برگزاری کارگاه ایمنی و بهداشت ویژه کارکنان حوزه مواد غذایی دانشگاه
کارگاه ایمنی و بهداشت ویژه کارکنان مکانهای تهیه و توزیع مواد غذایی از سوی اداره کل بهداشت و درمان دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از اداره کل بهداشت و درمان، کارگاه ایمنی و بهداشت ویژه کارکنان مکانهای تهیه و توزیع مواد غذایی ۱۹ دی ۱۳۹۸ از سوی این مرکز در باشگاه دانشجویان برگزار شد.
ارتقای سلامت رفتاری کارکنان و آشنایی آنان با اصول بهداشت و ایمنی و پیشگیری از انتقال بیماریها از طریق غذا به دانشگاهیان از اهداف این کارگاه شش ساعته بود.
در این کارگاه آموزشی ۷۰ نفر از کارکنان و متصدیان اماکن تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی (آشپزخانهها و بوفهها) دانشگاه حضور داشتند.
نظر شما :