سه پژوهشگر دانشگاه تهران، برگزیده جشنواره بینالمللی فارابی شدند
به گزارش روابطعمومی دانشگاه تهران، در اختتامیه این جشنواره که ۲۶ بهمنماه، در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، سه دانشآموخته دانشگاه تهران به عنوان برگزیده معرفی شدند.
دکتر امیرعلی تفرشی، دکتر سید حسین صدیقی و اکبر محمدی سه دانشآموخته دانشگاه تهران بودند که در این جشنواره از سوی رئیس جمهور تقدیر شدند.
امیرعلی تفرشی برای رساله دکتری «تحلیل وضعیت نفوذ و اثرگذاری اخبار جعلی در توئیتر فارسی؛ سنجش اثرگذاری نیروهای سایبری در هسته و مرکزیت شبکه گفتگو در دوران کرونا و شناسایی جغرافیای سیاسی، رفتارها و قالببندی محتوایی این نیروها» به عنوان برگزیده سوم جوان گروه علوم اجتماعی و علوم ارتباطات معرفی شد.
سید حسین صدیقی برای رساله دکتری «تحلیل انتقادی رویکردهای تدبری به قرآن در سده معاصر» برگزیده سوم بخش بزرگسال گروه علوم قرآنی، تفسیر و حدیث شد و «پدیدارشناسی تاریخی انقلاب اسلامی» اثر اکبر محمدی نیز به عنوان اثر برگزیده دوم بخش جوان گروه مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی معرفی شد.


نظر شما :