همکاری دو عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در تألیف کتاب انتشار فائو

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۹ کد : ۱۱۴۷۵ اخبار اخبار فرهنگی-دینی
تعداد بازدید:۱۳۰۷
دکتر آرمین توحیدی و دکتر مجتبی زاغری، از اعضای هیأت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، در تألیف کتاب انتشار سازمان فائو، همکاری کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دکتر آرمین توحیدی و دکتر مجتبی زاغری، از اعضای هیأت علمی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، با عضویت در کمیته ۲۶ نفره تألیف کتاب «اثرات زیست محیطی افزودنی‌های خوراکی در زنجیره تأمین دام» که توسط سازمان فائو منتشر شده، در تدوین بخش آنزیم‌ها، فایتوبیوتیک‌ها، ایونوفرها، مهارکننده‌های متان و پروبیوتیک‌ها مشارکت و همکاری مؤثری داشتند.
هدف از تألیف این کتاب، کاهش اثرات زیست محیطی ساخت و مصرف افزودنی‌های خوراک دام بر محیط زیست است. در این دستورالعمل معیارهای مختلف اثرات زیست محیطی از صفر تا صد مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین موضوعاتی نظیر، تأثیر کارخانه‌های تولید کننده افزودنی‌های خوراک دام در محیط زیست، نقش حمل و نقل در مصرف انرژی، تولید گازهای گلخانه‌ای و تغییرات زیست بوم، مدنظر محققان برجسته کشورهای مطرح در حوزه دامپروری و محیط زیست قرار گرفته است.

 

خبر مرتبط:
عضویت دو استاد دانشگاه تهران در کمیته مشورتی فنی سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد


( ۹ )

نظر شما :