سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی

سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی

مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : ۲۲۴۸۸۰۴
فایل رزومه :   دانلود
Scopus
  • ۸۶۴۰ ارجاعات
  • ۵۲ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۱۳
Google Scholar
  • ۱۰۶۰۴ ارجاعات
  • ۶۰ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۱۲

پروفایل

  • نماینده رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی ۱۳۹۲←۱۳۹۴
  • مدیر گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۳۹۰←۱۳۹۴

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

کارشناسی ، دانشگاه تهران ، علوم و صنایع غذایی

… ← ۱۳۶۴

P.H.D ، انستیتو پلی تکنیک لورن - نانسی - فرانسه ، بیوتکنولوژی و مهندسی صنایع غذایی

۱۳۷۴ ← ۱۳۷۷

M.S ، انستیتو پلی تکنیک لورن - نانسی - فرانسه ، مهندسی صنایع غذایی و بیوتکنولوژی

۱۳۷۳ ← ۱۳۷۴

کلمات کلیدی


Chart
هیدروکلوئیدپایدارسازیتخمیرفراصوتآبجوی بدون الکلدرون پوشانیروش سطح پاسخخاصیت آنتی اکسیدانیآلبالوپروبیوتیکبزرکsaccharomyces ludwigiiپلی لاکتیک اسیدتغییرات شیمیاییمواد عطر و طعمیمعلق سازیرویه سطح پاسخهسته زاییتنش تسلیمفراسودمندامگاکنسانتره زرشکپاستوریزاسیونامولسیون روغن گردو – آب؛ پایدارسازی؛ ترکیبات فراسودمنداستخراجزنده مانیهگزامتیل دی سیلوکسانخصوصیات کیفیامولسیون روغن گردو – آباصلاح شیمیایینوشیدنی فراسودمندقندژل مایعکانتاگزانتینفیلم خوراکی۳خواص عملکردیتبلورمدلسازیفرایندهای فشار بالادندریمرپلاسمای سردآنزیمphکفیرانلاکتوباسیلوسانجمادآزاد سازیتثبیتزمان ماندگاریآب هویجصمغ ژلانمخمرکارماتوگرافی مایعخصوصیات کارکردیپوشینه دار کردنپپتیدشبکه ای کردننان بربریهسته سنجدعصاره نیشکرترکیبات فراسودمنددرجه جایگزینیخواص رئولوژیکآب پرتقالساکارومایسسلایه نشانیsaccharomyces cerevisiaeروغنکازئینمدل سازی عددیsaccharomyces rouxiiنوشیدنی لبنی تخمیری پروبیوتیکصمغ کتیراپلی وینیل الکلژلانسیلیس سازیمیدان های مغناطیسیبطری های petکارآییاینولینگل گاوزباناکتنیل سوکسنیک انهیدریدتخم مرغتقطیر غشائی اسمزیماءالشعیرتثبیت آنزیممیکروراکتورمایلاردHighcharts.com
End of interactive chart.