به مناسب سال نو چینی برگزار شد؛

نشست صمیمانه با دانشجویان چینی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۷ کد : ۱۰۹۱۰ اخبار اخبار دانشجویی
تعداد بازدید:۱۳۲۳
به مناسب سال نو چینی، در نشستی صمیمانه با دانشجویان چینی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دیدار و گفت‌وگو شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از دانشکده ادبیات و علوم انسانی، این نشست با حضور هیأت رئیسه دانشکده، معاون بین‌الملل دانشگاه، مدیرکل همکاری‌های بین‌المللی، دبیر اول بخش فرهنگی سفارت چین، ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار شد.
در ابتدای نشست دکتر گودرز رشتیانی، مشاور امور بین‌الملل دانشکده، ضمن تبریک سال نو چینی به مهمانان و دانشجویان حاضر، ابراز امیدواری کرد که دولت و ملت چین با اتکا به تاریخ و فرهنگ غنی خود بتوانند بر بحران اخیر به وجود آمده در رابطه با انتشار ویروس کرونا غلبه کنند.
وی در ادامه به بخش‌هایی از تاریخ روابط دو کشور به ویژه روابط دانشگاهی در سال‌های اخیر اشاره کرد که خوشبختانه رو به توسعه و گسترش بوده است.
دکتر غلامحسین کریمی دوستان، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، نیز با خوشامد به دانشجویان و مهمانان چینی به فرهنگ و تمدن والای چین اشاره کرد و افزود: «در فرهنگ و ادب فارسی همیشه به روحیه انسان دوستی پرداخته شده است. هم‌چنین امید دارم که ملت چین بتواند بر این مشکل پیش آمده غلبه کند».
دکتر محمدباقر قهرمانی، معاون امور بین‌الملل دانشگاه، با بیان اینکه دانشگاه تهران خانه دوم دانشجویان چینی است تصریح کرد: «این دانشگاه همراه همیشگی و یاور نزدیک این دانشجویان بوده و آمادگی کامل برای توسعه مناسبات فرهنگی و علمی با دانشگاه‌های چین در همه عرصه‌ها فراهم است».
جو شیجی، دبیر اول بخش فرهنگی سفارت چین، نیز با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه تهران، به زمینه‌های موجود برای توسعه مناسبات فرهنگی دو کشور پرداخت و از ابتکار دانشگاه برای برگزاری این نشست صمیمانه قدردانی کرد.
هم‌چنین دکتر حسن فاضلی نشلی، عضو هیأت علمی گروه باستان‌شناسی، با اشاره به روابط نزدیک با دانشگاه‌های چین، به ارائه گزارش در خصوص حضور یک ساله خود در مراکز علمی آن کشور پرداخت که نتایج بسیار خوبی در گسترش تعاملات علمی داشته است.
در ادامه این نشست دکتر علی شهیدی، عضو هیأت علمی گروه ایران‌شناسی، در خصوص پرورش نسل دوم پژوهشگران چینی ایران‌شناس سخن گفت و افزود: «دانشگاه باید بتواند برای دانشجویان چینی که به دلیل مسائل اخیر فعلاً قادر به آمدن به ایران نیستند، تدبیری بیاندیشد».
دکتر عدنان طهماسبی، معاون اجرایی دانشکده، در بخش دیگری از نشست با خیر مقدم به مهمانان این سوال مهم را مطرح کرد که چرا پیامبر اسلام تأکید داشته که به دنبال دانش باشید حتی اگر در چین باشد؟
برنامه با اظهار نظر برخی از دانشجویان ادامه پیدا کرد و در پایان با اهدای گل و هدیه آغاز سال نو چینی به دانشجویان حاضر تبریک گفته شد.


( ۲ )

نظر شما :