام شده باید گفت آغاز فعالیت‌های این دوره از مسئولیت، با برگزاری بزرگداشت هشتادمین سال تأسیس دانشگاه تهران همراه بوده است و کسب دستاورد مهم رتبه نخست در حوزه اطلاع‌رسانی و ارتباط با رسانه در جشنواره روابط عمومی‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را می‌توان به گونه‌ای پایان‌بخش دوره مسئولیت اینجانب بر تصدی سمت مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه برشمرد».
دکتر خضری، با توصیف دانشگاه تهران به‌عنوان یک دانشگاه پیشرو و الگو خاطرنشان کرد: «بسیاری از عملکردهای این دانشگاه می‌تواند الگوی مناسبی برای دیگر دانشگاه‌ها و جامعه قرار بگیرد. بنده برای دوره مدیریتی خود شاخص‌ها و استاندارهایی را تعریف می‌کنم و همواره در طول دوره مدیریت تلاش دارم تا به آن استاندارها دست یابم و نه اینکه آنها را تنزل دهم. بنابراین استاندارد عملکردی اینجانب دانشگاه تهران به‌عنوان دانشگاهی الگو، پیشگام و پیشرو بوده است».
مشاور پیشین رئیس دانشگاه تهران، تصریح کرد: «ما همواره تلاش کردیم تا از تمامی فرصت‌ها به بهترین شکل استفاده کنیم، یعنی بتوانیم فرصت‌سازی کنیم و نه فرصت‌سوزی، قدر زمان را دانستیم و از لحظه به لحظه موقعیت‌ها و امکانات پیش آمده استفاده بهینه کردیم. همچنین بهره‌مندی از نیروهای توانمند، مستندسازی فعالیت‌های صورت گرفته، فرمت‌‌سازی و الگوسازی از دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه است».
وی در ادامه با تأکید بر اخلاق‌مداری به‌عنوان سرلوحه و رکن تمامی فعالیت‌ها گفت: «اخلاق‌مداری باید مبتنی بر صداقت، احترام متقابل، رعایت عدالت، پاک‌دستی، مدارا و حل مشکل دیگران باشد و البته ما با تأسی از رئیس محترم دانشگاه تهران که همواره بر این مسأله تأکید دارند، تلاش کردیم تا این امر مهم را سرلوحه تمامی اقدامات و فعالیت‌های خود قرار دهیم».
دکتر خضری، در پایان سخنان خود با بیان اینکه دانشگاه تهران میراث ملی و امانت بزرگ و گران‌سنگی است، اظهار کرد: «دانشگاه تهران مایه افتخار همگان است و ما باید برای ارتقا و حفظ آن در هر مسند و جایگاهی که هستیم تلاش کنیم. من در این فرصت و در پایان دو دوره مسئولیتی که در این سمت داشتم از رئیس و هیأت رئیسه محترم دانشگاه، تمامی مدیران، رؤسای دانشکده‌ها و پردیس‌ها، همکاران، رابطین خبری و مسئولان روابط عمومی واحدها و رسانه‌های خبری که ارتباط خوب و سازنده‌ای با دانشگاه تهران داشته‌اند، تشکر و قدردانی می‌کنم. همچنین برای آقای دکتر موسوی، در سمت جدیدی که بر عهده گرفته‌اند و انجام مسئولیت آرزوی توفیق دارم».
دکتر سید جمال موسوی، مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، نیز در ادامه این مراسم گفت: «در ابتدا از رئیس محترم دانشگاه تهران به دلیل حسن اعتمادی که به اینجانب داشتند قدردانی می‌کنم. سخنان آقای دکتر خضری به یک عبارتی کار را هم برای من سهل می‌کند و هم سخت؛ سهل به این دلیل که ایشان با رویکردی مناسب زمینه‌های کاری را در این حوزه فراهم کرده است و سخت از آن جهت که باید تلاش شود تا این دستاوردهای به دست آمده به خوبی حفظ شود و از سوی دیگر نیز ارتقا پیدا کند که امید دارم با همکاری و همراهی تمامی مسئولان و همکاران این امر محقق شود».
وی افزود: «در این مدتی که در دانشگاه تهران بوده‌ام خدمت در پست‌های اجرایی همواره برای من مایه افتخار بوده است. به دلیل اینکه خدمت در یک مرکز علمی چون دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی کشور و میراث‌دار بیش از یک هزار و ۵۰۰ سال فعالیت‌های علمی و فرهنگی ایران حقیقتاً مایه مباهات است».
در پایان این مراسم با اهدای لوح از سوی رئیس و مسئولان بخش‌های مختلف دانشگاه از زحمات و تلاش‌های دکتر سید احمدرضا خضری، مشاور پیشین رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تقدیر به‌عمل آمد. همچنین حکم دکتر سید جمال موسوی، به‌عنوان مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه از سوی رئیس دانشگاه تهران به وی اعطا شد.


( ۷ )

نظر شما :