English
فهرست عناوین
جستجو
جستجوی پیشرفته
موضوعات
علوم اجتماعی و رفتاری
695
اقتصاد
43
تربیت بدنی
51
جغرافیا
148
روانشناسی و علوم تربیتی
138
علوم اجتماعی
71
کارآفرینی
68
مدیریت و حسابداری
159
علوم انسانی
655
الهیات و معارف اسلامی
44
باستان شناسی
20
تاریخ
62
حقوق
108
زبانشناسی
9
زبان و ادبیات خارجی
36
زبان و ادبیات عربی
40
زبان و ادبیات فارسی
152
علوم سیاسی
99
فلسفه و منطق
61
علوم پایه
221
آمار و ریاضی
28
زیست شناسی
61
ژئوفیزیک
10
شیمی
59
علوم زمین
49
فیزیک
10
علوم پزشکی
235
دامپزشکی
176
علوم پزشکی
35
عمومی و کلیات
21
عمومی و کلیات
20
فنی و مهندسی
245
علوم مهندسی
4
مهندسی برق
38
مهندسی شیمی، نفت و پلیمر
33
مهندسی صنایع، معدن، مواد و متالوژی
61
مهندسی عمران
61
مهندسی کامپیوتر، فناوری اطلاعات
4
مهندسی مکانیک
28
مهندسی نقشهبرداری
9
کشاورزی
511
اقتصاد، توسعه و ترویج کشاورزی
16
شیلات
22
صنایع غذایی
18
علوم دامی
17
گیاهپزشکی و حشره شناسی
34
منابع طبیعی و محیط زیست
221
مهندسی کشاورزی
172
هنر و معماری
237
شهرسازی
77
معماری
119
هنر
37
راهنما
درباره ما
فرآیند پذیرش آثار
کتابهای برگزیده
ضوابط و مقررات و راهنمای خرید کتاب
پیوندهای مفید
مراکز پخش و فروش انتشارات
نشریه های عصر مشروطه
انتشارات دانشگاه تهران ناشر واژه نامه های ماندگار
تماس با ما
فهرست انتشارات
نرم افزار پیوستی کتابها
کتابخوان الکترونیکی
حساب کاربری
ثبت نام در سامانه
ورود به سامانه
سفارش های من
0
سبد خرید
سبد خرید
سبد خرید
موضوعات
علوم اجتماعی و رفتاری
695
اقتصاد
43
تربیت بدنی
51
جغرافیا
148
روانشناسی و علوم تربیتی
138
علوم اجتماعی
71
کارآفرینی
68
مدیریت و حسابداری
159
علوم انسانی
655
الهیات و معارف اسلامی
44
باستان شناسی
20
تاریخ
62
حقوق
108
زبانشناسی
9
زبان و ادبیات خارجی
36
زبان و ادبیات عربی
40
زبان و ادبیات فارسی
152
علوم سیاسی
99
فلسفه و منطق
61
علوم پایه
221
آمار و ریاضی
28
زیست شناسی
61
ژئوفیزیک
10
شیمی
59
علوم زمین
49
فیزیک
10
علوم پزشکی
235
دامپزشکی
176
علوم پزشکی
35
عمومی و کلیات
21
عمومی و کلیات
20
فنی و مهندسی
245
علوم مهندسی
4
مهندسی برق
38
مهندسی شیمی، نفت و پلیمر
33
مهندسی صنایع، معدن، مواد و متالوژی
61
مهندسی عمران
61
مهندسی کامپیوتر، فناوری اطلاعات
4
مهندسی مکانیک
28
مهندسی نقشهبرداری
9
کشاورزی
511
اقتصاد، توسعه و ترویج کشاورزی
16
شیلات
22
صنایع غذایی
18
علوم دامی
17
گیاهپزشکی و حشره شناسی
34
منابع طبیعی و محیط زیست
221
مهندسی کشاورزی
172
هنر و معماری
237
شهرسازی
77
معماری
119
هنر
37
راهنما
درباره ما
فرآیند پذیرش آثار
کتابهای برگزیده
ضوابط و مقررات و راهنمای خرید کتاب
پیوندهای مفید
مراکز پخش و فروش انتشارات
نشریه های عصر مشروطه
انتشارات دانشگاه تهران ناشر واژه نامه های ماندگار
تماس با ما
فهرست انتشارات
نرم افزار پیوستی کتابها
کتابخوان الکترونیکی
حساب کاربری
ثبت نام در سامانه
ورود به سامانه
سفارش های من
صفحه اصلی
کتاب ها
فرمولاسیون، مواد غذایی: ترکیبات جدید و روشهای فرایند- Food Formulation, Novel ingredients and Processing Techniques/ 4276
فایل معرفی
فرمولاسیون، مواد غذایی: ترکیبات جدید و روشهای فرایند- Food Formulation, Novel ingredients and Processing Techniques/ 4276
موضوع :
صنایع غذایی
نویسندگان :
شیوانی پاتانیا
بریجش تیواری
مترجمان :
دکتر محسن لبافی مزرعه شاهی
شیوا رضایی تنها
اخلاص عبدالنبیپور
ناشر :
دانشگاه تهران
شابک :
978-964-0375-32-7
تعداد صفحات :
404
نوبت چاپ :
اول
تاریخ انتشار :
1402
نوع جلد :
شوميز
اندازه :
وزيري
وزن :
500
3,900,000 ریال
تعداد
افزودن به سبد خرید
عنوان مورد نظر به سبد خرید شما اضافه شد.
توضیحات
هم رسانی
نسخه الکترونیکی و رنگی کتاب را در فیدیبو بخوانید
درخواست افزایش موجودی کتاب
×
عنوان
: فرمولاسیون، مواد غذایی: ترکیبات جدید و روشهای فرایند- Food Formulation, Novel ingredients and Processing Techniques/ 4276
تعداد درخواست:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
توضیحات: