بهرهمندی دانشگاه تهران ازدستاوردهای آموزش مجازی در سال تحصیلی جدید/ آموزش ترکیبی از مهرماه
محمد مقیمی در گفتوگو با میزان در مورد شیوه آموزش در دانشگاه تهران گفت: شرایط غیر منتظره ای که به واسطه کرونا حادث شد مختص به نظام آموزشی کشورها نبوده و تمامی عرصه ها را تحت تاثیر قرار داده است.
رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: دانشگاه تهران به واسطه زیر ساختهای مناسب در طی 2 سال آموزش نسبت به سایر دانشگاه های کشور آمادگی بهتری را در حوزه آموزش داشته است و تا میزان بالایی نیز توانست خود را با شرایط جدید تطبیق دهد.
وی درمورد شرایط و شیوه آموزش این دانشگاه در سال تحصیلی جدید نیز گفت: باتوجه به تجربه گذشته کرونا و این امر که اگر این شرایط همچنان پایدار باشد باید تمام برنامه ریزی ها را مطابق با شرایط جدید تدوین کنیم .
مقیمی گفت: فکر میکنیم تجربیات خیلی خوبی در دوران کرونا کسب کردیم که در دوران پسا کرونا نیز می توان آن را دنبال کرد، حتما نظام آموزش عالی کشور مشابه قبل از کرونا نخواهد بود و این تجربیات کمک خواهد کرد که با استفاده از روشهای آموزشهای ترکیبی آموزش را دنبال کنیم.
مقیمی در مورد بسته جدید تحول نظام آموزشی دانشگاه تهران نیز گفت: این بسته تقریبا در مرحله تکمیل نهایی است و بعد از تکمیل نهایی به تدریج اجرا خواهد شد و امیدواریم در این روند ضمن اینکه از تجربیات دوران کرونا به ویژه آموزشهای مجازی ،ارائه محتوا، نحوه تعامل اساتید با دانشجویان در این زمینه استفاده کنیم.
وی در مورد هزینه هایی که در مدت آموزش حضوری به دانشگاه تحمیل شد نیز گفت: یکی از هزینههای دانشگاه بحث اسکان دانشجویان و تأمین مسائل رفاهی و تغذیه دانشجویان است ،با توجه به تجربه 2 سال اموزش مجازی ،بازگشایی دانشگاهها و آموزش حضوری یک فشار وهزینه خیلی زیادی را متحمل شدیم ولی به قدری دستاوردهای آن شیرین هست که تلخی این فشارها فراموش می شود چرا کههیچ چیز جایگزین آموزش حضوری نیست و اگر هم قرار است از آموزش غیرحضوری استفاده شود باید به عنوان مکملی در کنار آموزش حضوری باشد.
شیوه آموزش دانشگاه تهران در سال تحصیلی جدید ترکیبی است
محمود کمره ای نیز در مورد شیوه آموزش درسال تحصیلی جدید در دانشگاه تهران در گفتوگو با میزان گفت: شیوه آموزش در دانشگاه تهران در سال تحصیلی جدید به شیوه ترکیبی خواهد بود چرا که امکان اینکه به طور کامل به آموزش حضوری و سنتی برگردیم موضوعیت ندارد.
وی گفت: در مدت 2 سالی که کرونا بر نظلم آموزشی کشور سایه انداخته است دانشگاههای کشور به ویژه دانشگاه تهران سرمایهگذاری هایی را در زمینه سختافزاری و نرمافزاری و به لحاظ زیرساختی و از آن مهمتر سرمایه انسانی تجربهای که استادها و دانشجوها در این زمینه برای امکان استفاده از کلاسها به صورت غیرحضوری پیدا کرده اند که این مهم بسیارارزشمند است ونمیتوانیم از آن صرفه نظر کنیم.
معاون آموزشی دانشگاه تهران گفت: بنابراین برای مهرماه 1401 با برنامهریزی هایی که در حال انجام است ،آموزش به شیوه ترکیبی و یا تلفیقی است در واقع بر حسب اینکه چگونه چه درس ها و واحد هایی قابلیت ارایه حضوری و مجازی دارند این موضوع متفاوت است.
کمره ای گفت: ازنظر برنامه زمانبندی کلاسها باید طوری عمل کنیم که دانشجو دچار مشکل نشود مثلا چند روز در هفته را به ارائه دروس حضوری و چند روز را به ارائه دروس مجازی بپردازیم و روزی که دانشجو برای کلاس حضوری به دانشگاه می آید کلاس غیر حضوری در آن روز برایش ثبت نشود .این امر نیازمند این است که درسهای حضوری به یک شکل متمرکزتر در یک روزهایی دیده شود.
وی در پایان در مورد امتحانات پایان ترم این دانشگاه نیز گفت: به طور حتم امتحانات به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/