کد خبر:۹۹۸۲۱۹

برگزاری رویداد ملی چیستا از سوی بسیج دانشجویی دانشکده فنی دانشگاه تهران

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده فنی دانشگاه تهران گفت: مرحله نخست رویداد ملی چیستا از سوی بسیج دانشجویی دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد.

بهمن آبادی، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده فنی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: مرحله نخست رویداد ملی چیستا از ۲ تا ۳ اسفند از سوی بسیج دانشجویی دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد. در این جشنواره گروه‌های برگزیده با روش مسئله محوری و به صورت تخصصی به ارائه راهکار برای حل دغدغه‌ها و مسائل مدنظر خود می‌پردازند.

وی با بیان اینکه بعد از فراخوان رویدا چیستا ۲۲۰ نفر در قالب ۵۹ تیم از دانشگاه های سراسر کشور اقدام به ثبت نام جهت شرکت در این رویداد کردند، افزود: بعد از مصاحبه با تیم‌های ثبت نام شده ۲۵ تیم به مرحله نهایی جشنواره راه یافتند. تیم‌های راه یافته طی دو مرحله و از ۲ تا ۳ و ۹ تا ۱۱ اسفند به صورت حضوری و مجازی با هم به رقابت می‌پردازند.

بهمن آبادی اظهار کرد: تیم‌های راه یافته به این مرحله از رویداد ملی چیستا هفته آینده داوری و تیم‌های برتر معرفی و تقدیر می‌شوند.

رویداد ملی چیستا از سوی بسیج دانشجویی دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد ۲۲۰ نفر در قالب ۵۹ تیم برای شرکت در این چیستا ثبت نام کردند و بعد از انجام مصاحبه با تیم‌های شرکت کننده ۲۵ تیم برگزیده شدند. در این رویداد قرار است که هر گروهی با توجه به دغدغه‌ای که دارند یک آسیب و مشکل را انتخاب کنند و با روش مسئله محوری به آن بپردازند در این رویدا متد مسئله محوری به دانشجویان آموزش داده می‌شود و آن‌ها در یک بستر عملی وارد عمل می‌شوند و برای حل این مشکلات به صورت تخصصی راه حل ارائه می‌دهند بخشی از این رویدا به صورت حضورت حضوری در دانشکده فنی دانشگاه تهران و بخشی هم به صورت مجازی برگزار می‌شود.

بخش حضوری این رویداد دوم و سوم اسفند و نهم تا ۱۱ اسفند ماه برگزار می‌شود هفته آینده تیم‌ها داوری و برگزیده‌ها تقدیر می‌شوند.

بهمن آبادی بیان کرد: روند برگزاری رویداد ملی چیستا به این صورت است که تیم‌ها پس از گذراندن کارگاه آموزشی اثبات مشکل به پیدا کردن مشکلی که دغدغه حل آن را دارند خواهند پرداخت. در این مرحله هر تیم مطابق با آموزش‌های دریافت شده وجود و تبعات منفی مشکل خود را تحلیل و ارائه می‌کند. تیم‌ها نهایت دو روز برای سپری کردن این مرحله فرصت خواهند داشت.

وی افزود: همچنین تیم‌ها پس از اثبات مشکل به مرحله ریشه یابی راه خواهند یافت. در این مرحله تیم‌ها پس از گذراندن کارگاه‌های ریشه یابی به بررسی و علت‌یابی مشکل انتخابی خود خواهند پرداخت. هر تیم موظف است با انجام تحلیل‌های علی و بیان گزاره‌های استدلالی و آماری نمودار علی ریشه‌های مشکل را ترسیم کند. شرکت کنندگان یک هفته برای این مرحله فرصت دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار