پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار کرد؛

سومین وبینار توسعه کسب و کار و چالش‌های حقوقی در شرایط بحران کرونا

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۱ کد : ۱۱۴۷۹ اخبار اخبار رویدادها
تعداد بازدید:۱۰۴۵
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، سومین وبینار توسعه کسب و کار و چالش‌های حقوقی در شرایط بحران کرونا را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پارک علم و فناوری، در ابتدای این وبینار که ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ برگزار شد، دکتر علی داوری، با اشاره به اهمیت مباحث حقوقی کسب و کار در شرایط بحرانی گفت: «پاندمی کرونا، همه دنیا اعم از کشورهای توسعه یافته و کشورهای در حال توسعه را درگیر کرده است و سبب ایجاد یک ترس و واهمه جهانی شده که همین امر کاهش ارتباطات اجتماعی را به همراه داشته است. کاهش تعاملات اجتماعی برای حفظ سلامتی انسان، بخش اقتصادی را با مشکلات بسیاری روبه‌رو کرده است».
وی تصریح کرد: «بحران کرونا به گونه‌ای است که آن را با بحران سال ۱۹۲۹ ایالات متحده آمریکا مقایسه می‌کنند. این بحران جامعه ما را با مسائلی از جمله عدم فعالیت کسب و کارها در دوره شیوع و کاهش فروش، تغییر رفتار مصرف‌کننده، تعدیل نیروها، تعطیلی سرمایه‌گذاری‌ها، تعطیلی پروژه‌های غیرضروری و عدم پاسخ‌گویی کسب و کارها به تعهداتشان و…. روبه‌رو کرده است و همه این موارد سبب ایجاد مشکلات حقوقی می‌شود».
دکتر فرهاد بیات، نیز در ادامه وبینار خاطرنشان کرد: «هنگامی که بیماری کرونا شیوع پیدا کرد، این پرسش‌ها مطرح شد که آیا کرونا جهانی است و اختصاص به کشور ما ندارد و آیا بحران کرونا مصداقی از فورس ماژور است یا خیر؟»
وی افزود: «پاسخ به این پرسش‌ها در تمام دنیا مشترک است، زیرا اصول کلی در همه جای دنیا یکسان است. برای اینکه امری را فورس ماژور در نظر بگیریم، باید سه ویژگی خارجی بودن، ناگهانی بودن و غیرقابل دفع بودن را به‌صورت توأمان داشته باشد. نمی‌توان یک حکم کلی درباره فورس ماژور بودن کرونا صادر کرد، بلکه باید دید کرونا در انجام تعهد شما مانع ایجاد کرده است یا خیر».
برای مشاهده کامل خبر به این پیوند مراجعه کنید.


( ۱ )

نظر شما :