سید ولی حسینی

سید ولی حسینی

مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده منابع طبیعی
Scopus
  • ۱۶۸۳ ارجاعات
  • ۲۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
Google Scholar
  • ۲۵۲۹ ارجاعات
  • ۲۳ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۱۲

پروفایل

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

Ph.D ، تربیت مدرس ، شیلات

۱۳۸۳ ← ۱۳۸۸

M.S ، تربیت مدرس ، شیلات

۱۳۸۱ ← ۱۳۸۴

کارشناسی ، سیستان و بلوچستان ، شیلات

۱۳۷۷ ← ۱۳۸۰

کلمات کلیدی


Chart
پروتئین هیدرولیز شده ماهیهیدرولیز انزیمینگهدارندهماهیماهی کیلکاضدمیکروبیپودرپروتئینپودر بدنسازیفیتوفاگپروتیین هیدرولیز شده ماهیاکسیداسیون لیپیدیمحصولات بهداشتیفلوراتینمحصولات ارایشیانعطاف پذیریoptimization of alcalase enzyme stabilizationfishmicrowaveپروتئین هیدرولیز شدهphloretinزمان پختheatcookng timebodybuilding powerenzymatic hydrolysisproteinsurimiتغییرflexibilityپروتیین هیدرولیز شدهantimicrobialپروتئین ماهیphysical and chemical propertiesپارامترهای کینتیکی آنزیمخواص تغذیه ایsensory parametershydrolyzed proteinhealth productsضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمانmake up productsآنزیم لیپازphsilver carpprotein powderpreservativefish protein hydrolysateسوریمیfish proteinفعالیت آنزیمخواص فیزیکوشیمیاییخصوصیات حسیkilka fishحرارتnutritional propertiesبهینه سازی تثبیت آنزیم آلکالازrainbow trout wasteمایکروویوhydrolyzed fish proteinlipid oxidationپروتئینپودرپروتیینshiftHighcharts.com
End of interactive chart.